Profil: Wela
Despre
Utilizator: Wela
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, January 1, 2023
Ultima vizita: Wednesday, January 11, 2023 10:16 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Sunday, January 1, 2023 3:09 PM
Bunaaa si la multi ani tuturor fetelor de aici! Va urmaresc din umbra de vreo doi anisori si am trait alaturi de voi fiecare emotie a testarilor, analizelor! Va imbratisez tare!
Eu si sotul meu ne am hotarat ca e momentul sa ne completam familia si sa avem si noi primul bebelus.
Din cauza unor evenimente nu tocmai ok, ultimele 4 luni am fost varza psihic si super stresata astfel incat nu am reusit sa ne focusam deloc pe noi insa cu noul an avem mari sperante
Insa luna aceasta cam dupa perioada ovulatiei (cam din 27 decembrie) ma confrunt cu o situatie foarte inconfortabila- am o scurgere apoasa, initial transparenta si fara miros urat iar de ieri s a facut usor galbuie si cu un miros f intepator
Nu am avut niciodata si nu stiu ce ar putea fi si ce pot face pana ajung la gineco. Nu am usturimi la urinare, nici mancarimi, nimic. Doar acea scurgere super aiurea de zici ca faci pe tine asa. Si noaptea.. si ziua.
Aveti idee ce ar putea fi?
Scuzati romanul, va pup tare si va doresc ca in noul an toate visele sa devina realitate!