|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Oare o sa mai pot si eu vreodata sa spun ca ma plictisesc?
Pe scurt:
Andrei - foarte rosu in gat, cu amigdalele super inflamate + o eruptie pe piele, localizata deocamdata doar pe laba piciorului si pe o manuta..., din fericire deocamdata fara febra, doar cu dureri mari in gat...
Alice - rosu in gat, tuse...., probleme la scoala...
Eu - rosu in gat, tuse ..., oboseala maxima..., regim..., servici...
Se pare ca anul acesta este mai rau decat cel anterior... si uite asa ajung sa imi doresc sa se termine mai repede, poate celalalt va fi mai bun... si ... surpriza... la anul mai am un anisor in plus....
Vreau si eu sa ma "plictisesc" !!!!
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Plictiseala? Ce-i aia ca eu inca n-am aflat! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Adriana, ai grija ce-ti doresti...plictiseala are pretul ei |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Toata lumea are perioade in care simte ca i-a ajuns cutitul la os si ca s-a pierdut in rutina.
Totusi, nu-ti dori sa treaca timpul mai repede... e pacat! Trece si viata. Si nici sa te plictisesti - e aiurea sa nu ai ce face si sa simti ca faci umbra pamantului degeaba.
Mai degraba ai nevoie de relaxare, nu? Fa ceva ce-ti place; iesiti intr-un we... stii tu faza cu bucuriile marunte. Pana si sa faci planuri ajuta.
Sanatate multa! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate! |

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Sanatate multa!!! Plictiseala e urata |

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu, nu mai am timp sa ma plictisesc Tin minte, ca atunci cand stateam acasa cu bebeii, ma plictiseam teribil de rutina zilnica... In schimb, acum, parca as vrea sa mai lancezesc uneori, insa sunt o fire prea agitata, "zvarcolaca"
Adriana, multa sanatate!!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si eu am zis la fel, vreau sa ma plictisesc, vreau sa stau in pijamamle vreo 3 zile sa ma uit la TV mancand pop-corn si sa doooorm in nestire Si mi s-a indeplinit dorinta la scurt timp, am stat lesinati toti 3 saptamani, ne-au pocnit toate bolile pamantului si odrasla miorlaita Si ma uitam in jur cate trebuiau facute si cum as mai fi dorit sa le pot face...si mi-am invatat lectia, vreau doar sa fim sanatosi ca restul vine de la sine
Asa ca sanatate multa copiilor si tie ca restul vine de la sine |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Offf!Adriana imi pare rau si va doresc multa sanatate . Si eu care credeam ca doar ai mei se imbolnavesc ca si noi abia am scapat de tuse si de antibiotic -ca m-am plans si aici pe forum. Cat despre ,,plictiseala;;am inteles in ce sens ai zis-o .Lasa ca vine vara si mergeti intr-un concediu unde sa va relaxati si sa va rasfatati . Sa va faceti repede bine!!!! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate va doresc Pentru voi o minivacanta e binevenita! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multa sanatate Adriana....si eu as vrea sa ma plictisesc da undeva la mare,la soare,la relaxare! |
|
|
|