Vreau sa slabesc!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Thursday, April 19, 2007 3:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Kiki wrote:
Daca nu gasesti da de veste, sa nu faci cum ai facut cu vopseaua de oua pupici

Multumesc mult Kiki esti o draguta pupici flowers

Bravo Cute tine-o tot asa bravo thumright
Lilly of the valley
Scris: Thursday, April 19, 2007 6:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
nu am suferit decat in timpul sarcinii de muulte kg. pana in decembrie am avut 45 kg, de atunci si pana acum m-am straduit rau de tot sa ajung la 50 kg. toate hainele imi erau largi si trebuia sa le modific. eram femeia snur. acum ma simt f. bine cu cele 50 kg. si nu am de gand sa dau un gram jos. voua va doresc succes!pupici
Ely
Scris: Friday, April 20, 2007 12:27 PM
Nivel

Gata Kiki m-am linistit am vazut ca au .Stiu ca si aici se pune accent pe ceaiul verde si negru ma si miram sa nu aiba.pupici
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 20, 2007 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
taty wrote:
Eu recunosc ca nu pot tine regimbanghead ... sunt foarte pofticioasaras asa ca tot la 60 de kg sunt , dar sper ca in curand datorita miscarii pe care o fac sa slabesc si sa imi refac formelesic
Va felicit mamicilor care ati slabit si ati avut atata ambitie si la restul va doresc diete ushoare alcool pupici pupici si multe kg in minus
sic

hai ca m-ai innebunit! pe bune! daca TU vrei sa slabesti... eu ma banghead nervi banghead ...te rog frumos! cand am fost la piscina, la Predeal si te-am vazut in costum de baie ( si sa stii ca te-am studiat peste tot, nu gluma!ras ) mi s-a facut o rusine si imi venea sa fug, sa ma bag ca strutii cu capul sub pamant!ras daca tu crezi ca nu arati bine...hm... poate iti trebuie alta oglinda?scratch

sa stii ca ii spuneam unui prieten de tine... m-a intrebat cum a fost la Predeal si i-am povestit de balaceala in piscina si ii ziceam ca a fost acolo o mamica la care ma uitam ca fool si imi tot ziceam ca nu se vede ca are copil...

cat despre mine... v-as putea pune o poza de pe vremurile cand aveam vreo 60 kg... si una de acum! ca sa va cruciti! eu nu vreau sa tin nici un regim, cel putin nu cum ziceti voi, din data de..., pt ca niciodata nu am fost genul la care sa functioneze asa. cand am slabit, am facut-o pt ca "s-a intamplat" sau combinat cu sport. adica restrictii la manacare dar nu drastice si sport.

sper ca vara asta sa fie mai bogata in salate si sa se mai "topeasca" niste kg.

in rest, va admir pe toate pt motivatie si consecventa (mie imi lipseste ultima maseluta ) si va doresc mult succes! aaa... si le invidiez pe "slabanoage"... asta a fost cea mai mare frustrare a mea: ca nu sunt snur!:178:
Kiki
Scris: Friday, April 20, 2007 11:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:
... v-as putea pune o poza de pe vremurile cand aveam vreo 60 kg... si una de acum! ca sa va cruciti! ...

Cand aveai 60 de kg nu erai o mamica implinita! love pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, April 21, 2007 5:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Se vede diferenta la ticker?!?yes yes dance dance
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, April 21, 2007 7:42 PM
Nivel

Kiki wrote:

Cand aveai 60 de kg nu erai o mamica implinita! love pupici

corect!thumright salut salut pupici
papi
Scris: Saturday, April 21, 2007 7:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
cum de nu am vazut topicul asta pana acum?
vreau si io in club.
trebuie sa mai dau jos vreo 5 kg si nu-mi iese deloc. de vreo luna tot zic ce de maine ma apuc de dieta aia cu piersici si iaurt, dar degeaba. ma trezesc dimineata, bag un castron mare de cereale cu lapte si zahar sau miere (ca sunt dependenta de ele) si gata; iar zic ca incep de maine. si uite asa vine vara, si eu, nu numai ca nu am ajuns la greutatea dorita, dar nici macar nu am inceput dieta.

sincer, va admir foarte tare pe cele care reusiti sa va mobilizati sa va tineti de dieta si va doresc muuuult succes si la cat mai muuuuulte kg date jos
taki
Scris: Saturday, April 21, 2007 11:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Ma inscriu si eu ca in ultimul timp am balotat cam mult si ... asa am acumulat 3 kg nedorite.uff Offf, si cand ma gandesc ca acum vine botezul Soniei. Tre' sa fac ceva URGENT.
maria99
Scris: Monday, April 23, 2007 12:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/20/2007
Buna fetelor ma primiti si pe mine?Eu am de dat cam multe kg jos deocamdata 10 trebuie sa le dau jos care a tinut dieta data de maria&mami?Eu am o gramada de diete dar nu stiu care e buna de azi am inceput dieta cu doua zile orez a tinut-o o prietena de a mea si a slabit bine va voi tine la curent daca vreti
Kiki
Scris: Monday, April 23, 2007 1:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

maria99 wrote:
... va voi tine la curent daca vreti

Succes! Asteptam vesti! cool
Ely
Scris: Monday, April 23, 2007 2:29 PM
Nivel

Bafta fetelor pupici si eu nu stiu la care dieta sa ma opresc mai ales ca lumea merge la plaja si in weekend vrem si noi si mai sunt 2 luni si ceva pana la vacanta bounce asa ca trebuie sa dau jos 3 kg,dar m-am lenevit si am devenit tare pofticioasa si imi este greu sa urmez o dieta.
ira_tgr
Scris: Monday, April 23, 2007 2:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
yes yes inca 3 kg date jos yes yes

of, of, deja am inceput sa-mi fac griji, k mai e un pic de tot pana la botez, plus k de 1 mai mergem la mare si tre sa aratam frumos in costumasele de baie, nu-i asa taka? sic ras pupici
kali
Scris: Monday, April 23, 2007 7:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
cute_baby_of_mine wrote:

Felicitari si multa vointa in continuare!
Alina
Scris: Monday, April 23, 2007 7:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
cute_baby_of_mine wrote:

bravo bravo bravo , Lenus.

ira_tgr wrote:
yes yes inca 3 kg date jos yes yes

bravo bravo bravo , Ira.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.