Vreau sa slabesc!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyy
Scris: Saturday, April 14, 2007 8:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/23/2007
Doamne... am citit reteta voastra cu ce sa mancati zilnic si eu una as muri de foame .mi-ar ghiorai stomacul non stop cu acest meniu zilnic...
-nu vreau sa fiu rautacioasa ,nu va suparati pe mineras
Ely
Scris: Saturday, April 14, 2007 9:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Suna tare bine dieta multumim Mami de Maria ,si eu vreau sa dau jos doar 3 kg.Cred ca am sa o tin si eu o saptamana sa vedem ca am probleme cu stomacul oare daca inlocuiesc sucul de portocalla cu suc de morcovi oare .

Felicitari Gabyy dar tu cate kg ai de vrei sa te ingrasi.?
cristinacristea
Scris: Saturday, April 14, 2007 9:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2007
Eu am un program foarte foarte incarcat si cateodata plec de acasa dimineata si mai ajung noaptea la 12.
Asa ca in zilele astea mananc numai cand simt ca mor de foame, si va dati seama cat infulec... Pana simt ca 'pleznesc' banghead Asa ca eu cred ca imi trebuie un stil de viata in care sa mananc sanatos! De aceea ma gandeam la regimul disociat! Voi ce ziceti?
gabyy
Scris: Saturday, April 14, 2007 9:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/23/2007
Ely wrote:
Suna tare bine dieta multumim Mami de Maria ,si eu vreau sa dau jos doar 3 kg.Cred ca am sa o tin si eu o saptamana sa vedem ca am probleme cu stomacul oare daca inlocuiesc sucul de portocalla cu suc de morcovi oare .

Felicitari Gabyy dar tu cate kg ai de vrei sa te ingrasi.?

- cate sa mai am? am ajuns la 49.9 kg de la 52 si inainte sa raman gravida aveam 48...si nu vreau sa ajung iar sa ma sufle vantulras
Alina
Scris: Saturday, April 14, 2007 11:15 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
gabyy wrote:
eu nu am problema astayes cant o sa slabiti fetelor,sa infiintati CLUBUL SLABANOAGELOR si ma inscriu si eu

Aici e de mine.

Oanelor, chiar nu va inteleg, zau.
Maria & Mario
Scris: Sunday, April 15, 2007 10:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Alina wrote:

Nici eu nu o inteleg pe Kali ! ca are cu 4 kg mai putin ca mine si arata formidabil ! ( stiti cat de frumoasa e Kali !!!! Oana ) love

Iar eu am cu 4 kg oricum mai mult peste limita greutatii ideale la inaltimea mea, asa ca..... banghead plans
Ely
Scris: Sunday, April 15, 2007 10:54 AM
Nivel

Gabby wow tu chiar esti slaba.cyclops

Kali am vrut de multe ori sa zic ca tu semeni cu Monica Columbeanu ca trasaturi ale fetei, sa nu te superi pe mine dar mie asa mi se pare si mie im place de fata aceea este frumoasa.love pupici

Alina
Scris: Sunday, April 15, 2007 1:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Maria & mami wrote:
Nici eu nu o inteleg pe Kali ! ca are cu 4 kg mai putin ca mine si arata formidabil ! ( stiti cat de frumoasa e Kali !!!! Oana ) love

Da, eu stiu cat e de frumoasa kali, o frumusete de femeie, nu alta. Dar mai stiu ca si Oana, mami de Mariuca e super frumoasa, asa cum e, cu 4 kg mai mult decat kali.
kali
Scris: Sunday, April 15, 2007 3:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mamaaaa, ce multe coplimente!confeti ... mi-a trecut urgent somnul.
Multumesc, fetelor, sunteti mult prea dragalasepupici pupici pupici

Oana, cum iti ziceam, mi-am acoperit strategic slaninutele... nu aveau cum sa se vada. Acu' serios, nu-s grasa, dar nu ma simt bine in pielea mea decat daca ajung la greutatea pe care o aveam inainte de sarcina si intru in hainele de atunci fara sa ma stranga. Na, am si eu o hachitza, ce sa fac?... nu vreau urma de burtica, colecel sau aripioara... O sa vezi daca nu vei vrea sa ajungi si tu la 50 de kg. dupa ce le dai pe cele 4 pe care le ai in plus, ca prinzi "gustul" si creste si increderea.

Ely, multumesc pentru compliment... si mie imi place, e frumoasa; dar nu mi se pare ca as semana... eu stiu? De-a Domnu'!

Alina, saru'mana mult. Si eu o stiu tot asa pe Oana, mami de Marialove ... si te mai stiu si pe tinelove1
Alyna
Scris: Monday, April 16, 2007 11:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Eu am inceput azi regimul disociat.Am inceput cu legumele.Mi-am facut un bol mare de salata peste care am adaugat putin ulei de masline si condimente.Pana acum nu mi-e ff foame.Am avut de vreo 2 ori tendinta de a devora un pachet de biscuiti, dar apoi m-am uitat in oglinda si mi-a trecutras
Kiki
Scris: Monday, April 16, 2007 11:22 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Alina wrote:

...

Nici eu.

Daca as avea sub 60 de kilograme, mai ales 55 cum are Kali, eu as fi super fericita!

Oricum, daca asa vreti voi, desi in poze se vede cat de bine aratati, eu va doresc mult succes!

Alyna, mult succes cu regimul disociat! Sper sa ajungi la greutatea dorita.

Cristinacristea, incearca sa nu mai devorezi noaptea, ia-ti ceva salate la serviciu sau macar iaurturi mai slabe. ca din cate stiu eu ce mananci seara , se pune gramada! Succes!

Ely....alta frumoasa care insista cu slabitul...Succes si tie!

Cris-DL
Scris: Monday, April 16, 2007 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Mamaaaa Cris cat ai slabit ! 5.5 kg bravo bravo bravo

Iar, pe kali nici eu nu o inteleg nu .... 55 kg, imi doresc si eu, iar intr-o saptamana am pierdut decat 1 banghead mai am 3 pana la 55 bounce

Mult succes fetelor si mie bounce bounce
Kiki
Scris: Monday, April 16, 2007 11:53 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Succes, Cris. firstprize O sa vezi, ca poti! pupici
Ely
Scris: Monday, April 16, 2007 12:36 PM
Nivel

.
Quote:
Acu' serios, nu-s grasa, dar nu ma simt bine in pielea mea decat daca ajung la greutatea pe care o aveam inainte de sarcina si intru in hainele de atunci fara sa ma stranga. Na, am si eu o hachitza, ce sa fac?... nu vreau urma de burtica, colecel sau aripioara...

cool Subscriu la ce a scris Kali flowers

Kiki multumescpupici ,
Criss succesthumright
Cris-DL
Scris: Monday, April 16, 2007 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Cris, Ely pupici pupici multumesc la fel !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.