Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Buna ziua! Va urmaresc forumul de mult timp;azi m-am inregistrat din dorinta si nevoia de a va cere cartile de croitorie,va rog,doamna aurishta?!Emailul meu e iosefinagheorghe831@gmail.com. Multumesc frumos. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Sigur ca da...ti le-am trimis! Sa-mi spui daca le-ai receptionat...am primit un mesaj de eroare, cica nu exista adresa |
|
| Nu le-am primit pentru ca eu am gresit,am tastat din s in loc de z la email! Iarta-ma,adresa e iozefinagheorghe831@gmail.com. Multumesc din suflet! |
|
| Pare in regula acum...le-ai primit? |
|
| Daaa! Le-am primit! In primul rand le voi folosi pentru reciclari,am o gramada de haine la care nu vreau sa renunt si le voi modifica pe ici,pe colo,conform cu persoana.Mai tarziu haine noi,dupa ce ma "specializez"! Multumesc tare mult! |
|
| Cu placere
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2015 Mesaje: 2
| buna fetelor, de curand am primit si eu cadou o masina de cusut, si cum nu stiu sa fac inca nimic m-ar ajuta ff mult daca-mi puteti trimite si mie un manual pe adresa danadanutza2003@yahoo.com Multumesc tare mult :) |
|
Inregistrat: 2/21/2015 Mesaje: 1
| Buna seara , îmi pute?i trimite ?i mie car?ile va rog . Adresa de mai este : yo_patry53@yahoo.com . Va mul?umesc mult .aurishta wrote:Cu placere si sper sa fie ceea ce cauti! |
|
Inregistrat: 2/23/2015 Mesaje: 1
| Sunt ?i eu noua pe forumul acesta, bine v-am gasit!
Ma intereseaza, printre altele, sa înva? sa-mi fac singura unele articole de-mbracaminte ?i sa le fac ?i feti?elor mele câte ceva... V-a? ruga sa-mi trimite?i ?i mie, daca se poate, car?ile, pe adresa gina.prese@gmail.com
Multe mul?umiri,
|
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 1
| Buna, Mi-am cumparat de curand o masina de cusut dar nu am experienta in croitorie. Am 2 fetite si imi doresc sa le fac cate ceva cat sunt inca mici (6 si 4,5 ani). Va rog sa imi trimiteti si mie cartile de croitorie. Cred ca mi-ar fi de ajutor. Adresa mea de email este elenaeugenia.stan@yahoo.com. Multumesc frumos |
|
Inregistrat: 3/3/2015 Mesaje: 1
| As dori si eu cartile de croitorie. Adresa de mail:longiseta@yahoo.com Multumesc frumos. O zi buna |
|
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua Va rog, daca se poate, vreau si eu cartile de croitorie. adresa: colanaura@gmail.com Va multumesc |
|
Inregistrat: 3/11/2015 Mesaje: 3
| Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti si mie cartile de croitorie, adresa email: artbeauty777@yahoo.com Va multumesc mult, sunteti foarte amabila ca ajutati atitea mamici!
|
|
Inregistrat: 3/11/2015 Mesaje: 3
| Va rog mult Aurishta sa-mi trimiteti si mie cartile, daca nu va deranjez, sunteti o dulce pentru ca ne ajutati atit de mult! Multumesc frumos! |
|
Inregistrat: 3/19/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua,
Daca se poate si sunteti amabile as putea sa primesc si eu cartile de croitorie? Adresa mea de email este: radumarianaiuli@ymail.com
Multumesc. |
|
|