Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Cum este vremea azi ? Suntem pe acest forum din mai multe zone si ar fi interesant sa vedem cum e vremea la fiecare.
In Bucuresti, prin zona in care stau eu, acum la ora 7:00 sunt -5 grade Celsius, nu ninge si e destul de senin. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| La Cluj la 7.30 erau -6 grade, dar acum iese soarele, deci se anunta o zi frumoasa...ideala pentru sanius |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bucuresti - -3 grade, soare... sper sa si incalzeasca soarele asta, nu numai sa lumineze... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Azi a fost binisor in Valcea...nu stiu cate grade, dar a nins frumos...se pare ca nu va rezista mult zapada asta, ca s-au anuntat vremuri mai caldute!!!Ce fleoscaiala o sa mai fie!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Astazi in Kanagawa Ken- Japan este o vreme mohorata, cer inorat, gata-gata de ploaie, cu temperaturi destul de mici si vant rece. Mie mi-a intersiz doctorul sa ies din casa pana nu-mi trece raceala, asa ca ... |
|

| In Bucuresti, sunt acum -2 grade, putin soare - cel putin la mine in cartier, in altele am auzit ca e innorat...conditii de ninsoare slaba, dupa amiaza...Dar las' ca se incalzeste de sambata, chiar o sa se ajunga la 11 grade cu plus, ceea ce e foarte cald pentru februarie. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Azi la Bucuresti a fost o zi superba, foarte cald afara, soare, frumos. |
|

| Este ora 12 dupa-amiaza si aici a plouat dupa cum se vede...cred ca o sa mai ploua. Vreme mohorata, care trage la pat |
|

| Astazi este frumos, soarele-mi bate-n geam si am inteles ( mi-a spus sotul ) ca este cald.
O sa ies cu sotul in oras, ne ducem sa-i luam lui tata o camera video cu DVD ca pleca o prietena in tara si nu mai trebuie sa plateasca vama la ea, dupa care ma duc cu sotul la spital sa-i mai faca o radiografie sa vada daca totul e ok.
O zi buna tuturor! |
|

| In Bucuresti sunt doua grade, dar se anunta vreme cam innorata. Se pare ca vor 10 grade la amiaza. Poate totusi iese si soarele pana la urma. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| in Cluj sunt 3 grade. Se pare ca bate vant de pimavara |
|

| Vreme super frumoasa, am renuntat la geaca si am apelat doar la un pulovar cu fermoar in fata... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si la noi e frumos, ce-mi place primavara!Abia astept sa ies cu bebica la plimbare.Iarna asta a fost cam ciudata , zice lumea ca n-a vazut asa iarna calduroasa niciodata.De obicei iernile aici sunt f. geroase. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| La noi pana ieri a fost soare si cald (de pulover) dar azi ploua de cand m-am trezit. Nu e frig, sunt 10 grade si abia e 9 dimineata, dar e mohorat. |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Buna Dimineata de la Polul Nord...
La Bucuresti a inceput de ieri sa ninga, initial o lapovita transformata spre seara in ninsoare uda... Bate vantul si e frigulet si zapada continua sa cada cu fulgi marunti. Stratul de zapada: cativa centimetri. Temperatura: 1-2 grade... |
|
|