|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| Doamne... am citit reteta voastra cu ce sa mancati zilnic si eu una as muri de foame .mi-ar ghiorai stomacul non stop cu acest meniu zilnic... -nu vreau sa fiu rautacioasa ,nu va suparati pe mine |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Suna tare bine dieta multumim Mami de Maria ,si eu vreau sa dau jos doar 3 kg.Cred ca am sa o tin si eu o saptamana sa vedem ca am probleme cu stomacul oare daca inlocuiesc sucul de portocalla cu suc de morcovi .
Felicitari Gabyy dar tu cate kg ai de vrei sa te ingrasi.? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2007 Mesaje: 51
| Eu am un program foarte foarte incarcat si cateodata plec de acasa dimineata si mai ajung noaptea la 12. Asa ca in zilele astea mananc numai cand simt ca mor de foame, si va dati seama cat infulec... Pana simt ca 'pleznesc' Asa ca eu cred ca imi trebuie un stil de viata in care sa mananc sanatos! De aceea ma gandeam la regimul disociat! Voi ce ziceti? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| Ely wrote:Suna tare bine dieta multumim Mami de Maria ,si eu vreau sa dau jos doar 3 kg.Cred ca am sa o tin si eu o saptamana sa vedem ca am probleme cu stomacul oare daca inlocuiesc sucul de portocalla cu suc de morcovi . Felicitari Gabyy dar tu cate kg ai de vrei sa te ingrasi.? - cate sa mai am? am ajuns la 49.9 kg de la 52 si inainte sa raman gravida aveam 48...si nu vreau sa ajung iar sa ma sufle vantul |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| gabyy wrote:eu nu am problema asta cant o sa slabiti fetelor,sa infiintati CLUBUL SLABANOAGELOR si ma inscriu si eu
Aici e de mine.
Oanelor, chiar nu va inteleg, zau. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alina wrote: Oanelor, chiar nu va inteleg, zau.
Nici eu nu o inteleg pe Kali ! ca are cu 4 kg mai putin ca mine si arata formidabil ! ( stiti cat de frumoasa e Kali !!!! Oana )
Iar eu am cu 4 kg oricum mai mult peste limita greutatii ideale la inaltimea mea, asa ca..... |
|
| Gabby wow tu chiar esti slaba.
Kali am vrut de multe ori sa zic ca tu semeni cu Monica Columbeanu ca trasaturi ale fetei, sa nu te superi pe mine dar mie asa mi se pare si mie im place de fata aceea este frumoasa.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Maria & mami wrote:Nici eu nu o inteleg pe Kali ! ca are cu 4 kg mai putin ca mine si arata formidabil ! ( stiti cat de frumoasa e Kali !!!! Oana )
Da, eu stiu cat e de frumoasa kali, o frumusete de femeie, nu alta. Dar mai stiu ca si Oana, mami de Mariuca e super frumoasa, asa cum e, cu 4 kg mai mult decat kali. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mamaaaa, ce multe coplimente! ... mi-a trecut urgent somnul. Multumesc, fetelor, sunteti mult prea dragalase
Oana, cum iti ziceam, mi-am acoperit strategic slaninutele... nu aveau cum sa se vada. Acu' serios, nu-s grasa, dar nu ma simt bine in pielea mea decat daca ajung la greutatea pe care o aveam inainte de sarcina si intru in hainele de atunci fara sa ma stranga. Na, am si eu o hachitza, ce sa fac?... nu vreau urma de burtica, colecel sau aripioara... O sa vezi daca nu vei vrea sa ajungi si tu la 50 de kg. dupa ce le dai pe cele 4 pe care le ai in plus, ca prinzi "gustul" si creste si increderea.
Ely, multumesc pentru compliment... si mie imi place, e frumoasa; dar nu mi se pare ca as semana... eu stiu? De-a Domnu'!
Alina, saru'mana mult. Si eu o stiu tot asa pe Oana, mami de Maria ... si te mai stiu si pe tine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eu am inceput azi regimul disociat.Am inceput cu legumele.Mi-am facut un bol mare de salata peste care am adaugat putin ulei de masline si condimente.Pana acum nu mi-e ff foame.Am avut de vreo 2 ori tendinta de a devora un pachet de biscuiti, dar apoi m-am uitat in oglinda si mi-a trecut |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote:
...
Oanelor, chiar nu va inteleg, zau.
Nici eu.
Daca as avea sub 60 de kilograme, mai ales 55 cum are Kali, eu as fi super fericita!
Oricum, daca asa vreti voi, desi in poze se vede cat de bine aratati, eu va doresc mult succes!
Alyna, mult succes cu regimul disociat! Sper sa ajungi la greutatea dorita.
Cristinacristea, incearca sa nu mai devorezi noaptea, ia-ti ceva salate la serviciu sau macar iaurturi mai slabe. ca din cate stiu eu ce mananci seara , se pune gramada! Succes!
Ely....alta frumoasa care insista cu slabitul...Succes si tie!
|
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mamaaaa Cris cat ai slabit ! 5.5 kg
Iar, pe kali nici eu nu o inteleg .... 55 kg, imi doresc si eu, iar intr-o saptamana am pierdut decat 1 mai am 3 pana la 55
Mult succes fetelor si mie |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Succes, Cris. O sa vezi, ca poti! |
|
| . Quote:Acu' serios, nu-s grasa, dar nu ma simt bine in pielea mea decat daca ajung la greutatea pe care o aveam inainte de sarcina si intru in hainele de atunci fara sa ma stranga. Na, am si eu o hachitza, ce sa fac?... nu vreau urma de burtica, colecel sau aripioara...
Subscriu la ce a scris Kali
Kiki multumesc , Criss succes |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Cris, Ely multumesc la fel !
|
|
|