Vreau sa slabesc! - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LilianaD
Scris: Tuesday, July 17, 2012 8:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Ok Aurishta asa o sa fac.pupici
alimami
Scris: Tuesday, July 17, 2012 8:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
aurishta wrote:
Mananca-le toate odata, scapi de dusman dintr-o bucata!hohot hohot
Alimami, cat timp ai de cand ai inceput? Si care este raportul actual de inaltime/greutate?

Dieta am inceput-o doar de 1 saptamana, aerobicul de vreo 3 luni, fara dulciuri de vreo luna, masaj de vreo saptamana si stepper doar de 1 zi .Raportul actual e inaltime tot 1.63, greutate 74.
aurishta
Scris: Tuesday, July 17, 2012 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Sportul singur nu ajunge! Dupa doar o saptamana de dieta nu te poti astepta la rezultate notabile! Asteapta o luna!In plus, atunci cand faci si sport, se schimba raportul dintre masa de grasime si cea musculara. Muschii sunt mai grei iar asta face cantarul sa para ca sta pe loc! Centimetrul, insa, nu minte! Te sfatuiesc sa tii si evidenta centimetrilor pe la toate circumferintele cu probleme. Nu te demobiliza, ai inceput bine!majoreta majoreta
iasmina_ioana
Scris: Tuesday, July 17, 2012 9:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
alimami wrote:

Am exact kilele tale(doar ca eu eram gravida in 8luni ultima data cand am fost la greutatea asta).Mi-am luat stepper,sper sa aiba ceva efect,imi fac masaj la burta cu ceva aparat cate 10 min/zi, tin dieta pe ore de masa(cum nu am facut veci) si tot nu slabesc. Fac si aerobic de 2 ori pe saptamana,dieta e de la nutritionista, beau apa,nu mai pap nik dulce,paine,cartofi,paste nu..Nu stiu ce ar mai trebui sa fac sa slabesc..banghead

Am avantajul ca sunt inaltuta 1,70, si nu e bai decat cu burtica...... am avut burtica de cand ma stiu...deh mostenire de la mama. Ce bine era âdaca semanam cu bunica, e fotomodel de cand o stiu...
iasmina_ioana
Scris: Tuesday, July 17, 2012 9:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
LilianaD wrote:
Alimami nu te lasa, pana la urma trebuie sa slabesti.
Cred c-am dat si eu vreo 200 gr. jos, dar ii apa de ploaie, la cat am pus in ultimul timp.
Mi-am mai cumparat si un cantar dupa care nu ma pot lua,daca-l pun intr-un loc arata 55, daca-l pun in altul arata 57.alcool Ce sa fac? sa fac media ?hohot Cred ca-l las unde ma arata mai slaba, sa fiu si eu fericita.sic

Cand eram in facultate aveam un cantar bun , de firma , un Tefal si tot asa dadea erori , si ca sa nu stam pe ganduri daca am slabit sau nu, ne cantaream de mai multe ori si luam in calcul valoarea care dadea aprope identic cu alta. .... ce vremuri
oanamaria
Scris: Tuesday, July 17, 2012 9:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu de cand am venit din maternitate am dat jos 5kg,dar mai am muuuult pana departe .
Spor la slabit fetelor !
LilianaD
Scris: Tuesday, July 17, 2012 11:20 AM
Nivel

Multumim Oana.computerlove
Perseverenta e mama succesului....sau succesurilor?alcool hohot
diana-andreea
Scris: Tuesday, July 17, 2012 11:31 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
degeaba nu mancati paine,cartofi prajiti ,dulciuri,etc. daca salatele sau ce mai mancati sunt in cantitate ''industriala'' ...puteti manca orice daca micsorati portia....eu in 6 luni am slabit mai bine de 10 kg fara pic de sport (ca nu-mi permite coloana)...si am mancat aproape orice dar in cantitati mici...am mancat si ciocolata si paste si cartofi prajiti dar pt portionare foloseam o farfurioara de-a fetei....si cafea la greu (asta pt celulitayes ),iar daca aveti posibilitatea sa va cumparati si o crema anticelulita rezultatul e garantat!!!
oanamaria
Scris: Tuesday, July 17, 2012 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Felicitari Diana !Super reusita ta mai alesc ca -ti satisfaci orice pofta .
alimami
Scris: Tuesday, July 17, 2012 12:21 PM
Nivel

