Vreau sa slabesc! - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LilianaD
Scris: Monday, October 29, 2012 8:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Bereea eu cred sigur, sigur, ca de la greutati. Zic asa , ca si eu mai aveam probleme, cand faceam un efort mai sustinut sau ridicam ceva greu.Incearca sa eviti exercitiile care vezi ca te afecteaza, nu cred ca merita discomfortul...pupici pupici
bereea
Scris: Monday, October 29, 2012 9:04 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu cred ca de la anumite esercitii.Fac exercitii doar pentru picioare, nu ridic greutati.Trebuie sa vorbesc cu medicul d efamilie.
mariutza_mea
Scris: Monday, October 29, 2012 6:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
de astazi ma apuc iarasi de slabit :) nu ma simt prea bine cu cele 63 de kg pe care le am momentan...chiar daca la 1,74 cat am eu se zice ca e numa buna o masa de 63kg mie tot mi se par multe(aveam luna trecuta 59 dar am pus pe mine din cauza alimentatiei, pentru ca am luat niste medicamente puternice si trebuia sa mananc...)...asa ca voi apela la aceeasi reteta ca si asta vara...dimineata iaurt cu musli cu fructe uscate, gustare lapte degresat cu cacao neagra, la pranz piept de pui/curcan cu ceva legume (ciuperci, morcovi etc - doar un singur fel pe zi), a doua gustare fructe(cam 200-250 gr) si cina salata de rosii cu salata verde, ceapa si sos balsamic...iar in loc de cafea si apa ceai verde neindulcit cat cuprinde :) eu cu reteta asta am scapat de burtica asta vara in nici o luna...yes
silvia_serban
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/3/2012
Fetele nu mai intra nimeni la dieta? Sau iarna o tinem pe cea de ingrasare?
iasmina_ioana
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2011
De slabit vrem noi dar lenea e mare.Si inca mai avem multe dulciuri de la mos.
PrincessLilou
Scris: Monday, January 21, 2013 6:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2009
am inceput si eu sa ma ingrijesc mai mult de cum arat si de vreo 4 luni tot slabesc. a fost greu la inceput dar acum cred ca am descoperit secretul (al meu cel putin) si ma simt mult mai bine. in 4 luni am slabit 9 kilograme. nu tin o dieta anume. il numesc un alt stil de viata. nu am urmarit nici o publicatie, dar am citit diverse si am luat din tot ce e mai bun pentru mine.

am ajuns sa fiu si mai pozitiva, cu zambetul pe buze mai des si cel mai mult, mi-am gasit vointa in mine... credeam ca nu am asa ceva ras

mult spor, la toata lumea. sa ajungeti la masurile ideale, dorite de voi. majoreta
kali
Scris: Monday, January 21, 2013 9:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu sunt mereu cu cura de slabire. +/- 2 kg. mai mereu, deci... cele 2 in plus de acum trebuie sa plece pana pe 9 febr.; cel putin asa mi-am propus.
Cris-DL
Scris: Monday, January 21, 2013 10:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
Eu sunt mereu cu cura de slabire. +/- 2 kg. mai mereu, deci...

hohot hohot Identic!! De aceea nici nu mai scriu la vreau sa slabesc pentru ca sunt intr-o permanenta cura, dar n-am tinut niciodata cura ras hohot
Ma intelege cineva?! alcool
kali
Scris: Monday, January 21, 2013 10:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cris-DL wrote:

hohot hohot Identic!! De aceea nici nu mai scriu la vreau sa slabesc pentru ca sunt intr-o permanenta cura, dar n-am tinut niciodata cura ras hohot
Ma intelege cineva?! alcool

Eu! Eu!bounce bounce hohot
bulibuli
Scris: Monday, January 21, 2013 11:52 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu ma plimb pe aici, incerc de ceva timp sa ma reobisnuiesc sa mananc dupa principiile Montignac dar in weekend cam "pacatuiesc". Oricum, de la sarbatori pana acum am reusit sa dau 2 kg fara mari eforturi, deci cozonacelul s-a dus.. mai e salata beuf, prajiturile, tortul si carnaciorii sic

