Profil: yonica
Despre
Utilizator: yonica
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, May 1, 2017
Ultima vizita: Sunday, March 3, 2019 3:49 PM
Numarul de postari: 97
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 49
Postat: Sunday, March 3, 2019 3:48 PM
Adina Mariana wrote:
Yonicapupici pupici pupici ce bucurie ca ai scris.Ma intrebam de multe ori cum esti si speram sa scri intr-o buna zi.Ma bucur mult ca esti bine si sarcina la fel.Vezi?te-am urmat si eu cu un bebe micut in burtica asa cum imi tot spuneai si tu.Fati si tu un tiket sa te bage Andreea pe listuta in casura urm.daca doresti sa stim si noi cand se apropia clipa sa nasticoeur te imbratisezcoeur
Da, Adina, te-am urmarit cu emo?ie in momentele cu teste ?i cu dublarea beta, îmi dadeam seama cât de greu î?i este sa a?tep?i sa vezi cum creste, primul eco, am avut emo?ii ?i pentru Alle când a mai fost prin spital, ?i pentru celelalte fete care au fost in situa?ii mai pu?in placute, dar ma bucur ca sunte?i bine.Citesc ?i la aspirante pt ca sunt sigura ca o sa mai apara multe teste pozitive, ?i eu cred ca orice probleme ar fi daca una din trompe este permeabila, intr-o zi poate sa apara ?i o minune, a?a cum a fost ?i in cazul meu ?i al tau ?i al altor femeicoeur
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 49
Postat: Sunday, March 3, 2019 10:00 AM
Buna fetelor! N-am mai scris de ceva timp, dar va urmaresc zilnic, sincer nu ?tiu ce as putea eu sa sfatuiesc pe cineva pt ca nu am experien?a. Problema cu constipa?ia este ?i la mine ?i nu reu?esc sa ma reglez nici din alimenta?ie, iar cu supozitoare cu glicerina doar uneori reusesc.Eu acum am 28s ?i de la 26s am pesar pt ca in urma unor dureri destul de mari, mi s-a scurtat ?i colul ?i s-a deschis pu?in. Cât despre nospa, eu am luat de la începutul sarcinii ?i nu-?i mai face a?a de tare efectul, am luat chiar ?i 80mg, 2/zi ?i între, una de 40mg, acum m-a trecut pe indometacin supozitoare 2/zi, iar între mai iau ?i un nospa, pana la 30s. Mi-a zis ca durerile duc la contrac?ii, iar contrac?iile pot declan?a o nastere prematura, a?a ca nu trebuie stat cu durere. Oricum eu stau doar la pat ?i pana la baie, in rest nimic. Ma bucur pentru fetele care au trecut de la aspirante ?i îmi doresc ca indiferent cum este drumul mai usor sau mai greu, dar sa ajungem toate sa ne ?inem bebelusii in brate!
Subiect: Clubul aspirantelor - 70
Postat: Saturday, December 15, 2018 11:54 AM
Mersi fetelor pentru raspunsuri, o sa-i transmit ?i ei ?i sa dea Dumnezeu sa ia hotarârea cea mai buna!
Postat: Friday, December 14, 2018 8:11 PM
Fetelor as avea nevoie de o parere pentru o prietena cereai i s-au recomandat doi medici, Luchian Lucia Columna ?i Radu Maftei Origyn Iasi. Eu nu cunosc informa?ii ?i as vrea s-o ajut sa-?i faca o idee.
Postat: Friday, December 14, 2018 2:45 PM
Mihaela14 wrote:

