Yves Rocher
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ilioara
Scris: Tuesday, March 24, 2009 10:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
si eu folosesc aceste produse dar sunt suparata ca nu mi-a mai venit catalogul.am sunat de doua ori sa intreb si nu stiau nimic.voua v-a venit ultimul catalog?
fdianamaria
Scris: Tuesday, March 24, 2009 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
da, zilele trecute. Sunt mare fan Yves Rocher !!! De la demachiant, la creion de ochi, de la rimel la creme de ochi si fata, toate mi-au placut si imi plac foarte mult.
sousourel
Scris: Wednesday, March 25, 2009 4:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Ruj, lac de unghii, gel de dus, parfumuri, corector...ce mai, ma rasfatras Plus cadouri deosdebit de simpaticeyes
Kiki
Scris: Wednesday, March 25, 2009 5:45 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
ilioara wrote:
si eu folosesc aceste produse dar sunt suparata ca nu mi-a mai venit catalogul.am sunat de doua ori sa intreb si nu stiau nimic.voua v-a venit ultimul catalog?

Magazin YR in oras nu aveti?
Eu prefer sa mi le cumpar direct de la magazin si nu mai astept livrarea prin posta. Plus ca am card de fidelitate la ei si mereu le iau ba cu reducere, ba cu un cadou suplimentar si imi trimit si oferte prin posta.
S.ELENA
Scris: Thursday, March 26, 2009 1:08 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Kiki wrote:

Magazin YR in oras nu aveti?
Eu prefer sa mi le cumpar direct de la magazin si nu mai astept livrarea prin posta. Plus ca am card de fidelitate la ei si mereu le iau ba cu reducere, ba cu un cadou suplimentar si imi trimit si oferte prin posta.

Unde se afla magazinul?!?!?!topai topai topai
Si eu am testat o parte din produsele lor si am fost destul de multumita!!!!!thumright
LIA
Scris: Thursday, March 26, 2009 6:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
S.ELENA wrote:

Si eu am testat o parte din produsele lor si am fost destul de multumita!!!!!thumright

Daca esti din Bucuresti, gasesti la Auchan Titan sau la magazinul Unirea, la etajul 3, parca. De astea doua stiu eu.
Kiki
Scris: Thursday, March 26, 2009 7:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
S.ELENA wrote:

Eu merg la cel din Auchan, in Titan. Dar cred ca este departe de tine.
Poate cand dau drumul 100% la cel din Militari, poate va fi si acolo si atunci e mai aproape de tine. computerlove
TeosOf
Scris: Thursday, March 26, 2009 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Dar la Mall Vitan si Plaza Romania nu mai au magazine? Inainte cumparam si eu de acolo.
oanamaria
Scris: Saturday, May 30, 2009 8:51 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu prefer sa le comand prin telefon si -mi place ca vin intr o cutie cu ..pufuleti.hohot Eu folosesc si parfumuri ,gel de dus ,creme de fata si demachiant de la ei si -mi plac mult .Preturile sunt ok si cadourile o incantare.computerlove
ilioara
Scris: Saturday, May 30, 2009 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
in craiova nu cred ca este magazin.daca stie cineva sa imi spuna si mie multumescpupici
S.ELENA
Scris: Sunday, May 31, 2009 12:20 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Lia, Kiki, multumesc pentru raspunsuri!!!!pupici pupici
Katyna
Scris: Thursday, June 4, 2009 4:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am demachiant lichid pentru ochi cu musetel parca, si e foarte bun..nu lasa nici zona grasa si curata machiajul foarte bine. Sincera sa fiu il foloseam si in serile de vara cand ma bronzam foarte tare si ma ustura zona din jurul ochilor..demachiantul ma calma f bine. Am mai fost multumita si de un strugurel cu aroma de capsuni, sunt doar 2 variante in gama Les Plaisirs: capsuni sau vanilie cocos. L-am avut si pe cel cu cocos dar avea o alta textura si imi ramaneau buzele uscate la scurt timp..fata de cel cu capsuni care imi lasa un luciu subtil, o aroma pe buze delicioasa si o textura fina care nu imi facea celebrele "pielite".
Concluzia mea este ca nu toate produsele lor sunt de calitate..insa daca nu am fost multumita de calitatea lor...cadourile primite pentru comanda de minim 100 ron, compensau sic
dumary
Scris: Saturday, July 18, 2009 9:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu numai de la ei comand.Prin posta ,dureaza cam 3 saptamani dar merita.Am inteles de la o vecina ca in magazine preturile sunt mai maricele decat preturile din catalog.asa ca ......Oricum eu sunt fff multumita .Folosesc geluri de dus,parfumuri (au un parfum de liliac ...e demential) (ieftin si bun).Creme de corp,cremele de fata cu musetel sunt fff bune pt.tenul meu .va pup
oanamaria
Scris: Saturday, July 18, 2009 9:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Acum vreo saptamana mi-a venit ultima comanda de la ei .Mi-am luat vreo 4geluri de dus care miros bestial ,sapun lichid,demachiantul 2in1 si am primit cadou parfumul NATURELLE care imi place enorm si o gentuta(eu am comandat pt parfum sic ).
Normal ca in magazin sunt mai mari preturile ca treb sa plateasca si chirie plus alte cheltuieli.
Roxanel
Scris: Sunday, July 19, 2009 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
M-ati facut curioase cu Yves-rocher, mi-am facut cont si eu. O sa comand luna viitoare.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.