Vreau sa slabesc! - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alimami
Scris: Sunday, July 15, 2012 2:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
giulia_mamik wrote:
Ali,pt gogoselele alea sau placintele cum le mai spun eu,eficiente sunt desfacerile de jos cu picioarele perfect intinse.Sigur vei gasi pe internetcomputerlove

Nu-mi dau seama din descrierea ta la care exercitii te referi.alcool
aurishta
Scris: Sunday, July 15, 2012 3:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
ras Adica stai pe spate, pe saltea cu picioarele ridicate si le cobori ca la spagat si reviiras
alimami
Scris: Sunday, July 15, 2012 3:11 PM
Nivel

aurishta wrote:
ras Adica stai pe spate, pe saltea cu picioarele ridicate si le cobori ca la spagat si reviiras

Multumesc de explicatiipupici No asa mai inteleg si eu..:018:
giulia_mamik
Scris: Sunday, July 15, 2012 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Ali,scuze.La ora aia nu am fost prea coerenta!sorry
Exact cum spune Aurishta sunt.Eu la sala primeam combinate.DE exemplu:30 de desfaceri,30 de abdomene+30 de forfecari(tot pe saltea,pe spate cu picioarele in aer,numai ca nu le mai desfaci in spagat ci foarfeca:inainte-inapoi,sus-jos).Si faceam fara pauza vreo 4 serii de genul.Crede ma,fac minuniras .Intr o luna mi au disparut "gogosile" dar nu de tot.Tot mai aveam o urma micasic .Acum ma "chinui" din nou cu aceeasi problema.La electro imi pune o ventuza exact acolo, intre picioarehohot ,pe stanga si pe dreapta plus ca fac si eu acasa exercitiile de care spuneam mai sus.Mult succespupici computerlove
marivic
Scris: Monday, July 16, 2012 9:44 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am ajuns si eu la 56,200kg yes yes yes Sper sa mai dau jos,.....ras
oanamaria
Scris: Monday, July 16, 2012 11:10 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Felicitari dragelor pentru determinare si ambitie .
Si eu prin zona ,nu sunt la cura ,dar incerc sa mananc mai putin si mai light!Si beau multa-multa apa !
marivic
Scris: Monday, July 16, 2012 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu mananc fara paine,si micul dejun consta, din fructe si cafea iar seara dupa 18.00 nu mai mananc nimic
iasmina_ioana
Scris: Monday, July 16, 2012 3:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
banghead Trebuie sa iau masuri....nervi am 74 kg..banghead De maine ma apuc de sport, obosesc extrem de repede. Sper sa se duca repede kilogramele , macar vre-o 6, si as fi foarte multumita. Deci de azi incep lupta cu kilogramele, mai exact cu burtica de graviduta....cam de 4-5 luni.majoreta Sport pe paine.....
S.ELENA
Scris: Monday, July 16, 2012 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Bafta Iasmina!!!!majoreta majoreta majoreta Sa fie cum iti doresti!!!!!
carla
Scris: Monday, July 16, 2012 11:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Nu e bine.Si-a facut sotul pasaportul si azi mi-a adus din Ucraina un kg de bomboane de ciocolatabanghead si sunt atat de bune!!!
alimami
Scris: Tuesday, July 17, 2012 7:50 AM
Nivel

iasmina_ioana wrote:
banghead Trebuie sa iau masuri....nervi am 74 kg..banghead De maine ma apuc de sport, obosesc extrem de repede. Sper sa se duca repede kilogramele , macar vre-o 6, si as fi foarte multumita. Deci de azi incep lupta cu kilogramele, mai exact cu burtica de graviduta....cam de 4-5 luni.majoreta Sport pe paine.....

Am exact kilele tale(doar ca eu eram gravida in 8luni ultima data cand am fost la greutatea asta).Mi-am luat stepper,sper sa aiba ceva efect,imi fac masaj la burta cu ceva aparat cate 10 min/zi, tin dieta pe ore de masa(cum nu am facut veci) si tot nu slabesc. Fac si aerobic de 2 ori pe saptamana,dieta e de la nutritionista, beau apa,nu mai pap nik dulce,paine,cartofi,paste nu..Nu stiu ce ar mai trebui sa fac sa slabesc..banghead
aurishta
Scris: Tuesday, July 17, 2012 7:55 AM
Nivel

carla wrote:
Nu e bine.Si-a facut sotul pasaportul si azi mi-a adus din Ucraina un kg de bomboane de ciocolatabanghead si sunt atat de bune!!!
Mananca-le toate odata, scapi de dusman dintr-o bucata!hohot hohot
Alimami, cat timp ai de cand ai inceput? Si care este raportul actual de inaltime/greutate?
aurishta
Scris: Tuesday, July 17, 2012 7:55 AM
Nivel

iasmina_ioana wrote:
Nu uita de dieta, sportul nu ajunge...
LilianaD
Scris: Tuesday, July 17, 2012 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Alimami nu te lasa, pana la urma trebuie sa slabesti.
Cred c-am dat si eu vreo 200 gr. jos, dar ii apa de ploaie, la cat am pus in ultimul timp.
Mi-am mai cumparat si un cantar dupa care nu ma pot lua,daca-l pun intr-un loc arata 55, daca-l pun in altul arata 57.alcool Ce sa fac? sa fac media ?hohot Cred ca-l las unde ma arata mai slaba, sa fiu si eu fericita.sic
aurishta
Scris: Tuesday, July 17, 2012 8:08 AM
Nivel

Liliana, pune-l in locul in care arata cel mai putinras si cantareste-te cat mai rar, preferabil in acelasi moment al zilei. Cantaritul frecvent aduce cu sine un stres care, pe deasupra, este si irelevant.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.