Profil: yusss
Despre
Utilizator: yusss
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, April 3, 2013
Ultima vizita: Wednesday, April 3, 2013 12:56 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: daca esti insarcinata si dr iti spune ca bebe are Sindrom Dawn, ce ai face?
Postat: Wednesday, April 3, 2013 12:56 PM
raspunsul la intrebarea ,, ce ati face daca doctorul ti ar spune ca vei avea un copil cu sindromul down", este l-as pastra, de fapt asa am si facut!
povestea nostra e simpla, dar atat de complicata. am aflat dupa ce am facut aminocenteza ca are sindromul down, dar nu am vrut sa fac intrerupere de sarcina. bebica misca, i-am facut poze, era asa de dragalasa ca nu am avut puterea sa renunt la ea, desi stiam ca are o problema, avea lipsa duodenul. s-a nascut prematur, cred ca din cauza stresului etc, a avut doua operatii, dar a luptat si Dumnezeu a vegheato si traieste. acum are un an si o luna, e grozava, perfecta, dulce.
nu are probleme de sanatate, se dezvolta f bine, facem terapii de recuperare pt copii prematuri, iar in rest o iubim toti enorm, mai ales fratele ei (are 16 ani).
am vb si cu alti parinti care au copii cu sindromul down, si am vazut cat se exagereaza in special de catre cadrele medicale nepregatite.
copii cu down nu sunt legume, cum s-a scris aici. cred ca se confunda cu autismul.
fiica mea a fost f putin bolnava de cand a iesit din spital. nu are malformatii sau alte chestii periculoase sanatatii. la noi mentalitatea e gresita, suntem atat de redusi! dupa ce ii exterminam pe copii cu down, care urmeaza? cei care nu sunt olimpici la mathe? sau care nu pot juca sah??? suntem din pacate un popor ... retardat! in tariile vecine nu e sfarsitul lumii copii cu down. in olanda sunt considerati ,,copii soarelui". e grav ca ti omori copilul care nu se poate apara , nu si poate sriga mama sa nu l omoare...ce te faci daca la 5 ani dupa un accident copilul ramane in scaunul cu rotile??? sau la 20 ani??? il omori??? nu sti ce ti rezerva viata!!!!!!!