Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| A plouat si la noi astazi... asa cum banuiam... iarna pe la noi vine intr-o zi... sambata inca mai eram la manecuta scurta si sandale... astazi cu manecuta lunga si jaketa....zapaceala mare... maine se va incalzi putin, dar noi am trecut la haine "de iarna" |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| La noi este cald ,dupa amiaza manecuta scurta.Au inceput incendiile in paduri din cauza lipsei de umiditate.Anul trecut ploua si era frig. Mniko ce frumos chiar ca in povesti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Nu mai e. S-a topit si a ramas doar frigul dimineata cu greamurile de la masina bocna, iar la pranz se face flescaiala pe strada daca e soare. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mniko, ai trimis iarna la noi? Deja avem un om de zapada in curte. Nu credeti? |
|
| Ba te cred. Daca o vezi spune-i sa mai treaca si pe aici sa scuture cativa fulgi. Noi n-am apucat sa facem om de zapada. |
|

| Asta a crescut la noi in curte
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Waaaaw..si eu care imi imaginam unu' mic... Si la noi a nins azi, dar putin... iar acum e o mizerie...
|
|
| kali wrote:Waaaaw..si eu care imi imaginam unu' mic...
Si eu la fel. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| e un friggggggg !!!!! Imi ingheta mainile cand scriu la calculator si nici macar nu sunt afara Nu zapada, nu soare....doar frrrrrrriggggg... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sousourel un colet cu omul de zapada, te rog! Am scos si eu cojocul, doar de dragul stirilor meteo, dar parca raman la palton, nu e chiar asa de frig. Caldura in suflete! |
|

| Vineeeeeee ...niste bulgari, ceva? |
|
| Hai, arunca-i ca poate facem si noi un omulet ceva. Ceva zapada sa-i lipim intre ei se mai gaseste pe aici. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Mniko,ce superba e poza...cu zapada..wow...vreau si eu sousourel nici eu nu m-am gandit ca e asa mare omuletul vostru |
|
| N-am apucat sa postez ieri, dar o fac acum cu pozele de ieri. A nins toata noaptea si aproape toata ziua. Dimineata asa arata de la geam:

Dupa amiaza am gasit pe masina cred ca mai mult de 20 cm stratul de zapada. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| MNiko wrote:N-am apucat sa postez ieri, dar o fac acum cu pozele de ieri. A nins toata noaptea si aproape toata ziua. Dimineata asa arata de la geam:  Dupa amiaza am gasit pe masina cred ca mai mult de 20 cm stratul de zapada.
Superb ,ca-n povesti.Mi s-a facut tare dor de casa vazand aceasta poza.
Aici de ieri au inceput ploile si ceva vant.Astazi a plouat doar de dimineata , a venit si la noi toamna. |
|
|