|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Noi am avut 3 catei (in perioade diferite):un caniche, un cocker si un Papillon( un fel de pechinez).Am tinut tare, tare mult la fiecare dintre ei. Din pacate a trebuit sa-i trimit pe toti la curte, la tatal meu.M-a deranjat ca lasau ffff mult par( cu toate ca-i periam zilnic de mai multe ori), ca mai rodeau din mobila(aveau si ei multe jucarii, ii scoteam mereu afara la plimbare)...era ff greu sa mentin curatenia in casa. Oricat de mult aspiram covoarele si le periam, tot ramanea par.Aveam par in masina de spalat,pe lenjerii, pe haine....E greu sa ai un caine.Noi am zis ca nu vom mai lua nici un animal pana nu vom avea o curte unde sa-l tinem.In apartament, noi, nu mai tinem nimic. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetele,va multumesc din suflet pt aceste informati.Cred ca in final o sa ne decidem la un "Ceobanesc German" Mi-am dorit tota viata un caine din asta.De par nu cred ca o sa fi probema la curte.O sa-i construim un cotet cu instalatie elecrtica sa nu-i fie frig in iarna |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Bravo, Rody!! Felicitari pt decizie.Crede-ma ca unui ciobanesc nu-i va fi niciodata frig....crede-ma pe cuvant.Nu are nevoie decat de o cusca care sa-l apere impotriva precipitatiilor, de multa dragoste si multa disciplina. |

| Alyna wrote:Bravo, Rody!!  Felicitari pt decizie.Crede-ma ca unui ciobanesc nu-i va fi niciodata frig....crede-ma pe cuvant.Nu are nevoie decat de o cusca care sa-l apere impotriva precipitatiilor, de multa dragoste si multa disciplina. Dragoste va adea din belsug... Va tin al curent...Va multumesc inca odata pt tot! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes, Rody! |

| Pana la urma ne-am luat catel Buna ,ma cheama Ricky si am 11 luni

|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Rody, ma bucur sa te vad; bine ai revenit!! Ce fac fetele?
Ce simpatic e Ricky pe troti
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Ce catel frumos! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/17/2011 Mesaje: 46
| ce limba are in prima poza Oricum, e un dragalas. Si imi place ca e ascultator si rabdator... de sta asa cuminte pe tricicleta |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Rody ,noroc ca ti-ai luat caine ca uite asa mai auzim si noi vesti despre tine.Chiar nu crezi ca ne este dor de voi? Ce mai faci si ceti mai fac iubite de fete,cred ca sunt maaari! Te pup si astept vesti mai multeee! Ne-ati lipsit mult!! |

| Va multumesc fetelor da Rickutu e un dulce,cumintel placerea lui,sa roada pantofi,tenesi,papuci ,tot ce prinde De acum o fiu mai des pe forum |

| Erea sa uit,felicitari Shirel pt inca un bebe la purtator |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Rody, poate nu ma crezi, dar chiar zilele trecute ma uitam la niste postari mai vechi si am vazut tickerele tale si nu imi venea sa cred ce mari au crescut fetele...
Ce mai faceti, cum sunteti, pe unde mai sunteti ? Sa va traiasca si catelul, e foarte frumos ! Ma bucur sa te "revad" ! |
|

| Multumim Adi,suntem bine danfetele au crescut mari si fac numai nebuni |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vreau si eu un pui de bichon maltez......daca are cineva de donat,....va rooog! |
|
|