Yves Rocher
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Wednesday, December 27, 2006 11:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Ati folosit produse din gama Yves Rocher? Ce anume si cum vi s-au parut?

Cand eram in tara mi-a adus Dan din Franta 2 cremitze contur pt ochi pe care le-am folosit putin timp ca sa-mi fac o parere, ca am plecat si le-am lasat maica-mii, care nu prea le-a folosit...aici am vazut ca exista firma asta si are produsele destul de ieftine comparativ cu alte marci si ma gandeam sa fac un shopping inainte sa ma arunc sa cumpar...voi ce produse ati folosit de la Yves Rocher si ce impresie v-au facut?
ira_tgr
Scris: Wednesday, December 27, 2006 11:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
da sunt foarte bune, eu cat am stat in Franta numai Yves foloseam, caci acolo sutn destul de convenabile ca pret/calitate....

toate produsele (sau cel putin alea pe care le-am incercat) - numai cuvinte de lauda, incepanda de la sampoane si masti de par (care chiar dau resultate), apoi rimel, creion pt. pleope in 2 culori (super si alea), fond de ten, rujuri.... toate sincer, mie mi- u placut.... mai ales alea din gama Luminelle...

acu e alta prob., tu fiind in State probabil k si acolo aveti produse de calitate, vreau sa spun, k L'oreal din Franta nu se compara nici catusi de putin cu produse L'Oreal din romania, mai ales la sampoane.. hai k machiaje mai merg cum merg (eu chair folosesc cosmetice numai de la L'Oreal)... iarasi Pantenul din Franta - nici o legatura cu Pantenul din Romania... si nu inteleg de ce, caci la pret - e acelasi lucru, pa cand calitatea - lasa de dorit...

parerea mea - Go for it.... Yves Rocher sunt foarte bune
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, December 28, 2006 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
am folosit si eu cu ani in urma.. vreo 5 sa fie... mi-a adus sora mea din Franta gel de dus de le Yves Rocher cu ceai verde si a fost demential... mirosea de innebuneam, imi venea sa-l halesc nu alta si am avut si ceva creme dar nu mai retin exact ce. orcium, eu zic ca sunt bune insa in Ro sunt scumpe...
S.ELENA
Scris: Saturday, July 28, 2007 12:17 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
In comparatie cu alte marci nu mi se par chiar atat de scumpe!!!!!Unele au chiar preturi accptabile.
Eu am folosit rujul Luminelle si e grozav:cremos, se intande bine, nu se duce repede chiar daca nu e "rezistent la transfer", nu usuca buzele.....
Si gelurile de dus = minunate!!!!
Rimelul la fel
CONCLUZIA:isi merita banutii(daca urmaresti catalogul vei obs ca au mereu reduceri si "preturi simpatice").
Rody
Scris: Saturday, July 28, 2007 12:33 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
S.ELENA wrote:
In comparatie cu alte marci nu mi se par chiar atat de scumpe!!!!!Unele au chiar preturi accptabile.
Eu am folosit rujul Luminelle si e grozav:cremos, se intande bine, nu se duce repede chiar daca nu e "rezistent la transfer", nu usuca buzele.....
Si gelurile de dus = minunate!!!!
Rimelul la fel
CONCLUZIA:isi merita banutii(daca urmaresti catalogul vei obs ca au mereu reduceri si "preturi simpatice").

Ai deptate eu tot de la ei folosec multe chesti.Sunt super bune.Nimic de comentat!
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, July 28, 2007 7:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu folosesc geluri de dus si creme de corp. Bestiale!!!!!!!
Fluturas
Scris: Saturday, July 28, 2007 9:57 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si eu am folosit produse de la ei,si am fost multumita
Rody
Scris: Saturday, July 28, 2007 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
sunt superbe produsele lor.Nu mai zic de preturi.Sunt convenabile. Am un magazinul lor langa mine,va spus sincer ca e tot timpul e plin magazinul.De cand deschide,pana inchidebounce
S.ELENA
Scris: Saturday, July 28, 2007 9:47 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Eu folosesc geluri de dus si creme de corp. Bestiale!!!!!!!

Si eu urmeaza sa-mi fac o noua comanda si mi-am notat 3 geluri de dus:lotus, palmier si cel nou cu boabe de cacao!!!!
Abia astept sa le primesc!!!yes
fdianamaria
Scris: Sunday, July 29, 2007 8:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Si eu am folosit si imi plac mult, desi cantitatile sunt minuscule la unele produse. Dar imi plac mult
De la ei am luat samponuri, creme de corp, geluri de dus si ceva lotiuni anti-cosuri. Foarte faine toate si cu niste mirosuri ... love love !!!!!!
Khriss
Scris: Thursday, October 30, 2008 9:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce ma bucur sa aud k sunt bune produsele de la YR!firstprize
Tocmai am comandat niste rujuri si chiar imi faceam griji pentru banii dati,abia astept sa vina.Plus k sunt incantata ca voi primi o geanta cadou dance
Miha15
Scris: Wednesday, November 12, 2008 12:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/12/2008
Puteti sa-mi spuneti si mie cum va comandati produsele? Pe internet sau aveti un catalog?
Vreau si eu sa comand.
S.ELENA
Scris: Wednesday, November 12, 2008 11:55 PM
Nivel

Eu am facut comenzi numai dupa catalog, dar poti da o cautare pe net, imposibil sa nu aiba si site!!!!pupici
alina_nicoleta
Scris: Monday, March 23, 2009 8:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Si eu am folosit produse de la yves rocher,m-am impacat bine cu ele.Eu faceam comanda pe internet dar dura cam mult pana o primeam (3 saptamani)ma plictiseam sa astept atat si am renuntat sa mai cumpar.
abiand
Scris: Tuesday, March 24, 2009 7:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Si eu am folosit dar la fel, vine comanda dupa hat-hat.Se poate face comanda si telefonic, dar tot dureaza mult pana vin produsele.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.