zacusca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Saturday, August 30, 2014 1:11 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 12042
bereea wrote:
Eu vinetele le pregaresc astfel: le tai felii pe lung zi le griliez. Apoi le asez intr-o caserola de sticlacu feliute de usturoi printre ele.Amestec o parte ulei de floarea soarelui si o parte otet, pun sare , piper, peperoncino, un pic de ulei de masline si torn peste. Se pot consuma dupa doua zile.


la gratarul din we trecut am avut si vinete gatite in modul acesta, dressing-ul pt vinete si dovlecei fiind cu otet balsamic, usturoi, menta si inca ceva aromat, sau poate era din cauza uleiului de masline aromat si ala, fara peperoncino. intreb master chef-ul. initial mi-a dat papilele gustative peste cap Crazy dar probabil devin si mai delicioase dupa ce se marineaza mai bine.


si ca sa revin la intrebarea mikaelei: merge si fara ardei, dar va fi diferita la gust.
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, September 13, 2015 3:03 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Mesaje: 2349
M-am reapucat de bucatarit, am gasit gogosari in piata asa ca m-a bag la zacusca de ciuperci dance
miriam
Scris: Sunday, September 13, 2015 11:12 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mesaje: 4992

Si eu am facut 2 portii cu vinete si mai urmeaza una cu fasole...Spor la lucru harnicuto!
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, September 13, 2015 5:57 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Mesaje: 2349
Multumesc computerlove , chiar am nevoie, e vremea a ploaie afara si numai as dormi Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.