Profil: yulyana82n
Despre
Utilizator: yulyana82n
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, January 2, 2007
Ultima vizita: Thursday, May 24, 2012 6:39 PM
Numarul de postari: 149
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Lucrusoare by Georgyana 1
Postat: Thursday, January 5, 2012 8:19 PM
Iti urmaresc topicul...este putin daca spun " frumos". Imi plac modelele , dar cel mai mult modul impecabil cu care lucrezi...FelicitariI
Subiect: Stare de spirit - 51
Postat: Tuesday, June 28, 2011 3:57 PM
Buna!! Azi am avut mai mult timp pentru mine si nu am trecut pe aici doar sa vad ce ati mai facut, ce ati mai lucrat, am vrut sa va si salut....ma simt ciudat ca doar trec si nu salut, sa sau sa va transmit si eu felicitarile mele pentru ce ati mai lucrat(topicul cu lucrul de mana este preferatul meu). Nu stiam unde sa-mi prezint scuzele, felicitarile in acelasi timp si nu in ultimul rand multumirile pentru ca existati ...O ZI BUNA LA TOATA LUMEA !!!!!!!!!!!!!!
Subiect: costume de baie crosetate
Postat: Saturday, May 8, 2010 11:20 AM
Giuly wrote:

Fetelor,stie cineva sa croseteze costum de baie ca al yulyanei?Acela galben m-ar interesa,exact modelul din imagine,i-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ar spune cum se incepe,ce tip de picioruse se fac,cum se creste/scade etc.ras Si mai am unul care-mi place,e alt model pe care nu stiu sa-l facplans

Da myha,eu plec in aprilie in "tarile mai calde" si vreau sa mi-l fac pana atunci,caci mi-am pierdut costumul meu perfect de baie(l-am uitat intr-un hotel vacanta trecutaplans)si n-am mai gasit unul la fel,stii cat de greu e sa-l gasesti pe cel perfect presupun,si atunci m-am gandit sa-mi fac unul singura si astea crosetate se muleaza frumos pe corp.

Buna ! Imi cer scuze ca nu am putut raspunde pana acum...cel galben cat si cel verde sunt din bumbac mercenizat , cu picioruse duble( adica eu le zic asa celor care dau mai intai dupa croseta firul apoi prind de randul anterior ). Se incepe de la baza , pe unde am introdus eu snurul acela . Faci lantic , de cat vrei tu sa fie cupa, mai mica, mai mare, apoi la fiecare rand am inceput sa scad din lateral cate un piciorus. Nu stiu daca maresti poza , daca se poate vedea mai bine ce incerc sa explic. Asa cum am mai spus eu rar folosesc schema in ceea ce fac . Voi reveni si cu alte lucruri ce am mai facut dar sa incarc poze . Timpul asta cam scurt sa mai am timp si pentru ce imi mai place , bine ca mai am timp sa mai stau uneori cu croseta si un fir.ras . Sper ca putin, putin , am fost inteleasa in legatura cu acel model. Iti multumesc ca ti-au placut.
Subiect: Bluze crosetate
Postat: Sunday, March 28, 2010 3:24 PM
Scuze pt. repetarea pozei.sorry1
Subiect: Bluze crosetate
Postat: Sunday, March 28, 2010 3:23 PM
Imi pare rau ca nu am o poza cu bluza sa vedeti lungimea ei. Este aproape de genunchi, cu o maneca f. larga.

ras
Subiect: Caciulite
Postat: Sunday, March 28, 2010 3:19 PM
Katrina wrote:
yulyana ce fire folosesti la crosetat caciulitele

Folosesc bumbac si acrilul in diferite grosimi, depinde ce caciula vreau sa fac , mai subtire, mai groasa ... multumesc pt. aprecieriras ras
Postat: Sunday, March 28, 2010 3:17 PM

Postat: Sunday, March 28, 2010 3:08 PM

Subiect: martisoare
Postat: Sunday, March 28, 2010 3:00 PM
Chiar daca a trecut perioada lor , am sa va arat poze martisoarele lucrate manual (crosetate) facute pt. 1Martie

Postat: Sunday, March 28, 2010 2:52 PM