A fost crunta asteptatea, o faza luteala de 18 zile ..nu va doresc..cate ganduri mi-am facut Crazy Imi dau seama ca asa e perioada de tranzitie catre menopauza, apar tot felul de chestii neprevazute. Eu sper sa am ovulatii in continuare ..ca poate poate mai am un ousor bun care sa devina bebe ras
Temp ta a urcat frumos..tin pumniiSimplyLove
Mihaela fii optimista, chiar daca s-a modificat pu?in perioada de menstruatie. La mine toata via?a menstruatia a fost ceas la 28 de zile, apoi de la 40 ?i jum de ani, a început cu dereglari, când venea mai devreme, cel mai devreme de la 25 zile, când întârzia , ?i mi-a întârziat ?i 6 zile. Deci oricum ovulezi, poate nu in fiecare luna e un ovul bun, dar intr-o luna o sa fie unul care o sa-?i aduca un bebe frumos!!Fii încrezatoare ca fii mama!
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 48
Postat: Thursday, December 13, 2018 10:55 PM
Ratonita wrote:
Buna fetele! Eu sunt bine. Bebelina la fel. Experienta na?terii prin cezariana e una placuta pentru mine, si va sfatuiesc sa nu va luati dupa nimeni care î?i poveste?te experienta si va sperie - depinde de voi cum resimtiti totul.
Voi mai reveni cu detalii.
AndreeaCD, daca ai nevoie de ceva sfaturi, având în vedere ca vei na?te cu acela?i medic si la acela?i spital ca si mine, lasa-mi mesaj privat cu nr tau si vorbim.
Multumesc fetele pentru mesaje.
Felicitari, sa va traiasca ?i sa fi?i sanatoase amândoua!Bravoo
Postat: Saturday, December 8, 2018 5:49 PM
valicutza wrote:

Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie...Oricum e un copil mega dorit si asteptat yes
Astea sunt ve?tile cu adevarat minunate, mai putin important este sexul bebelu?ului, ma bucur ca este bine ?i sa dea Dumnezeu sa fie a?a in continuare ?i sarcina u?oara!
Postat: Saturday, December 8, 2018 1:03 PM
mami de fetita
Alle.p wrote:

Acum pe bebe l-ai putea sim?i undeva la jumatatea distan?ei dintre buric si linia inghinala(unde se termina burtica). Ce e mai sus, sunt sigur gaze. Încearca seara,cand stai întinsa sa ti mâna acolo. Eu simt asa ca niste gadilituri în palma. Mi-e usor sa recunosc care e bebe si care sunt matele , da asta pt ca deja stiu ce trebuie sa simt. La prima sarcina am fost la fel de confuza pana mi?carile au devenit evidente.
Ai afla daca e baie?el sau feti?a?coeur
Da, avem o fetita cu funditamami de fetita , dar nu mi-a zis dr, nici eu n-am intrebat, ma mul?umeam sa-mi spuna ca e bine. Sincer in sufletul meu speram sa fie baietelboy , dar la testul Harmony mi-a ie?it ca e o fetita, parca ma simt cam vinovatasorry1 , ar fi trebuit doar sa fiu mul?umita ca am ramas insarcinata ?i sa nu conteze sexul copilului. Acum ma gândesc la nume de fetita ?i deja îmi imaginez cum o sa o rasfa?. Pentru prima data sarbatorile v-or fi altfel, mi-am dorit sa fiu insarcinata de Craciun! Am vazut ca voi ?ti?i sa va bucura?i, ave?i imagina?ie cum sa anunta?i ca a?tepta?i bebe, eu ma bucur in sufletul meu, ?i chiar sunt fericita ?i recunoscatoare pentru darul primit!!
Postat: Friday, December 7, 2018 4:11 PM
Multumesc, fetelor! A?a goluri simt dar ma gândesc ca sunt gaze..
Postat: Friday, December 7, 2018 3:18 PM
Fetelor voi când a?i sim?it pentru prima data ca a mi?cat bebe, la câte saptamâni? Am în?eles ca fetele cu experienta( a doua sarcina), î?i dau seama mult mai repede. Eu de mâine intru in s16 ?i tot încerc sa-mi dau seama, dar inafara de ni?te dureri in puncte fixe pe care le am de la început, nu simt altcevaNuStiu