Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Noi, suntem inca sub cod galben de viscol si ninsori. De ieri dupa amiaza a inceput sa ploua,mai pe seara lapovita si spre miezul noptii,ninsoare.La numai 15 km de noi,deja drumurile-s blocate ca a nins mai mult ca pe la mine iar administratia drumurilor a inchis o portiune din drumul national Vaslui- Bacau. Ninge si acum in averse, se opreste aproape de tot, ca in scurt timp sa se puna pe nins de nu vezi nici la 50-100m. Au fost si pene de curent,unele s-au rezolvat altele nu,eu acum am curent,dar noaptea-i lunga si cine stie ce va mai fi. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| La noi e placut,acum dimineata 5 grade... Katrina,asa era pe la bunici,in Vaslui-Bogdana,imi amintesc ce vacante super aveam eu printr-e nameti
Adina wrote:Ingeras bucura-te de floricele ca noi ne bucuram de lopata... offff!
Nu ma bucur singura,iti daruiesc si tie ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Sarumana, sarumana! Azi la noi e urat si ploua, nu mai e asa frig dar nici nu putem iesi afara... deci...activitati de cabana... spalat, calcat, facut de mancare, alergat dupa copchil |
|
| Ninge,ninge! |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
|
Heeeiiii.........ma bucur s-aud ca ninge si la voi! Stiu cat de mult asteptati.
La noi ploaie,lapovita, ninsoare si iar ploaie, lapovita ,ninsoare si tot asa.E urat tare de tot!
ingerash wrote:Katrina,asa era pe la bunici,in Vaslui-Bogdana,imi amintesc ce vacante super aveam eu printr-e nameti
Bogdana ,nu e foarte departe de mine.Daca vii vreodata sa revezi satul bunicilor,poate ne intalnim .Mi-ar face mare placere. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| A nins si la noi de 3 zile. In fiecare zi toarna cate un strat proaspat. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| La noi tot ploua in continuu de vreo 2 zile si e frig |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| A venit Polul Sud in America, inghetam de tot |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| La noi e nehotarata: ba ploua, ba e soare, ba e frig, ba e cald |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Trimite macar o raza de soare sau chiar ploaie si pe aici Noi inghetam, daca -65 C/-85F va zice ceva...asta e pe varful muntelui in Vermont. Asta-i saptamana/luna glaciara, a venit vortexul polar deasupra capului Se transforma apa clocotita in zapada/gheata instant. In Chicago s-au dus pompierii sa stinga un incendiu si au transformat cladirea in sloi de gheata http://www.businessinsider.com/chicago-warehouse-is-covered-in-ice-after-firefighters-battled-a-fire-2013-1#-1
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Daca n-ar fi de rau, as putea sa zic ca-mi place cum arata cladirea asa inghetata, dar cel mai tare mi se pare casca lui nenea pompieru ala, cred ca i-au inghetat si bateriile in lanterna. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Si asa incepe:
Quote:Primii fulgi de zapada din acest sezon au cazut la peste 2.000 de metri altitudine, la Varful Omu, in Masivul Bucegi, insa stratul de zapada nu este consistent, masurand cativa centimetri, au declarat cabanierii de la Varful Omu.
De aici: http://www.mediafax.ro/social/prima-zapada-din-acest-sezon-la-varful-omu-in-masivul-bucegi-11331209 |
|
| Katrina wrote:
Bogdana ,nu e foarte departe de mine.Daca vii vreodata sa revezi satul bunicilor,poate ne intalnim .Mi-ar face mare placere.
Desigur
Pfiu!Am scapat cu bine de furtuna de toamna,vant puternic,frig,ploi torentiale.Sa nimerit sa se termine si uleiul la centrala peste noapte si sa simtim ca nu face fata caloriferul electric.....iarna se anunta cu zapada anul asta Trebuie sa ne organizam mai bine,sa nu mai patim asa ceva! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| La noi se simte toamna din ce in ce mai bine! Azi dimineata erau cativa stropi de ploaie. Norii au acoperit cerul
|
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Si la Valcea a plouat. Dimineata a fost chiar frig, apoi pe la 10 a dat soarele si la 12, cand eram in curtea scolii a inceput ploaia... Norocul meu ca am o umbrela la mine tot timpul |
|
|