Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Hai ca cu chiu cu vai am mai reusit sa scap de un kg!Greu merge,greu! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Succes! La cat mai multe date jos |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| sousourel wrote:Succes! La cat mai multe date jos
mersi mult |
|

| Greu, greu si la mine 0.5...paaaaaa. 57.5 la ora asta. As vrea macar inca 2.5 sa dispara. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu am cedat putin! Se tine ca am papat o bucatica de prajitura cu visine? Adevarul e ca in prima zi foamea e intotdeauna mai mare! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Eu am cedat putin! Se tine ca am papat o bucatica de prajitura cu visine? Adevarul e ca in prima zi foamea e intotdeauna mai mare! Cica exercitiul te face sa te perfectionezi....dar cand e asa de cald, cat de greu e sa nu cedezi macar la o inghetata ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Inghetata.... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| sousourel wrote:Cica exercitiul te face sa te perfectionezi....dar cand e asa de cald, cat de greu e sa nu cedezi macar la o inghetata  !
Desi ciocolata si inghetata sunt preferatele mele (a se citi "cat de multe pe zi") pana acum am rezistat cu stoicism!!!!! 
Mai am inca 15 zile de lupte si apoi ma opresc!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cute_baby_of_mine wrote:Eu am cedat putin! Se tine ca am papat o bucatica de prajitura cu visine? Adevarul e ca in prima zi foamea e intotdeauna mai mare!
in prima zi aveam o foame, l-am innebunit pe sot cu: "mor de foame", "vreau macar o bucatica" si "lasa ca m-apuc de maine" pe zi ce trece e mai usor... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Bulibuli, ce dieta tii tu?????
Si eu trebuie sa ma apuc, dar nu mai stiu ce sa mai incerc... Se pare ca nimic nu da rezultate...Ma infometez 1 luna slabesc cateva kg si cand incep iar sa mananc le pun la loc urgent...nu mai rezist!!!!!!! Vreau o reteta MIRACULOASA!!!!!!!!!!!!!
Heeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!! |
|
| bulinutza wrote:Bulibuli, ce dieta tii tu????? Si eu trebuie sa ma apuc, dar nu mai stiu ce sa mai incerc... Se pare ca nimic nu da rezultate...Ma infometez 1 luna slabesc cateva kg si cand incep iar sa mananc le pun la loc urgent...nu mai rezist!!!!!!! Vreau o reteta MIRACULOASA!!!!!!!!!!!!! Heeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!
Alina, din pacate nu detin nici un secret, am cautat si eu pe-aici pe forum tot ceva miraculos.. dar eu ma cunosc, nu reactionez bine la interdictii si la frustrari deci nu merge nimic impus.. asa ca incerc sa nu-mi refuz mai nimic, dar sa ma bazez pe principii sanatoase: -dimineata mananc bine, dar nu salam, dulciuri sau prajit ceva branza, sau 2 oua fierte, o bucatica de piept de pui fiert, cu o rosie si chiar o felie de paine integrala... ma satur repede ca in mod normal eu nu mananc dimineata... desigur micul dejun e musai stropit de cafea, ca fara cafea nu pot sa ma tarasc la servicel, vad in ceata, risc sa duc masina din stalp in stalp... -la pranz eu obisnuiesc sa mananc supa sau ciorba in fiecare zi, deci ori un castron cu supa (imi place supa de legume, de rosii mai ales, o fac fara pic de ulei si fara sa calesc nimic... bineinteles nu mai pot sa fac ciorba radauteana sau de burta dar rezist.. sper), ori o bucatica de gratarel sau carne fiarta (noroc, ca mie imi place carnea fiarta f mult) cu salata, ori branza cu rosii.. -seara pe la ora 5, ultima masa, fructe (nu banane, capsuni...) -in rest multa apa plata, si ca sa nu simt frustrarea cand imi e tare pofta de ceva anume, incerc sa am ceva la indemana care imi place la nebunie si ma poate face sa uit de pofta (de ex pepene rosu, cirese, kiwi, cateva migdale, ananas... astea la mine pot inlocui cu succes o inghetata, ciocolata, cartofi prajiti sau cine stie ce minune imi mai face cu ochiul)
imi e destul de usor fata de alte cure din cateva motive: -e vara, am la indemana multe fructe, legume, beau multa apa, in masina fac sauna ca nu am ac pofta de mancare e mai mica; -sotul e si el la regim ca are dislipidemie si nu mai gatesc separat pt el, ceea ce ma ajuta f.f. mult... pana acum ii faceam lui mancare normala separat, iti dai seama ce greu e sa mananci salata la masa cu cineva care mananca friptura cu piure; -am gasit bazin de inot -nu prea mai mananc dulciuri ca in tinerete, nu-mi mai plac asa mult sa-mi fie pofta; -mancarurile mele preferate vara sunt branza(slaba) cu rosii si pepenele rosu, daca am astea in casa nu-mi trebuie nimic altceva sa pap;
nu stiu cat e de eficienta in termen scurt reteta mea, stiu ca nu e perfecta, dar eu numai asa pot, cum zicea pe undeva stefania... nu sa mananc ceva impus, dar sa ma gandesc inainte sa bag ceva in gura... eu sper sa reusesc cat de cat...
plus ca dr mi-a spus: "fara trucuri si smecherii" , cu foame... eu de-acu iesisem pe usa cabinetului si el tot mai striga in urma mea "foame, ati inteles? foame!!" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mie NU imi plac grasimile: NU mananc deloc carne cu grasime, carne prajita, slanina, mezeluri ...destul de rar mai mananc cate un snitzelash... Nu-mi place nici carnea fiarta...ca-mi intra printre dinti si ma enerveaza...
In schimb nu pot sa "ma las" de paine si de dulciuri. Fara paine orice masa o consider nesatioasa orice as manca...Iar fara dulciuri NU POT TRAI!!!!!!!!!!!!
Asta e problema mea pe care as putea-o compensa probabil cu sport, mers pe jos, etc activitati de care nu am timp sau care nu-mi fac prea multa placere...Sunt o lenesa..recunosc!!!
Dar am sa incerc....pt bebe!!!! Promit...a mia oara!!!! (offfff sunt si neserioasa) |
|

| Cred ca fara miscare, foamea e degeaba. |
|
| sousourel wrote:Cred ca fara miscare, foamea e degeaba.
no, pai am zis ca am gasit bazin de inot, merg odata la 2 zile, si stau minim 2 ore.. poate ma bag si la masaj, impachetari, sauna ce mai au aia pe acolo, ca nu e f scump |
|

| bulibuli wrote:no, pai am zis ca am gasit bazin de inot, merg odata la 2 zile, si stau minim 2 ore.. poate ma bag si la masaj, impachetari, sauna ce mai au aia pe acolo, ca nu e f scump Pai atunci...succes! (si perseverenta ) |
|
|
|