Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ati folosit produse din gama Yves Rocher? Ce anume si cum vi s-au parut? Cand eram in tara mi-a adus Dan din Franta 2 cremitze contur pt ochi pe care le-am folosit putin timp ca sa-mi fac o parere, ca am plecat si le-am lasat maica-mii, care nu prea le-a folosit...aici am vazut ca exista firma asta si are produsele destul de ieftine comparativ cu alte marci si ma gandeam sa fac un shopping inainte sa ma arunc sa cumpar...voi ce produse ati folosit de la Yves Rocher si ce impresie v-au facut? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| da sunt foarte bune, eu cat am stat in Franta numai Yves foloseam, caci acolo sutn destul de convenabile ca pret/calitate....
toate produsele (sau cel putin alea pe care le-am incercat) - numai cuvinte de lauda, incepanda de la sampoane si masti de par (care chiar dau resultate), apoi rimel, creion pt. pleope in 2 culori (super si alea), fond de ten, rujuri.... toate sincer, mie mi- u placut.... mai ales alea din gama Luminelle...
acu e alta prob., tu fiind in State probabil k si acolo aveti produse de calitate, vreau sa spun, k L'oreal din Franta nu se compara nici catusi de putin cu produse L'Oreal din romania, mai ales la sampoane.. hai k machiaje mai merg cum merg (eu chair folosesc cosmetice numai de la L'Oreal)... iarasi Pantenul din Franta - nici o legatura cu Pantenul din Romania... si nu inteleg de ce, caci la pret - e acelasi lucru, pa cand calitatea - lasa de dorit...
parerea mea - Go for it.... Yves Rocher sunt foarte bune |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| am folosit si eu cu ani in urma.. vreo 5 sa fie... mi-a adus sora mea din Franta gel de dus de le Yves Rocher cu ceai verde si a fost demential... mirosea de innebuneam, imi venea sa-l halesc nu alta si am avut si ceva creme dar nu mai retin exact ce. orcium, eu zic ca sunt bune insa in Ro sunt scumpe... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| In comparatie cu alte marci nu mi se par chiar atat de scumpe!!!!!Unele au chiar preturi accptabile. Eu am folosit rujul Luminelle si e grozav:cremos, se intande bine, nu se duce repede chiar daca nu e "rezistent la transfer", nu usuca buzele..... Si gelurile de dus = minunate!!!! Rimelul la fel CONCLUZIA:isi merita banutii(daca urmaresti catalogul vei obs ca au mereu reduceri si "preturi simpatice"). |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| S.ELENA wrote:In comparatie cu alte marci nu mi se par chiar atat de scumpe!!!!!Unele au chiar preturi accptabile. Eu am folosit rujul Luminelle si e grozav:cremos, se intande bine, nu se duce repede chiar daca nu e "rezistent la transfer", nu usuca buzele..... Si gelurile de dus = minunate!!!! Rimelul la fel CONCLUZIA:isi merita banutii(daca urmaresti catalogul vei obs ca au mereu reduceri si "preturi simpatice"). Ai deptate eu tot de la ei folosec multe chesti.Sunt super bune.Nimic de comentat! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu folosesc geluri de dus si creme de corp. Bestiale!!!!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu am folosit produse de la ei,si am fost multumita |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| sunt superbe produsele lor.Nu mai zic de preturi.Sunt convenabile. Am un magazinul lor langa mine,va spus sincer ca e tot timpul e plin magazinul.De cand deschide,pana inchide |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Eu folosesc geluri de dus si creme de corp. Bestiale!!!!!!!
Si eu urmeaza sa-mi fac o noua comanda si mi-am notat 3 geluri de dus:lotus, palmier si cel nou cu boabe de cacao!!!! Abia astept sa le primesc!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si eu am folosit si imi plac mult, desi cantitatile sunt minuscule la unele produse. Dar imi plac mult De la ei am luat samponuri, creme de corp, geluri de dus si ceva lotiuni anti-cosuri. Foarte faine toate si cu niste mirosuri ... !!!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ce ma bucur sa aud k sunt bune produsele de la YR! Tocmai am comandat niste rujuri si chiar imi faceam griji pentru banii dati,abia astept sa vina.Plus k sunt incantata ca voi primi o geanta cadou |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| Puteti sa-mi spuneti si mie cum va comandati produsele? Pe internet sau aveti un catalog? Vreau si eu sa comand. |
|

| Eu am facut comenzi numai dupa catalog, dar poti da o cautare pe net, imposibil sa nu aiba si site!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Si eu am folosit produse de la yves rocher,m-am impacat bine cu ele.Eu faceam comanda pe internet dar dura cam mult pana o primeam (3 saptamani)ma plictiseam sa astept atat si am renuntat sa mai cumpar. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Si eu am folosit dar la fel, vine comanda dupa hat-hat.Se poate face comanda si telefonic, dar tot dureaza mult pana vin produsele. |
|
|