diana-andreea wrote:
degeaba nu mancati paine,cartofi prajiti ,dulciuri,etc. daca salatele sau ce mai mancati sunt in cantitate ''industriala'' ...puteti manca orice daca micsorati portia....eu in 6 luni am slabit mai bine de 10 kg fara pic de sport (ca nu-mi permite coloana)...si am mancat aproape orice dar in cantitati mici...am mancat si ciocolata si paste si cartofi prajiti dar pt portionare foloseam o farfurioara de-a fetei....si cafea la greu (asta pt celulitayes ),iar daca aveti posibilitatea sa va cumparati si o crema anticelulita rezultatul e garantat!!!

Pai asta e..ca din pacate eu mancam doar 1 data pe zi si nu foarte mult (o farfurie obisnuita) si tot puneam kile.Acum,de la nutritionist,reteta e cu 100grame carne,300grame legume..nu cantitate industriala.. si tot nu slabesc. Si dejunul e doar 1felie de paine integrala,cu 50grame branza slaba-de asemenea,nu mi se pare cantitate prea mare..iar gustarile constau intr-un fruct..nu 1kil de fructe.Oricum,eu nu mancam mult ca si cantitate si nici des,asa ca acum mi se pare ca tot mananc toata ziua-ca am cele 3 mese principale si 2gustari.
diana-andreea
Scris: Tuesday, July 17, 2012 2:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
de ce nu calculezi la cate kg ai de cate calorii are nevoie organismul ,iar treptat sa scazi in fiecare saptamana cate 200 calorii pana ajungi sa mananci 1000-1200 calorii/zi,abia apoi o sa vezi rezultate.....eu in prima luna am pierdut 5 kile,apoi in lunile urmatoare cate 1 kil...daca puteam sa fac sport cred ca in 3 luni erau date jos,dar asacry mai vreau sa dau 3 kile sa ajung la 62 si e de-ajunsmajoreta majoreta majoreta
bereea
Scris: Tuesday, July 17, 2012 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
alimami wrote:

Pai asta e..ca din pacate eu mancam doar 1 data pe zi si nu foarte mult (o farfurie obisnuita) si tot puneam kile.Acum,de la nutritionist,reteta e cu 100grame carne,300grame legume..nu cantitate industriala.. si tot nu slabesc. Si dejunul e doar 1felie de paine integrala,cu 50grame branza slaba-de asemenea,nu mi se pare cantitate prea mare..iar gustarile constau intr-un fruct..nu 1kil de fructe.Oricum,eu nu mancam mult ca si cantitate si nici des,asa ca acum mi se pare ca tot mananc toata ziua-ca am cele 3 mese principale si 2gustari.

Ai sa slabesticool Eu am slabit intr-o luna jumate 5 kg fara sport, ci doar fiind atenta la mancare.Nu mi-am exclus absolut nimic din alimentatie.
alimami
Scris: Tuesday, July 17, 2012 5:30 PM
Nivel

diana-andreea wrote:
de ce nu calculezi la cate kg ai de cate calorii are nevoie organismul ,iar treptat sa scazi in fiecare saptamana cate 200 calorii pana ajungi sa mananci 1000-1200 calorii/zi,abia apoi o sa vezi rezultate.....eu in prima luna am pierdut 5 kile,apoi in lunile urmatoare cate 1 kil...daca puteam sa fac sport cred ca in 3 luni erau date jos,dar asacry mai vreau sa dau 3 kile sa ajung la 62 si e de-ajunsmajoreta majoreta majoreta

Mi s-a calculat de catre nutritionista -are nevoie de 1517kcal pt a se mentine greutatea asta-iar eu am primit regim de 1398kcal pt a slabi.
LilianaD
Scris: Tuesday, July 17, 2012 5:58 PM
Nivel

Cata exactitate !!! scratch
alimami
Scris: Tuesday, July 17, 2012 6:01 PM
Nivel

LilianaD wrote:
Cata exactitate !!!1uff

Asa scrie pe foile alea unde aparatul mi-a facut calculul de calorii necesare corpului meu zilnic si pe cealalata foaie unde imi e scrisa dieta,cu alimente permise,interzise,cantitati..Nu am calculat eupupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.