|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2015 Mesaje: 1
| Buna seara! va rog, daca se poate sa-mi trimiteti si mie cartile de croitorie pe adresa carmen_costea2005@yahoo.com. Va multumesc! |
Inregistrat: 3/30/2013 Mesaje: 4
| Buna ziua, am revenit la o veche pasiune:)) As vrea si eu cartile pentru croitorie. Multumesc anticipat, lcolonelu@yahoo.com |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Un link cu tipare gratis: https://crissatoma.wordpress.com/tipare-de-croitorie-gratuite/ |
Inregistrat: 3/17/2014 Mesaje: 1
| Buna As dori si eu cartile, va rog :)....shoricikTa_26@yahoo.com |
|
Inregistrat: 10/31/2010 Mesaje: 17
| Buna ziua! Daca se poate, imi trimiteti si mie cartile de croitorie? Multumesc anny_4u_2008@yahoo.com |
|
Inregistrat: 5/27/2015 Mesaje: 1
| buna ziua!am citit cu mare interes discutiile legate de croitorie,crearea tiparelor ...etc sunt si eu extrem de interesata in a primi de la dumneavoastra cartile de croitorie pe mail.timp am ....dorinta am ...deci la treaba.adresa mea de mail este :armandai@yahoo.com.mii de multumiri anticipate |
|
Inregistrat: 5/29/2015 Mesaje: 1
| buna as vrea si eu cartile de croitorie: ramona_radoi@yahoo.com merci |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Sunt carti de croitorie nenumarate si la alegere dupa nevoi pe scribd. Dar sigur,multumesc Aurishta pentru cele pe care mi le-ai trimis pe mail! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Aurishta esti o draguta ca iti faci timp sa le trimiti atator fete cartile, plus ca le mai si dai sfaturi daca nu se descurca la croi sau la cusut. Din partea mea ai un 10+ |
|
| Miriam, |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| miriam wrote:Aurishta esti o draguta ca iti faci timp sa le trimiti atator fete cartile, plus ca le mai si dai sfaturi daca nu se descurca la croi sau la cusut. Din partea mea ai un 10+
La asta ma gandeam si eu,ca de vreo 4-5 ori am folosit sfaturile Aurishtei de cand sunt pe forum si ii multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnulhi ca exista(Aurishta)! |
|
| |
|
Inregistrat: 6/9/2015 Mesaje: 1
| Buna
Imi trimiti si mie te rog cartile de croitorie pe adresa oana_ro2001ro@yahoo.com
Multumesc |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua, va rog sa ma ajuta?i ?i pe mine cu acele car?i, m.ar ajuta foarte mult! Adresa de email: ristea.andreeaelena@gmail.com Promit sa postez prima mea rochi?a, asta inten?ionez sa fac. Mul?umesc! |
|
| |
|
|