![Avatar](/i.ashx?u=852)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bereea wrote:Eu vinetele le pregaresc astfel: le tai felii pe lung zi le griliez. Apoi le asez intr-o caserola de sticlacu feliute de usturoi printre ele.Amestec o parte ulei de floarea soarelui si o parte otet, pun sare , piper, peperoncino, un pic de ulei de masline si torn peste. Se pot consuma dupa doua zile.
la gratarul din we trecut am avut si vinete gatite in modul acesta, dressing-ul pt vinete si dovlecei fiind cu otet balsamic, usturoi, menta si inca ceva aromat, sau poate era din cauza uleiului de masline aromat si ala, fara peperoncino. intreb master chef-ul. initial mi-a dat papilele gustative peste cap dar probabil devin si mai delicioase dupa ce se marineaza mai bine.
si ca sa revin la intrebarea mikaelei: merge si fara ardei, dar va fi diferita la gust. |
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/11846.gif)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| M-am reapucat de bucatarit, am gasit gogosari in piata asa ca m-a bag la zacusca de ciuperci |
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/11846.gif)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Multumesc , chiar am nevoie, e vremea a ploaie afara si numai as dormi |