O inteleg pe asta cu mereu la dieta-nedieta... de aceea eu nu spun ca tin dieta, vreau sa-mi intre in reflex sa mananc cand, cat, cum si ce trebuie (cu sau fara mici abateri, ca si eu este omalcool)... daca imi intra in cap ca sunt la dieta deja ma apuca nervii si poftele..
Ruth
Scris: Monday, January 21, 2013 3:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
PrincessLilou wrote:
am inceput si eu sa ma ingrijesc mai mult de cum arat si de vreo 4 luni tot slabesc. a fost greu la inceput dar acum cred ca am descoperit secretul (al meu cel putin) si ma simt mult mai bine. in 4 luni am slabit 9 kilograme. nu tin o dieta anume. il numesc un alt stil de viata. nu am urmarit nici o publicatie, dar am citit diverse si am luat din tot ce e mai bun pentru mine.

am ajuns sa fiu si mai pozitiva, cu zambetul pe buze mai des si cel mai mult, mi-am gasit vointa in mine... credeam ca nu am asa ceva ras

mult spor, la toata lumea. sa ajungeti la masurile ideale, dorite de voi. majoreta

oooooooooooooo frumos spus, trebuie sa pun si eu in practica, pt ca dieta nu pot sa tin cel putin pana termin cu alaptatulhainoroc
raluca.AC
Scris: Monday, January 21, 2013 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2013
mihaellas
Scris: Monday, January 21, 2013 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2009
si eu vreau sa slabesc....mi-am cumparat azi niste degresate si de maine zic sa incep. eu nu incep nimic de luni ca nu imi iese! am urmat acum 3 ani o dieta si am slabit muult atunci, cred ca 10 kg in 2 luni. cam asa mi-ar trebui si acum! cred ca de maine intru tot pe aceeasi dieta. va pup si va tin la curent!
Liliana10
Scris: Friday, March 29, 2013 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2013
In primul rand, cred ca important de stiut ca nu existe retete magice, si mai ales universale..ce functioneaza la cineva, s-ar putea la tine sa nu dea roade. mie mi-a luat mult timp sa inteleg asta, si m-am luptat cu o depresie din cauza formelor pe care le aveam, si de care nu mai puteam scapa

eu am ales calea operatiilor estetice, si nu am niciun regret..am facut o liposuctie cu rezultate foarte bune, si am intalnit un adevarat profesionist - dr. Dan Mihail Stana, de la Clinica Efigia. pentru ca a fost asa pregatit si mi-a explicat ce asteptari sa am, am trecut mult mai usor prin interventie si recuperare. acum sunt multumita de felul in care arat, sunt in punctul pe care mi l-am dorit :)
Andree_ea
Scris: Wednesday, October 30, 2013 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2013
DistanceKiss Buna tutoror! Daca mai sunteti pe aici care ati suferit sau suferiti in continuare de obezitate, sunt alaturi de voi. Am avut si eu mult timp aceasta problema si nu am putut sa o rezolv prin diete, pastile sau mai stiu eu ce, ajunsesem sa fiu chiar depresiva. La 30 de ani cred ca inca sunt tanara si mi-am dorit mult sa arat ,,normal” din nou. Auzisem de operatia gastric sleeve dar eram cam reticenta. Noroc cu o prietena care m-a convins sa ne inscriem impreuna la niste seminarii de consiliere la Spitalul Sf Constantin din Brasov si acolo mi-au explicat in ce consta operatia si cam toate detaliile. Am cunoscut si personalul de acolo si mi-a placut foarte mult de ei. M-am programat pentru operatie si e drept ca a fost cam scumpa, dar a fost foarte ok pt ca exista optiunea sa platesti in rate si asa m-am descurcat. Oricum, am inteles ca in Brasov e cel mai ieftin, eu m-am dus acolo fiind din Bucuresti. M-a operat dl doctor Bogdan Moldovan, n-am avut probleme nici in timpul operatiei si nici dupa siii… am slabit 30 kg! Acum am mare grija sa ma mentin si tin legatura cu doctorul, dar sunt mult mai multumita cu corpul meu.love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.