Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Butterfly, vreau si eu caldura si soare La noi a venit iarna cu acte in regula...ningeeeeeeeee |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Venim si noi daca ninge |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| tu vrei soare,eu vreau zapada...ce zici?facem schimb?...de mame?? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Soare cu dinti la noi si vant. Vreme de gecuta si caciulita perioada asta. Dar nu prea suportam caciulitele, palariile, baticuturile si nu mai stam 2 ore afara, ci 1/2 h ca ne-ngheata degetele si incepem sa plangem. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| butterfly wrote:astazi,dupa masa cu tricou am iesit afara,asa cald era.la umbra a fost putin mai racoare,dar...ce biiine a fost afara Si la noi la fel de cald tot cu manecuta scurta. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| butterfly wrote:tu vrei soare,eu vreau zapada...ce zici?facem schimb?...de mame??
Ma alatur la cererea de schimb |
|

| Eu ofer zapada fleoscaita, vantut si temperatura ceva peste 0 pentru soare. Dar accept oricand sa petrec vremea de aici, indiferent cum ar fi intr-o companie ca a voastra |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| sousourel wrote:Eu ofer zapada fleoscaita, vantut si temperatura ceva peste 0 pentru soare. Dar accept oricand sa petrec vremea de aici, indiferent cum ar fi intr-o companie ca a voastra
|
|

| In Bucuresti, e doar frig. Nu zapada, nu ploaie...Frig si vant, ce poate fi mai rau |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Primii fulguleti de zapada s-au aratat si la noi azi .... cam timizi si .... au si disparut |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sousourel wrote:Eu ofer zapada fleoscaita, vantut si temperatura ceva peste 0 pentru soare. Dar accept oricand sa petrec vremea de aici, indiferent cum ar fi intr-o companie ca a voastra
in dupa masa asta am iesit si noi si nu a mai fost asa cald,a trebuit sa il sunam pe tati sa ne aduce geci ca ne-a fost friiig |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Azi noapte s-a asezat si la noi prima zapada adevarata. La 9 cand am plecat de acasa erau vreo 7-8 cm de zapada pe masina.
Asa se vedea de la geam:

Acum a dat soarele si s-a mai topit, nici nu mai ninge, dar inca se mai vede zapada asezata. |
|

| Wow!!!!!!! Si la noi ninge, dar nu chiar asa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| MNiko wrote:Azi noapte s-a asezat si la noi prima zapada adevarata. La 9 cand am plecat de acasa erau vreo 7-8 cm de zapada pe masina. Asa se vedea de la geam:  Acum a dat soarele si s-a mai topit, nici nu mai ninge, dar inca se mai vede zapada asezata.
Vreau si eu zapadaaaaaaaa. Ofer ploaie si vant cu galeata. |
|

| Miha, ce frumos e la voi! |
|
|