Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mai fetelor,eu zic sa ne organizam un pic.Sa incepem toate odata in acelasi timp.Facem o listuta cu grasanele(adica noi)cu kg-mele care le avem acum,facem poze inainte si dupa.Vom posta aici evolutia noastra.Ce zicei? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| kali wrote:Alina, saru'mana mult. Si eu o stiu tot asa pe Oana, mami de Maria ... si te mai stiu si pe tine
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu recunosc ca nu pot tine regim ... sunt foarte pofticioasa asa ca tot la 60 de kg sunt , dar sper ca in curand datorita miscarii pe care o fac sa slabesc si sa imi refac formele Va felicit mamicilor care ati slabit si ati avut atata ambitie si la restul va doresc diete ushoare si multe kg in minus |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Kiki wrote:
Nici eu.
Daca as avea sub 60 de kilograme, mai ales 55 cum are Kali, eu as fi super fericita!
exact la asta ma gandeam si eu.eu as fi multumita si cu 65 kg. acum sa ma laud si eu putin,de o luna m-am intors din tara,unde am stat 3 luni si am slabit 6 kg fara nici un regim.mai am vreo 8 kg puse din sarcina cu darius(cele luate cu karina le-am lasat deja).stiu ca daca as avea ambitie,as putea slabi,dar cum a spus si taty,nu pot tine regim.chiar acum am terminat de mancat...ciocolata vreauuu sa slabescccc!!!! |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Pai, Rody, aste s-a facut la clubul mamicilor care beau apa plata cu lamaie.
In alta ordine de idei, m-am re-apucat si eu de dieta. Mi-am luat capsule de ceai verde si am inceput.
Mic dejun: un ceai (indulcitor artificial + muuuulta lamaie) o felie paine neagra cu sunca de pui dietetica cafea 3 in 1
Pranz: supa de legume fara pic de ulei ceai
Seara
piept de pui fiert ceai
Intre mese, cand mi-e foame, beau ceai de cimbrisor cu tei (nu e pt slabit, dar imi place gustul), cafea si suc de rosii.
Maine, la o masa mananc orez fiert. Poimaine, o salata de legume cu ulei de masline
Si tot asa. Nu mor de foame, mananc cate ceva, nu ma mai doare stomacul, etc |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Succes, Lenus! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cute, |
|
| Am trecut de masa de pranz, conform planului. Dar parca nici nu as fi mancat supa. Mi-e cam foame. Dar rezist!
Roxanel, daca esti pe aici, capsulele de ceai verde elimina apa. Sunt diuretice si sunt foarte eficiente. Asta, ca spuneai ca tu retii apa. Se iau dupa fiecare masa principala. 1 capsula de 3 ori pe zi. Poti incerca. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Rezista mami rezista ca in primele zile este mai greu apoi te obisnuiesti. Dar ce contin acle capsule numai ceai verde sau si altceva ca ma incanta si pe mine ca ceaiul verde este tare bun pentru organism. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| va doresc la toate sa ajungeti k mine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| |
|
| Ely wrote:Rezista mami rezista ca in primele zile este mai greu apoi te obisnuiesti. Dar ce contin acle capsule numai ceai verde sau si altceva ca ma incanta si pe mine ca ceaiul verde este tare bun pentru organism.
Numai ceai verde. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| cute_baby_of_mine wrote:
Numai ceai verde.
Multumesc Cute super am sa caut si eu sa vad daca gasesc |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Daca nu gasesti da de veste, sa nu faci cum ai facut cu vopseaua de oua |
|
| Azi e treia zi in care tin regim de 3 mese, slabe caloric. Si chiar a disparut disperarea de a manca. M-am obisnuit sa mananc la 8, la 13 si la 18.00. Ba chiar, uneori nici nu mai simt nevoia la ora respectiva sa pap. Astept rezultatele intr-o saptamana. Ideea e ca de cand tin iar dieta, ma simt mult mai bine psihic. |
|
|