Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma inscriu si eu rapid aici ...doamne cat am putut manca Pastele asta...nu cred ca m-am ingrasat dar nu ma simpt in forma mea.De astazi intru la actiuni fizice si la un regim mai strict .Daca puteti sa faceti o minune si ptr mine fe am reda pofta de sport va rog sa o faceti rapid. |
|

| Eu de Paste chiar am mancat cumpatat, problema e ca inainte am mancat ca....muuuu! Vreau si eu o minune: sa ma trezesc dimineata cu 5 kg mai putin |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vreau si eu minunea cu pasiunea pt. sport! Daca gasiti reteta... Sunt... varza! Am forma fizica a unui melc!! Nu stiu ce am in ultima vreme... obosesc repede... imi lipseste motivatia... o fi astenia de primavara?! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Si eu tot incep si ma las acum sa vina din nou inceputul saptaminii.Am inceput sa nu mai rontai intre mese dar cu pastele am mincat prajituri si se vede ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| kali wrote:Vreau si eu minunea cu pasiunea pt. sport! Daca gasiti reteta... ! Stiu eu reteta asta, dar trebuie sa veniti cu mine la sala! |
|

| Kali, cum merge cu alergatul?
Eu ies de 2-3 ori pe saptamana, dar nu mai am entuziastul de altadata. Ma simt obosita, parca e tot mai greu sa alerg. |
|

| bereea wrote:Eu ies de 2-3 ori pe saptamana, dar nu mai am entuziastul de altadata. Ma simt obosita, parca e tot mai greu sa alerg.
Asa si eu, in prezent. Am echipamentul in portbagaj, mereu; cand imi permite timpul, alerg pe stadion 2-3 ori/sapt. De cand tin cura de slabire sunt lipsita de energie, de aceea nu mai fortez. Am intrat intr-o rutina; fac 3 km. si ma opresc ptc., oricum ar fi, alergatul il practic la o ora nepotrivita si sunt pe stomacul gol.
Ideea e ca se vede. Merg si la masaj de 2 ori / sapt. si impreuna fac treaba buna.
De slabit, am slabit; mai am 1 kg. Mai greu ca niciodata; startul a fost imposibil... mi se parea ca fac eforturi degeaba. Am tot redus din cantitati... am avut grija sa am 3 mese la ore fixe si numai nu se vedea la cantar. Am fost putin descurajata insa acum e bine si sper sa-mi fie invatatura de minte pe viitor. Poate nu ma mai fac porc daca-mi amintesc cat de greu mi-a fost!
Cred ca e varsta, ptc. dupa 2 luni + de " cura " - pun ghilimelele ptc., practic, nu am tinut una ci doar m-am reeducat -, inca mi-e foame aproape non-stop si inca fac eforturi de vointa pt. a manca numai cat am nevoie. De pofte nu mai spun nimic...
|
|

| Greu de crezut ca ai fost" porc" vreodata, dar ma regasesc in ceea ce spui. Si eu incerc sa mananc la ore fixe, am redus portiile dar ma tot blochez. As vrea sa mai pierd vreo3/4 kg... |
|

| Porc-porc, nu, insa, ca idee, ajunsesem la 56 de kg., adica tot atatea cate aveam a doua zi dupa ce am nascut. Nu eram grasa insa, luate prin comparatie, pentru mine a fost enorm.
Am reusit cu greu sa slabesc 3 kg. in 2 luni si mai am unul de dat jos. Am decis sa ma stabilizez la 52, ca sa nu arat horror la fatza. Oricum, cu tonifierea stau destul de bine, deci e bine si per total. |
|

| Important e sa stai bine cu tine insati. Eu la 56 kg as fi anorexica |
|

| Eu, nuuu! La 52-53 sunt bine. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. La 49 sunt slaba si la 45, anorexica. |
|

| Eu nu sunt de acord cu pastilele, nici chiar cu cele declarate drept suplimente alimentare " naturiste ". Vointa si disciplina sunt suficiente pentru slabit. Cine nu le are, nu se va putea mentine niciodata!
|
|

| Corect! Nici eu nu as lua nici un fel de pastile de slabit. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| kali wrote:Eu nu sunt de acord cu pastilele, nici chiar cu cele declarate drept suplimente alimentare " naturiste ". Vointa si disciplina sunt suficiente pentru slabit. Cine nu le are, nu se va putea mentine niciodata!
|
|
|