Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kiki wrote:Daca nu gasesti da de veste, sa nu faci cum ai facut cu vopseaua de oua
Multumesc mult Kiki esti o draguta
Bravo Cute tine-o tot asa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| nu am suferit decat in timpul sarcinii de muulte kg. pana in decembrie am avut 45 kg, de atunci si pana acum m-am straduit rau de tot sa ajung la 50 kg. toate hainele imi erau largi si trebuia sa le modific. eram femeia snur. acum ma simt f. bine cu cele 50 kg. si nu am de gand sa dau un gram jos. voua va doresc succes! |
|
| Gata Kiki m-am linistit am vazut ca au .Stiu ca si aici se pune accent pe ceaiul verde si negru ma si miram sa nu aiba. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| taty wrote:Eu recunosc ca nu pot tine regim ... sunt foarte pofticioasa asa ca tot la 60 de kg sunt , dar sper ca in curand datorita miscarii pe care o fac sa slabesc si sa imi refac formele Va felicit mamicilor care ati slabit si ati avut atata ambitie si la restul va doresc diete ushoare si multe kg in minus
hai ca m-ai innebunit! pe bune! daca TU vrei sa slabesti... eu ma ...te rog frumos! cand am fost la piscina, la Predeal si te-am vazut in costum de baie ( si sa stii ca te-am studiat peste tot, nu gluma! ) mi s-a facut o rusine si imi venea sa fug, sa ma bag ca strutii cu capul sub pamant! daca tu crezi ca nu arati bine...hm... poate iti trebuie alta oglinda?
sa stii ca ii spuneam unui prieten de tine... m-a intrebat cum a fost la Predeal si i-am povestit de balaceala in piscina si ii ziceam ca a fost acolo o mamica la care ma uitam ca si imi tot ziceam ca nu se vede ca are copil...
cat despre mine... v-as putea pune o poza de pe vremurile cand aveam vreo 60 kg... si una de acum! ca sa va cruciti! eu nu vreau sa tin nici un regim, cel putin nu cum ziceti voi, din data de..., pt ca niciodata nu am fost genul la care sa functioneze asa. cand am slabit, am facut-o pt ca "s-a intamplat" sau combinat cu sport. adica restrictii la manacare dar nu drastice si sport.
sper ca vara asta sa fie mai bogata in salate si sa se mai "topeasca" niste kg.
in rest, va admir pe toate pt motivatie si consecventa (mie imi lipseste ultima ) si va doresc mult succes! aaa... si le invidiez pe "slabanoage"... asta a fost cea mai mare frustrare a mea: ca nu sunt snur!:178: |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andismom wrote:... v-as putea pune o poza de pe vremurile cand aveam vreo 60 kg... si una de acum! ca sa va cruciti! ...
Cand aveai 60 de kg nu erai o mamica implinita! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Se vede diferenta la ticker?!? |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Kiki wrote:Cand aveai 60 de kg nu erai o mamica implinita!
corect! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| cum de nu am vazut topicul asta pana acum? vreau si io in club. trebuie sa mai dau jos vreo 5 kg si nu-mi iese deloc. de vreo luna tot zic ce de maine ma apuc de dieta aia cu piersici si iaurt, dar degeaba. ma trezesc dimineata, bag un castron mare de cereale cu lapte si zahar sau miere (ca sunt dependenta de ele) si gata; iar zic ca incep de maine. si uite asa vine vara, si eu, nu numai ca nu am ajuns la greutatea dorita, dar nici macar nu am inceput dieta.
sincer, va admir foarte tare pe cele care reusiti sa va mobilizati sa va tineti de dieta si va doresc muuuult succes si la cat mai muuuuulte kg date jos |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ma inscriu si eu ca in ultimul timp am balotat cam mult si ... asa am acumulat 3 kg nedorite. Offf, si cand ma gandesc ca acum vine botezul Soniei. Tre' sa fac ceva URGENT. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/20/2007 Mesaje: 50
| Buna fetelor ma primiti si pe mine?Eu am de dat cam multe kg jos deocamdata 10 trebuie sa le dau jos care a tinut dieta data de maria&mami?Eu am o gramada de diete dar nu stiu care e buna de azi am inceput dieta cu doua zile orez a tinut-o o prietena de a mea si a slabit bine va voi tine la curent daca vreti |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| maria99 wrote:... va voi tine la curent daca vreti
Succes! Asteptam vesti! |
|
| Bafta fetelor si eu nu stiu la care dieta sa ma opresc mai ales ca lumea merge la plaja si in weekend vrem si noi si mai sunt 2 luni si ceva pana la vacanta asa ca trebuie sa dau jos 3 kg,dar m-am lenevit si am devenit tare pofticioasa si imi este greu sa urmez o dieta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| inca 3 kg date jos
of, of, deja am inceput sa-mi fac griji, k mai e un pic de tot pana la botez, plus k de 1 mai mergem la mare si tre sa aratam frumos in costumasele de baie, nu-i asa taka? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Felicitari si multa vointa in continuare! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
, Lenus.
, Ira. |
|