Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2014 Mesaje: 5
| Buna, sunt noua pe forum , ma intereseaza cartile acelea de tipare pentru croitorie,va rog sa mi le trimiteti pe mail, daca se poate.
florentinaioanasandu@yahoo.com |
|
Inregistrat: 3/18/2013 Mesaje: 4
| le vreau si eu daca se poate!va rog frumos! ramis_narcisa@yahoo.com |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ok, s-a facut! |
|
Inregistrat: 4/14/2014 Mesaje: 1
| Va rog, daca se poate, doresc si eu acele carti. Am primit de curand o masina de cusut, nu am pus mana in viata mea pe asa ceva, nici nu stiu de unde sa incep. andreea_revenco@yahoo.com va multumesc! |
|
Inregistrat: 4/17/2014 Mesaje: 1
| Buna, va rog sa ma ajutati si pe mine cu aceste carti. Adresa de mail: deiutza1984@yahoo.com. multumesc mult. |
|
| OK |
|
Inregistrat: 4/21/2014 Mesaje: 1
| Buna ziua,
Daca se poate si sunteti amabile as putea sa primesc si eu cartile de croitorie? Adresa mea de email este tmluiza@yahoo.com
Multumesc. |
|
Inregistrat: 4/24/2014 Mesaje: 2
| buna! am vazut ca trebuie sa las adresa de e-mail: alichirila@yahoo.com merci frumos.
|
|
Inregistrat: 4/29/2014 Mesaje: 1
| Buna seara! Imi puteti trimite si mie cartile la minodora24@yahoo.com? Am o masina de cusut de cateva zile si nu stiu absolut nimic despre croitorie! Va multumesc! |
|
Inregistrat: 5/30/2014 Mesaje: 3
| buna seara,sunt noua in forex si incepatoare in croitorie,stiu decat o fusta clos sa fac , sau o bluzita simpla fara pense sau maneci ,as fi interesata de carti de croitorie,mi le poti trimite si mie,multumesc mult
|
|
Inregistrat: 5/30/2014 Mesaje: 3
| iertati-ma ca mai scriu odata ,dar am uitat de adresa de e-mail :andreeaseby16@yahoo.com |
|
Inregistrat: 6/16/2014 Mesaje: 1
| aurishta wrote:Ok, s-a facut!
Buna, poti sa imi trimiti. te rog, cartile acelea de tipare pentru croitorie? Adresa mea de mail este roxana.gicovanu@yahoo.ro. Multumesc anticipat. |
|
Inregistrat: 7/2/2014 Mesaje: 2
| aurishta wrote:Ok, s-a facut! Buna ziua, Mi-am luat o masina de cusut de curand si mi-as dori si eu acele carti de croitorie daca n-ar fi prea mare deranjul. Va multumesc.
editthkessler@yahoo.com este adresa mea. |
|
Inregistrat: 7/2/2014 Mesaje: 2
| Am primit cartile. Multumesc! |
|
| Cu placere si sper sa fie ceea ce cauti! |
|
|