Profil: wannabemom
Despre
Utilizator: wannabemom
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Sunday, January 3, 2021
Ultima vizita: Sunday, February 26, 2023 9:53 AM
Numarul de postari: 738
[0.07% din toate postarile / 0.48 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Saturday, January 7, 2023 5:20 PM
Salutare si La Multi Ani pe anul acesta! De asemenea, la multi ani tuturor celor ce-si serbeaza astazi ziua numelui.
Avem vreo mamica ce recomanda o cresa buna in zona Bucurestii Noi sau imprejurimi?

Multumesc mult!

O minune de baietel! <3

img
Postat: Friday, September 9, 2022 3:35 PM
Lyli wrote:
m-am gandit si eu dar pana cine rezultatul nu stiu ce sa fac am zis de 100 de ori ca o sa schimb pediatrul , mi-a zis acum sa i dau debridat si smecta , banana si orez iar daca continua si azi sa fie asa sa merg la spital … nu am ce face decat sa astept

Of! Sper sa fie bine Buddy1

O minune de baietel! <3

img
Postat: Tuesday, August 16, 2022 1:42 PM
EllaMaria wrote:
Suntem bine acum... Dar a fost GROAZNIC! Va spun sincer, fetelor, ca nu am crezut ca ieșim bine din asta. Era cat pe ce sa ma internez cu Oli, dar pentru ca aici la noi la pediatrie nu au secție covid, ne-ar fi internat pe infecțioase cu toți purtătorii covid... Asa ca am refuzat.

Andreea ma bucur ca ati reușit într-un final sa va bucurați de concediu.

Imi pare rau ca revin asa tarziu, abia acum am intrat si am vazut

Ma bucur ca sunteti bine!!
Gabriel nu a avut scaune moi, dar a avut si el febra 39,5 intrarectal..l-a tinut vreo 2 zile
I am dat Nurofen si/sau supozitoare paracetamol baby pe perioada febrei
Apoi a mai avut o "agitatie" si o tuse care l-a mai tinut cateva zile si a trecut.

Imi pare rau ca ati trecut prin asta Buddy1

O minune de baietel! <3

img
Postat: Thursday, July 21, 2022 11:35 AM
Roser wrote:

Eu nu i-am dat nimic decat fiole Camilia care mi se par apa de ploaie. Si astea le-am luat de pe iHerb ca aici in farmacii nu se vinde niciun gel nimic pt dentitie sub pretextul ca de fapt nimic nu funcționează. E un proces lung de câteva săptămâni si nu ai cum sa ii pui non-stop cate ceva pe gingii. Al meu e tot cu degetele in gură, acum se pare ca ii ies niste măsele, nu vrea jucării sau nimic rece.

Am gasit pe diverse farmacii online si am luat de aici...tot ce am luat ptr dentitie...multumesc ptr raspuns...credeam ca poate exista ceva mai bun decat am folosit eu...offf...e si asta o perioada....trece si ea Crazy

O minune de baietel! <3

img
Postat: Monday, July 18, 2022 11:26 AM
Buna, fetelor. Ce alte remedii ptr dureri de dintisori sunt bune? Alternez Calgel cu fiole Camilia... Anaftin baby nu a ajutat, iar de jucariile inghetate de dentitie se plictiseste dupa 2 minute...
Are deja 2 dintisori jos si unul sus, parca e bugs bunny ras
Lyli, la tine cum e cu dintisorii?

O minune de baietel! <3

img
Postat: Sunday, July 3, 2022 9:55 AM
simmo wrote:

Pentru deshidratare poți sa ii dai săruri de rehidratare; eu am avut de la sun-lyte.
O săptămână abia daca gusta ceva, nici măcar lapte nu vroia. Dupa ce își revine, va recupera (o sa vezi ca va avea o perioada când va manca mult mai mult decât de obicei, după care se reglează).

Multumesc! Cheek Kiss

O minune de baietel! <3

img
Postat: Friday, July 1, 2022 5:45 PM
Daca a mai trecut cineva prin asta si ne poate da un sfat... as aprecia tare mult. Va multumesc! Buddy1

O minune de baietel! <3

img
Postat: Friday, July 1, 2022 5:42 PM
Buna tuturor
Din pacate, eu am facut Covid...ieri am fost pozitiva...azi noapte s a pozitivat si bebe...
Sotul inca nu...saracul toata noaptea a stat cu bebe...a avut febra 38.6 ca si mine de altfel...
Pediatra ne a spus de picaturi virodep timp de 20 de zile si panadol sau nurofen, supozitoare de paracetamol.
Voiam sa va intreb daca ar fi bun si un supliment de vitamine si minerale de la secom...contine de toate, inclusiv vitamina C, D si Zinc... ptr cel mic. Se recomanda la varsta de 6 luni +
Ne a mai scazut putin febra astazi... abia am reusit sa l fac sa pape pe cel mic... a acceptat piure ul de fructe dar lapte bea ft putin, mi e teama sa nu se deshidrateze... apa refuza total...i am mai dat ceai Alinan...pe care il accepta, dar in cantitati mici. Si spun ca mi e teama de deshidratare ptr ca iar a varsat in jet, azi dimineata de doua ori... intr un final a baut si ceva lapte (vreo 130ml) acum vreo 2 ore jumate...
Febra ca febra ca a scazut...dar in continuare tusim amandoi.. si daca si pe el il dor/ustura sinusurile ca si pe mine... sunt ft ingrijorata uff

O minune de baietel! <3

img
Postat: Tuesday, June 28, 2022 2:13 PM
Oana.c wrote:

Wannabemom ce mai faci? Cum sunteti? Cum e cu bebe maricel mai usor decat in primele luni?

Buna!
Se chinuie cu dintisorii...cu diversificarea e ok, mananca bine... dar vreo 2-3 ore inainte sa doarma somnul de noapte....nu avem liniste si e de neconsolat...cu orice gel de dentitie sau jucarie....
Are de obicei o trezire noaptea ptr lapte....la 2-3-4.... cand are el chef :)

Sunt etape si etape...la inceput se trezea des de la colici
Si toata lumea imi spune ca o sa innebunim dupa ce incepe sa mearga :))

O minune de baietel! <3

img
Postat: Tuesday, June 28, 2022 9:12 AM
Neata, Maria
Am si eu un bebe, vreau te rog in lista

O minune de baietel! <3

img