Nivel: Membru
Inregistrat: 11/20/2011 Mesaje: 17
| eu am inceput sa alerg cam 30 min macar o data la 2 zile ca tre sa scap de ceva kg macar 5 depuse pe burta si copse. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/23/2013 Mesaje: 2
| Buna,
A incercat cineva Garcinia Cambogia? Eu una am vazut o emisiune de-a lui Dr Oz in care lauda pastilele de Garcinia Cambogia cum ca nu ar fi nevoie de nicio schimbare in dieta sau in antrenamentul de la sala si ca ar functiona datorita unui ingredient activ puternic(nu mai tin minte numele). Eu una mi-am comandat o cutie gratuita (pe site spuneau ca e demo gratuit de sarbatori) pentru care am platit doar transportul (~3 dolari). Daca sunteti interesate, puteti cauta aici: http://www.darnelreviews.com/garcinia-cambogia-free Daca ati folosit, va rog sa imi spuneti daca functioneaza. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Dr Oz lauda orice pastila e platit sa o laude  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sint de aceiasi parere cu Mihaela ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunt singurica pe-aici ! Sa inteleg ca doar eu visez la ratacit kilograme ..... 61 kg ( din nefericire ) si nici macar nu e vina mea ! Biscuitii si ciocolata .....a , am uitat ..... si inghetata si cozonacul ! Da' sper sa ma mobilizez usor usor ...... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si eu, si eu intepenita in 62 de kg Dar vine primavara, iesim pe afara, poate-poate. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Salutare fetelor! Ma alatur si eu voua in lupta cu kilogramele in plus. Am 28 ani, 1.65 m inaltime si 65 kg (cred). Am avut acum 2 ani 55 de kg si aratam binisor, din neatentie si comoditate am ajuns dupa ce m-am casatorit la 63 de kg. Merg de 1.5 luni la sala, consum cel putin 2 l de apa pe zi, nu mananc prajeli,mananc insa paine integrala, dar cam 4-5 felii pe zi, si din acelea micute, ca paine integrala are doar 400 gr si mie imi ajunge una 2-3 zile. In fine, dupa o luna de sala am pus in plus 1.5 kg, oare cum e posibil?Ies leoarca de la sala, am inceput prima luna cu 20 min cardio plus abdomene zilnic si alternativ o zi picioare o zi brate, acum am inceput sa cresc cardio la 30 min , abdomene fac mai putine si tot asa alternativ o zi brate o zi picioare. Nu stiu cate kg am acum pt ca nu am curaj sa ma mai cantaresc, dar mi-am luat azi o pereche de blugi mai vechi, de pe vremea cand aveam 55 kg si abia puteam respira in ei, puscau pe mine. Dupa ce imi expira abonamentul la sala nu il mai reinoiesc, astept sa vina caldura sa scot bicicleta din pod. Felicitari fetelor care ati reusit sa slabiti. A mai patit careva ca si mine cu sala? Recunosc ca e mai tare carnea pe mine si nu curge grasimea, dar totusi, eu vreau sa fiu subtiric, ca m-am saturat sa vad numai bunaciuni cu tricouri mulate si pantaloni scurti. |
|

| Si eu am respect pentru cele care au ambitia de a lupta cu kg Sport as face dar scartiie articulatiile , seara nu maninc dupa 6 Acum ultima speranta e de a reduce portiile .... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Sonya wrote:Salutare fetelor! ...In fine, dupa o luna de sala am pus in plus 1.5 kg, oare cum e posibil?Ies leoarca de la sala, am inceput prima luna cu 20 min cardio plus abdomene zilnic si alternativ o zi picioare o zi brate, acum am inceput sa cresc cardio la 30 min , abdomene fac mai putine si tot asa alternativ o zi brate o zi picioare. ... Dupa ce criteriu ti-ai facut programul? Te intreb fiindca bratele sunt o grupa musculara mica si n-ar avea sens sa alternezi cu picioarele. Daca te referi cumva la trenul superior , adica la exercitii ce implica p[artea de sus a corpului, este altceva! Te intreb toate acestea ca sa iti inteleg mai bine antrenamentul! In alta ordine de idei, daca te-ai antrenat corect, pastrand un ritm sustinut si facand pauze scurte, este posibil ca rezultatul aparent negativ sa fie unul pozitiv, deoarece se schimba proportia intre tesutul adip[os (mai usor) si masa musculara (mai grea). La aspect cum esti, s-a modificat in bine? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| feteeeelor, eu va felicit din suflet pt vointa voastra..din pacate eu nu pot sa ma despart de dulciuri mai mult de o saptamana doua si dupa aceea dau iama in ele.. nu stiu ce sa ma mai fac, am incercat tot felul de diete si de suplimente, chiar si crom picolinat si degeaba..parca nu pot sa ma stapanesc..mai ales cand sunt in perioada aceea a lunii innebunesc daca nu mananc ceva dulce. Si nu ma opresc doar la un baton de ciocolata, mai mananc si o prajitura sau ceva pe langa chiar nu stiu ce as mai putea incerca. P.S: am incercat chiar si cu Herbalife tinut cu strictete timp de o luna, cu 2 shakeuri pe zi si o masa solida la pranz..degeaba. Aveti vreo alta sugestie? |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Da, incearca sa inlocuiesti zaharul din preparate cu un inlocuitor (cum ar fi cel din stevia) . Incet-incet, te vei "dezintoxica" si vei putea tine sub control acest apetit exagerat! Poate n-ar strica sa faci si o vizita la medic! |
|

| Dieta minune cu mincatul din 3 in 3 ore ce ziceti ? a incercat cineva ?
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| endy wrote:Dieta minune cu mincatul din 3 in 3 ore ce ziceti ? a incercat cineva ?
Eu! Am pierdut pana acum 6 kg. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bravo fete cucuiete!!!! De cand a inceput postul Pastelui - am tinut si eu post. Sambata asta am calcat in strachini ca am facut sarmale si in obisnuinta am gustat. Dar de duminica am luat-o iar de la capat. Deja observ o scadere de 2-3 kg. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mda... Iar pe baricade... vine caldura iar pe mine ma strang hainele! |
|
|