Profil: ynnea
Despre
Utilizator: ynnea
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Monday, September 23, 2013
Ultima vizita: Monday, November 11, 2024 10:41 PM
Numarul de postari: 1,005
[0.10% din toate postarile / 0.24 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Wednesday, March 30, 2016 8:22 PM
Ema vrei bebe 2?
Eu pana la al 2 mai vreau sa astept vreo 4 sau 5 ani
Postat: Sunday, March 27, 2016 12:24 PM
Vai fetelor si mie imi este dor de acest forum,eu asa o data de 2 ori pe zi imi pot face timp sa vorbesc dar faza este ca nu am cu cine,aici bate vantul,toate fetele de aici sau mutat pe facebook ca cica acolo pot incarca poze mult mai repede(asa este) dar mi-as fi dorit sa mai intre si pe aici......asta este,baiatul meu are acum 1 an si 2 saptamani,mananca,merge singur,vorbeste acolo cate ceva sunt foarte mandra de el.
Ema ce mare sa facut Stefanut al tauDistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Cris si copii tai sunt foarte frumosi,iar cea mica este o scumpetepupici pupici
Postat: Tuesday, December 29, 2015 3:16 PM
Sarbatori fericite tuturor mamicilorSimplyLove Buddy1,nu prea mai este nimeni activ pe aiciCray
Postat: Wednesday, September 30, 2015 11:50 PM
inna19 wrote:
Doamne ce frumoase sunteti toate, alaturi de scumpii vostri copilasi coeur Love ! Radiati de fericire ! Abia astept sa-l tin si eu in brate pe al meu pitic yes ! Crestere mare si sanatoasa puiutilor vostri ! Cheek Kiss DistanceKiss Cheek Kiss

Multumim inna DistanceKiss love sa ai nastere usoara
Postat: Friday, September 18, 2015 11:44 AM
emanicole wrote:

Yneeacomputerlove iloveyou noi suntem bine, crestem mari si frumosi si sanatosi! Avem 11l si 13z, inca nu merge singur, doar de pereti si in 4 labe:)))...siiii...facem doar prostioare la joaca!:)). In rest la fel de cumintel, nani devreme, papa tot...il adoooorrrrrriloveyou
Denisucul tau ce face? Va pupacim!!

WOW ce mari v-ati facut Love mi se pare ca seamana mai mult cu tati ras .
Noi suntem bine ,suntem mari avem 6 luni si 4 zile acum,este cuminte nu e un copil plangacios am avut noroc,va las o poza cu el si cu mine sa mai pui poze cu tine sa mai te vad si eu ras pupici
Va pupam pe amandoi
Postat: Sunday, September 13, 2015 10:11 AM
Buna ziua fetelor,mai dar chiar nu mai da nimeni niciun semn de viata?
Ema,Anelise ce mai ziceti,nu mai stiu nimic de voiNuImiPasa
Postat: Tuesday, July 14, 2015 10:36 AM
Criss2014 wrote:
Buna ziua mamici,
Vreau sa va intreb daca la vaccinul de doua luni ati avut vreo problema cu bebeii? Noi urmeaza sa facem vaccinul dupa data de 20 iulie si sunt destul de nelinistita pentru ca in maternitate una dintre asistentele de la neonatologie mi-a spus ca fetita ei a facut hemoragie digestiva dupa vaccinul anti hepatita B, produs in Franta, care se face la doua luni si ca de atunci ea nu a mai fost de acord sa i se administreze vreun alt vaccin fetitei. Baiatul meu are 12 ani si a facut toate vaccinurile pana acum si n-am avut nicio problema in afara de febra usoara . Dar acum poate ca am devenit si eu mai panicoasa, poate ca am citit prea multe pe net ca sunt destul de nelinistita in privinta reactiilor adverse date de vaccinuri. Eu am intrebat medicul de famile despre posibilele reactii si mi-a zis ca in niciun caz nu crede ca e adevarat ce mi-a zis asistenta si ca ea nu crede ca de la vaccin ar fi facut hemoragie digestiva si ca ce-mi inchipui eu, ca vaccinurile noastre sunt mai bune decat cele din Franta?

Criss eu i am facut vaccinul de 2 luni si nu a avut nimic,nici febra nu mi-a facut,astazi il facem pe cel de 4 luni,eu una nu sunt nici pro dar nici contra........acolo sunt ele bune de cevaBuddy1
Postat: Saturday, July 11, 2015 3:05 PM
Buna ziua mamici
Puiul meu a inceput sa se intoarca pe burta dar stie doar sa se intoarca,dar de dat inapoi nu mai stie,imi e frica cu el noaptea,cand dorm imi este frica sa nu se intoarca si sa nu l vad.El doarme intre mine si sot dar si asa nu stiu eu in somn ce face.Daca exista ceva sa pot face sa intervin ca sa nu se mai intoarca,voi cum ati procedat,ati trecut prin asta?uff
Subiect: Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Postat: Tuesday, June 2, 2015 12:39 AM
Nastere usoara draga Nanny,si asteptam poze cu minunea,sa vedem ce va fi baietel sau fetitaBlushing ras iloveyou majoreta majoreta majoreta majoreta
Postat: Thursday, May 28, 2015 9:31 AM
deea asa a facut si al meu si inca face,i-a spus pediatra lui ca sa incerc sa ii dau papa dar sa nu il las sa manance pana se umple ca daia uneori da laptele afara,si spune ca daca laptele este asa taiat inseamna ca este din stomac si ca a mancat mult,al meu este foarte lacom pana nu se face gogoasa nu se lasahohot nu te speria ca este normaliloveyou,iar bubitele rosii se spune ca este acneea sugarului,al meu a avut si pe corp avea niste bubite mici se simtea doar la atingere si mi a spus doctora ca sunt normaleCheek Kiss