Profil: Yucky
Despre
Utilizator: Yucky
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, October 29, 2014
Ultima vizita: Friday, February 27, 2015 10:31 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Costuri de instalare a unui sterilet
Postat: Thursday, October 30, 2014 7:37 AM
Am fost la medic si am facut si eco transvaginal. A zis ca totul e ok , Steriletul e la locul lui si nu ar trebui sa am dureri. Astept sa imi vina menstruatia sa vad cum e, i-am zis medicului ca vreau sa merg din nou la eco dar a zis ca nu e nevoie fiindca nu exista nicio sansa ca steriletul sa se ddeplaseze si m-a chemat la control in sase luni. Sincer sunt tare dezamagita, sper sa imi dispara durerea fiindca nu mai stiu ce antiinflamator sa iau, nu isi mai fac efectul, peste scurgere as putea trece usor dar nu peste durere. Multumesc pt raspuns!
Subiect: Costuri de instalare a unui sterilet
Postat: Wednesday, October 29, 2014 8:20 PM
Eu am de doua saptamani steriletul Mirena. Imediat dupa insertie am avut si eu contractii, ca la nastere, montarea a fost dureroasa, fara anestezie fiindca mi s-a spus ca nu doare...de atunci am scurgeri maronii, durere de ovare in special in partea stg. Sper sa scap de durerile de ovare curand fiindca m-am saturat de durere. Steriletul mi l-a recomandat ginecologul ca sa scap de menstruatie dureroasa si se pare ca o tin tot intr-o durere. In cat timp v-ati obisnuit cu steriletul?