Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Da, asa e. Si eu tre sa scap neaparat de colaceii de la burta si de aripioarele formate. La solar am inceput sa merg...daca as mai da si 3kile jos, as arata...pe placul meu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari mamici ambitioase si mereu frumoase
Am inceput si eu azi-dimineata cateva ex de aerobic..din pacate stau asa de rau cu timpul si nici nu este vreo sala in zona sa merg...acolo m-as tine serios de treaba Cu ocazia sarbatorilor am luat si eu vreo 2 kg ... sa vedem cum le investesc |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Am inceput si eu promitator sa scap de ceva kg. Daca in prima zi de paste ma laudam cu 60 kg, ei bine acum am 57 jumatate. Sper sa nu stagnez ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Maria & mami wrote: Am inceput si eu promitator sa scap de ceva kg. Daca in prima zi de paste ma laudam  cu 60 kg, ei bine acum am 57 jumatate. Sper sa nu stagnez !
Bravo! Oricum sunt 3 kg. Multa bafta in dieta si mult succes in pierderea kg dorite. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Maria & mami wrote: Am inceput si eu promitator sa scap de ceva kg. Daca in prima zi de paste ma laudam  cu 60 kg, ei bine acum am 57 jumatate. Sper sa nu stagnez !
Mult succes, Oana! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
Bravo, Oana!!! Off topic: Mi-e dor de voi!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2007 Mesaje: 67
| Asta da sansa qabyy sa nu te ingrasi si sa poti minca orce si orict ,eu sa fiu in locul tau sunt o mare grumanda nu te plinge ...profita din plin |
|

| Alina, Kiki, Multumesc din suflet pentru incurajari ! Va doresc si voua victorii in lupta cu kilogramele. Lenus, multumesc ! Si noue ne e dor de voooooiiii ! Acusica ne revedem |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/20/2007 Mesaje: 50
| Maria & mami ce regim ti?Si eu am vreo 5 si nu stiu care e cel mai bun te rog sa ne spui |
|

| Si ma pot " lauda " cu inca 1.5 kg pierdute. Ca tiker nu mai am timp sa pun. Deci greutate actuala 56 kg.
Regim , e impropriu zis. Plimbat la greu toata ziua ! Afara la aer , mancare usoara gratare de pui , porumb copt , salata verde cu feta light , paine neagra si doar dimineata la micul dejun , fara sucuri , doar apa cu lamaie si lapte semidegresat ...... usor usor incepe sa se simta. Deci intr-o luna 4 kg jumatate s-au dus !!!! Am termen , pana sambata la nunta , inca macar 1 kg. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Oana! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, Oana! Sa fie cum iti doresti , pana sambata! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari Mami pentru kilogramele pierdute |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari, Oana! ... multa ambitie in continuare!
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Am o veste! Am o veste!...Luni, ca sa fie ceva substantial, schimb ticker-ul! |
|
|