Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce frumosi sunteti toti 3!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| dari esti o mamica foarte frumoasa si copii la fel |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Teo, multumesc...acum imi fac curaj sa ies din nou la alergat.am dureri in tot corpul, ma dor muschi care nici nu stiam ca exista , si eu nu sunt o fire statica, dimpotriva.
Dari, tu arati super! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Va multumesc :018: Va doresc sa aveti multa ambitie si perseverenta |
|

| Seara asta am alergat mai bine de 3 km.Sunt asa de mandra de mine!Ultimul km Am alergat impreuna cu Alessandra.M-a uimit gagalicea mea, dar oare e bine sa faca asemenea efort la varsta ei? |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Nu stiu ce varsta are papusa ta dar Daria a inceput gimnastica de performanta la 3 ani bineinteles la acea varsta dupa puterile ei.A fost cea mai mica dintre gimnaste.Clubul a pierdut sala si i-au mutat intr-o sala mai mica si fara conditii si treptat si-a pierdut interesul pt.gimnastica dupa 3 ani de antrenamente,nu o pot oblig sa continue daca nu mai vrea De la toamna incepe dansul sportiv. Mie mi se pare un lucru bun sa ne invatam copii sa faca miscare Bereea iti facem galerier |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Bereea, daca Ale poate ... eu zic sa o lasi! Cine stie ce pasiuni prinde?!
Si spor la alergat, draga mea! Esti de admirat!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| DARI esti o frumoasa!!!
Bereea spor la alergat! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bereea si bravo Alessandra!
Daria, esti o mamica foarte frumoasa si puisorii tai sunt minunati. |
|

| dari wrote:Nu stiu ce varsta are papusa ta dar Daria a inceput gimnastica de performanta la 3 ani bineinteles la acea varsta dupa puterile ei.A fost cea mai mica dintre gimnaste.Clubul a pierdut sala si i-au mutat intr-o sala mai mica si fara conditii si treptat si-a pierdut interesul pt.gimnastica dupa 3 ani de antrenamente,nu o pot oblig sa continue daca nu mai vrea  De la toamna incepe dansul sportiv.  Mie mi se pare un lucru bun sa ne invatam copii sa faca miscare  Bereea iti facem galerier
multumesc si multumesc tuturor celor care ma sustin. Conteaza.
Ale a re aproape 6 ani si deja face inot de 2 ani.eu sunt un pic contra spoertului de performanta pentru ca eu l-am facut - am facut atletism- si cred ca de aceea nu am crescut prea inalta.am doar 1,68 fata de 1,80 cat au , in general, verisoarele mele. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Am si eu o intrebare?Am slabit si sunt aproape multumita de cum arat dar mai amo mica problema stie cineva cum as putea sa scap de burticutza?? Ca e singurullucru care ma mai enerveaza!!! |
|

| baga la greu abdominale si ai sa vezi cum scapi De burta cu dieta nu s escapa |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eu am trecut pe regimul Montignac... din nou. Sper sa ma si tin de el, de data asta. Daria, arati foarte bine, slaba si frumoasa! |
|

| Fetelor, unde sunteti? de ce e asa liniste pe aici? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| bereea wrote:Fetelor, unde sunteti? de ce e asa liniste pe aici? La bucatarie,mancam |
|
|