Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mikaela,saraci oameni,acum in prag de iarna sa ramana fara acoperis Ma bucur ca sunteti bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Cateva zile dupa uragan americanii deja au un film/documentar pe weather.com, "Sandy-anatomy of a superstorm". Se pare ca incalzirea globala va produce superfurtuni si uragane urate de tot, peste tot in lume. Daca nici satelitii nu-si vor mai face datoria iar populatia nu va fi avertizata din timp, vor fi timpuri la care nici nu vreau sa ma gandesc |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Fenomenele naturale sunt de neoprit din pacate . Eu d-abia aseara am vazut stirile si m-am ingrozit. Mi s-a parut groaznic ce li s-a intamplat bietilor oameni si cand am vazut si cozile interminabile pe autostrazi, la benzina , cum circulau ca pe vremea lui Ceasca o zi nr. cu sot, o zi cele fara nasool rau . Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea calamitati si dezastre.
Mihaeala , ma bucur ca nu sunteti in zona afectata |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| La mine bate un vant si niiiinge,.....cred ca maine nici nu mai pot iesii din casa |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mari,daca e prea multa, trimite-mi mie putina zapada ,ca la mine nu ninge. De frig e frig ,da... zapada nik si mi-e dor de zapada.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| E ceva, ....iti trimit cu drag,.... Viscoleste,.....este un timp in care nici nasul sa nu-l scoti afara Maine nu s-ar putea sa ma sune sefa si sa-mi zica sa nu ma duc? |
|
| Vreau zapada!Cine ofera?
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Euuuuuuuuuuuuuu!! M-am saturat de ea ca de mere padurete! Si tot mai ninge! De abia pot iesi din casa, suntem nevoiti sa dam la lopata de cel putin 2 ori pe zi, asta e viata? Si nu-mi merge nici netul! Cred ca ma mut la topicul cu nervi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Adina wrote:Euuuuuuuuuuuuuu!! M-am saturat de ea ca de mere padurete! Si tot mai ninge! De abia pot iesi din casa, suntem nevoiti sa dam la lopata de cel putin 2 ori pe zi, asta e viata? Si nu-mi merge nici netul! Cred ca ma mut la topicul cu nervi Si la mine e la fel. |
|
| Facem schimb,vreti???La noi ger uscat,alunecus pe drumuri...din cand in cand soarele zambeste....interesant e ca apar mugurii prin copaci,tufe,floricele mititele ingerash attached the following image(s):
|
|
| La voi zici ca vine primavara |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Ingeras bucura-te de floricele ca noi ne bucuram de lopata... offff! |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| marivic wrote:E ceva, ....iti trimit cu drag,.... Viscoleste,.....este un timp in care nici nasul sa nu-l scoti afara Maine nu s-ar putea sa ma sune sefa si sa-mi zica sa nu ma duc?
Mari ,am primit zapada
A venit aseara pe la 23.00 si-i place la mine ca nu mai pleaca Totusi, cred ca tu esti prea darnica.Eu ti-am cerut doar putina zapada ,dar tu nu numai ca mi-ai trimis muuuulta ,dar mi-ai trimis si un bonus....viscolul.Dar ce sa fac ... bonusu-i bonus,nu iei ce vrei iei ce ti se da |
|
| La noi nu mai ninge, dar e un friiiig ..... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Brrr spun si eu din Stuttgart. Erau -10 grade dimineata la ora 6 (7 in Ro). Azi o tin acasa pe gaza cea mare, merg cu ea la pediatru caci mi s-a trezit tusind de mama focului in timpul noptii (pana nu i-am facut masaj cu Transpulmin pentru copii nu a adormit la loc). |
|
|