Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Hei, Carla, imi trebuie o adresa de mail! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| aurishta wrote:Hei, Carla, imi trebuie o adresa de mail! Ti-am trimis pm.Multumesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/25/2014 Mesaje: 1
| buna , sunt noua pe forum, se poate sa imi trimiteti si mie cartile, e-mail mari_do2003@yahoo.com, multumesc mult, o zi buna |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1
| Buna. As dori si eu cartile de croitorie dc se poate. Adresa de mail este raluk_voiculescu@yahoo.com. Multumesc mult! |
|
Inregistrat: 10/20/2014 Mesaje: 2
| Daca ar fi posibil as dori si eu cartile de croitorie. Locuiesc in afara tarii si aici avem hainutele foarte scumpe si prost calitativ asa ca mi-am cumparat o masina de cusut si brodat Adresa mea de email este : ashchiutza_pc@yahoo.com. Va multumesc din suflet ! |
|
| Cu multa placere!
|
|
Inregistrat: 10/3/2013 Mesaje: 5
| Buna ! Si eu vreau cartile de croitorie, te rog !!! Adresa de mail e cd_lavinia@yahoo.com , iti multumesc ! |
|
| |
|
Inregistrat: 10/30/2014 Mesaje: 1
| Buna ziua! As dori si eu cartie de croitorie, daca se poate. Adresa mea este adormireamitoc@gmail.com.Multumesc mult! |
|
Inregistrat: 10/30/2014 Mesaje: 1
| Buna,vreau si eu cartile daca se poate! adresa este oana.mrc@gmail.com. multumesc frumos |
|
Inregistrat: 11/3/2014 Mesaje: 1
| Buna seara,vreau si eu cartile daca se poate! adresa este alexandra_avram90@yahoo.it |
|
Inregistrat: 11/4/2014 Mesaje: 1
| Buna aurishta. Te rog vreau SI eu (manoli_alina@yahoo.com)cartile. Iti multumesc. |
|
Inregistrat: 4/23/2012 Mesaje: 10
| Ralucaa wrote: am primit cartea multumesc foarte mult!! dar nu ma descurc deloc sa fac un tipar..nu reusesc:((( si imi doresc din tot sufletul sa reuses ..pur si simolu sunt batuta in cap ca nu le pot intelege..ce pot sa fac:( Va rog ajutati-ma!!
Buna Raluca, daca vrei sa reusesti sa realizezi un tipar, poti incerca manualul Croiul de Aur sau chiar intregul pachet care contine pe langa acel manual si un set de 2 lineare si o rola de hartie de croit, care, desi esti incepatoare, iti pune la dispozitie tot ce este necesar pentru a incepe imediat constructia propriului tipar. Ai sa vezi ca va fi mult mai usor pentru tine :)
Echipa decusut.ro |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 1
| Buna azi m-am inregistrat pe forum ,as dorii niste cartii de croitorie daca m-ati putea ajuta .Mi le puteti trimite pe adresa de email mihai231@hotmail.com .Va multumesc! |
|
Inregistrat: 12/26/2014 Mesaje: 1
| Buna seara! Am capatat si eu de curând o masina de cusut si as vrea sa înva? sa croiesc. Se poate sa primesc si eu cartea despre care tot vorbi?i? Mail : ale12chandra@gmail.com Merci! |
|
|