Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| giulia_mamik wrote:Ali,pt gogoselele alea sau placintele cum le mai spun eu,eficiente sunt desfacerile de jos cu picioarele perfect intinse.Sigur vei gasi pe internet Nu-mi dau seama din descrierea ta la care exercitii te referi. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Adica stai pe spate, pe saltea cu picioarele ridicate si le cobori ca la spagat si revii |
|
| aurishta wrote: Adica stai pe spate, pe saltea cu picioarele ridicate si le cobori ca la spagat si revii Multumesc de explicatii No asa mai inteleg si eu..:018: |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ali,scuze.La ora aia nu am fost prea coerenta! Exact cum spune Aurishta sunt.Eu la sala primeam combinate.DE exemplu:30 de desfaceri,30 de abdomene+30 de forfecari(tot pe saltea,pe spate cu picioarele in aer,numai ca nu le mai desfaci in spagat ci foarfeca:inainte-inapoi,sus-jos).Si faceam fara pauza vreo 4 serii de genul.Crede ma,fac minuni .Intr o luna mi au disparut "gogosile" dar nu de tot.Tot mai aveam o urma mica .Acum ma "chinui" din nou cu aceeasi problema.La electro imi pune o ventuza exact acolo, intre picioare ,pe stanga si pe dreapta plus ca fac si eu acasa exercitiile de care spuneam mai sus.Mult succes |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am ajuns si eu la 56,200kg Sper sa mai dau jos,..... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari dragelor pentru determinare si ambitie . Si eu prin zona ,nu sunt la cura ,dar incerc sa mananc mai putin si mai light!Si beau multa-multa apa ! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu mananc fara paine,si micul dejun consta, din fructe si cafea iar seara dupa 18.00 nu mai mananc nimic
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Trebuie sa iau masuri.... am 74 kg.. De maine ma apuc de sport, obosesc extrem de repede. Sper sa se duca repede kilogramele , macar vre-o 6, si as fi foarte multumita. Deci de azi incep lupta cu kilogramele, mai exact cu burtica de graviduta....cam de 4-5 luni. Sport pe paine..... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Bafta Iasmina!!!! Sa fie cum iti doresti!!!!! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu e bine.Si-a facut sotul pasaportul si azi mi-a adus din Ucraina un kg de bomboane de ciocolata si sunt atat de bune!!! |
|
| iasmina_ioana wrote:  Trebuie sa iau masuri....  am 74 kg..  De maine ma apuc de sport, obosesc extrem de repede. Sper sa se duca repede kilogramele , macar vre-o 6, si as fi foarte multumita. Deci de azi incep lupta cu kilogramele, mai exact cu burtica de graviduta....cam de 4-5 luni.  Sport pe paine..... Am exact kilele tale(doar ca eu eram gravida in 8luni ultima data cand am fost la greutatea asta).Mi-am luat stepper,sper sa aiba ceva efect,imi fac masaj la burta cu ceva aparat cate 10 min/zi, tin dieta pe ore de masa(cum nu am facut veci) si tot nu slabesc. Fac si aerobic de 2 ori pe saptamana,dieta e de la nutritionista, beau apa,nu mai pap nik dulce,paine,cartofi,paste nu..Nu stiu ce ar mai trebui sa fac sa slabesc.. |
|

| carla wrote:Nu e bine.Si-a facut sotul pasaportul si azi mi-a adus din Ucraina un kg de bomboane de ciocolata  si sunt atat de bune!!! Mananca-le toate odata, scapi de dusman dintr-o bucata! Alimami, cat timp ai de cand ai inceput? Si care este raportul actual de inaltime/greutate? |
|

| iasmina_ioana wrote:  Trebuie sa iau masuri....  am 74 kg..  De maine ma apuc de sport, obosesc extrem de repede. Sper sa se duca repede kilogramele , macar vre-o 6, si as fi foarte multumita. Deci de azi incep lupta cu kilogramele, mai exact cu burtica de graviduta....cam de 4-5 luni.  Sport pe paine..... Nu uita de dieta, sportul nu ajunge... |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Alimami nu te lasa, pana la urma trebuie sa slabesti. Cred c-am dat si eu vreo 200 gr. jos, dar ii apa de ploaie, la cat am pus in ultimul timp. Mi-am mai cumparat si un cantar dupa care nu ma pot lua,daca-l pun intr-un loc arata 55, daca-l pun in altul arata 57. Ce sa fac? sa fac media ? Cred ca-l las unde ma arata mai slaba, sa fiu si eu fericita. |
|

| Liliana, pune-l in locul in care arata cel mai putin si cantareste-te cat mai rar, preferabil in acelasi moment al zilei. Cantaritul frecvent aduce cu sine un stres care, pe deasupra, este si irelevant. |
|
|
|