Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
|
Bravo, mami! Intr-adevar, e o adevarata placere ziua de astazi, mai ales dupa cat de deprimante au fost ultimele 3 zile in Bucuresti. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Da, Oana, asa e. saracu' copil imi arata geaca si adidasii si plangea sa mergem Pa...Offff... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Kiki wrote:Da, Oana, asa e. saracu' copil imi arata geaca si adidasii si plangea sa mergem Pa...Offff...
Cunoastem, cunoastem... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| oana_nicole wrote:Bravo, mami!  Intr-adevar, e o adevarata placere ziua de astazi, mai ales dupa cat de deprimante au fost ultimele 3 zile in Bucuresti.
ceee? nu-i corect! aici e o vreme de sfarsit de lume si la voi e cald si soare bucurati-va, macar voi, fericitelor |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| MNiko wrote: La noi a venit deja. Atat a nis noaptea trecuta si inca mai ninge:
Wow nu pot sacred ca a nins .Ce frumos,dar mi se pare prea devreme. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La noi e schimbatoare vremea. Cald de tricou si dintr-o data frigulet, iar cald de curg transpiratiile pe tine, iar frig si vant de nu poti iesi din casa. Azi e vant si innorat, sta sa ploua. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ninge??wow ce frumos....dar prea repede aici e...fain.nici soare f mare,dar nici ploaie.perfect pentru plimbare |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| NU mai ninge. Au fost 2 zile de ploaie si frig. Azi a iesit soarele, dar a burnitat aproape continuu . O vreme tare ciudata. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| De o saptamana e superb aici ! Soareeeee cat cuprinde, fara vant, fara ploi si nori, cald , placut..... liniste, culori aramii si aurii peste tot. O toamna tare frumoasa !!!!!
Sa de-a Domnul sa o tina tot asa ! ( ca sambata plecam la Londra , la plimbare ! ) |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ploaie, ploaie, ploaie, noroi, noroi, noroi. Mi-am adus aminte de o pereche de botine, cum se purtau acum ceva ani, cu platforma de ... multi cm...cred ca le mai am pe undeva, antiscufundare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Cit de curind vin in Rominia !Cu ce sa ma imbrac fetelor, sint 2 zile in Bucuresti si restul in Suceava(ginditi-va eu vin de la 30 de grade |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| shirel wrote:Cit de curind vin in Rominia !Cu ce sa ma imbrac fetelor, sint 2 zile in Bucuresti si restul in Suceava(ginditi-va eu vin de la 30 de grade
Hmmmmm, haine grosute, iti va fi greu sa te acomodezi...umezeala multa, vant.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel pregateste-te ca e mae diferenta si sa nu se raceasca eden.ai mei au facut pneumonie amandoi |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| La noi a plouat cu galeata toata noaptea si dimineata, plus un vant de abia puteai merge pe drum...dupa-masa a aparut soarele si a fost cald!Dumnezeu sa o mai priceapa pe doamna Vreme! Shirel, haine groase pentru Ro, ca nu ne asteptam la nimic bun! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eden nu vuine cu mine eu trebuie urgent sa vin in Rominia,mama mea este bolnava dar despre asta vorbim la starea de spirit |
|
|