Vreau sa slabesc! - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Wednesday, August 31, 2011 8:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
shirel wrote:
Anabella,fiindca te stiu in situatia mea cum am fost si eu la 76 de kg dupa nastere nu ca tu ai avea atatea dar stiu exact cum te simti nu iti trebuie o dieta anume ci un stil de viatza sanatos fara dulciuri ,fara prajeli doar cu paine intermediare si asta o limita de 3-4 felii de paine pe zi ,sa nu faci combinatii de genul carne cu cartofi ,multe legume fierte ,peste la aburi sau cuptor si sa mananci mese regulate .

Cam asa este dieta asta, cum spune Shirel. De fapt, nu este un regim propriu-zis, ci o schimbare a stilului de alimentatie pentru totdeauna. Secretul sta in combinarea alimentelor la fiecare masa dupa felul lor, evitarea alimentelor cu indice glicemic mare sau foarte grase, mese dese si regulate. Acest sistem a fost promovat de un gurmand, Michel Montignac, si garantat nu faci foamearas Principiul este foarte simplu si, odata inteles, este foarte usor sa-ti compui meniurile din ceea ce ai la indemana in casa, nu ai nici un stres de tipul "la ora cutare mananci cutare".Contine toate principiile alimentare, nu este privationist,, deci ai posibilitatea unei nutritii echilibrate. Gasesti totul detaliat in cartea "Ma hranesc, deci slabesc".
shirel
Scris: Wednesday, August 31, 2011 9:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Anabella ,numai 4 kg in plus ?ras Le dai jos imediat ,eu am avut 12 kg in plus sau poate mai mult!Mult succes!

Eu ieri am avut pofta de ciocolata amara si chiar am mancat ,asta mi se intampla c-am o data pe an deci nu ma ingrijoreaza dar la noi se apropie sarbatoriile de An Nou si daca fac masa festiva la mine am pus-o trebuie sa fac mancare pentru un batalion si nu se poate sa nu ma aleg si cu cateva kg bune dupa aceste zile in care numai se mananca.Totusi am sa incerc sa-mi pun lacat la gura! sic ras
kali
Scris: Wednesday, August 31, 2011 9:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Anelise wrote:
Ma bag si eu putin in seama pe aici, nu mult ... ca sa nu-mi iau bataie. sic N-am tinut in viata mea vreo dieta (sau poate am tinut fara sa vreau fortata de anumite imprejurari), dar ma apuc de mancat sanatos (deja o fac de ceva vreme) + sport pentru ca se pare ca am 57,7 kg si eu vreau sa ma mentin undeva la 55. angel Mai acum ceva vreme ma plangeam ca sunt prea slaba ca mi se cam vedeau oasele, dar atunci cantarul imi arata 50-52 kg ceea ce era prea putin.
Va tin pumnii majoreta si felicitari ambitioaselor! firstprize pupici

Cand te-ai ingrasat tu, ca ultima oara cand ne-am vazut erai slaba-slaba?!
Ti-a priit marea?computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, August 31, 2011 9:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Kali, da, cred ca da! iloveyou
Shirel, abia acum am vazut si eu poza! Superba esti! love Imi place tare mult! Felicitari din suflet pentru ambitie, dar mai ales pentru stilul tau de viata! computerlove
marivic
Scris: Wednesday, August 31, 2011 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Asa este Giulia,cred ca si stresul a contribuit la slabitul meu,....oricum,nu mai mananc paine,nu mai mananc dupa 6 seara,beau 2 l apa/zi,fructe la greu,si salateras
Ana
Scris: Wednesday, August 31, 2011 1:37 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
shirel wrote:
Anabella ,numai 4 kg in plus ?ras Le dai jos imediat ,eu am avut 12 kg in plus sau poate mai mult!Mult succes!
Numai 4 Shirel ca restul le-am dat,de fapt cum a fost am ajuns la cele 65 de kg dar spre rusinea mea cand am fost in tara am reusit sa pun 4 inapoisorry1
alimami
Scris: Wednesday, August 31, 2011 4:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Sunt si eu pe la 68kg si as vrea 63,ca inainte de fiica-mea.Am inceput doar cu nemancatul seara. Nu mai vreau diete,ca de fiecare data am pus inapoi dublu. Sotul tine supa de varza, eu nici pomeneala.Mananc normal, dar nu pap seara
oanamaria
Scris: Wednesday, August 31, 2011 4:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Alimami ce mult ai slabit iar.Doar cu nemancatul seara ai slabit 10kg intr-un timp asa de scurt?!
giulia_mamik
Scris: Thursday, September 1, 2011 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,care imi puteti da informatii despre Colon Help.As vrea sa il iau pt detoxifiere si poate ma ajuta si la slabit?!L-a folosit careva?Ati simtit vreo schimbare?Il recomandati ori ba?
Ce mi-e ciuda pe mine.Am aparatul ala In genul la Relax &Tone si l-am folosit intens 3 saptamani la inceput si de vreo cateva saptamani s-a asezat praful pe el.Sunt buna de batutboxing bataus fool .Mi-e frica s anu patesc asa si cu Colon helpuff maseluta
Aici e forfota mare dar nu ma motiveaza cu nimicuff
alimami
Scris: Thursday, September 1, 2011 3:58 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Alimami ce mult ai slabit iar.Doar cu nemancatul seara ai slabit 10kg intr-un timp asa de scurt?!

Nu am slabit 10 kg ci doar 5. Aveam 73kg,acum am 68. Vreau 63..dar mai am pana acolo.Deocamdata raman pe nemancat seara, nu sunt dispusa inca la eforturi mai mari.Probabil ca treptat voi mai face si altceva.
marineo
Scris: Saturday, September 3, 2011 1:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna, pentru cine vrea sa slabeasca va pot recomanda cu tot respectul si increderea ceea cu ce lucrez in fiecare zi
adica, lucrez intr-un laborator unde se fac studii si divesre amestecuri pentru slabit, nu e nevoie sa tii regim sau sa depui alte eforturi, plus ca in compozitii intra si plante care aduc si alte beneficii
asa ca va pot ajuta cu drag
marineo
Scris: Saturday, September 3, 2011 1:05 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
apropo, arderea se incepe din interior, ceea ce e mult mai sanatos... eu nu incerc sa fac publicitate sau altceva... sincer va pot recomanda ceva bun, detalii mari.neo
Maria & Mario
Scris: Saturday, September 3, 2011 3:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Liz, ai scris tu bine , iei bataie , zau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :018:
Eu m-am resemnat total in ultima luna ! Asa ca ..... ras
Spor la atins greutatea si tonifierea dorita !!!! tuturor !
marivic
Scris: Sunday, September 4, 2011 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Eu momentan stagnez la 55,800uff uff uff Nu mai vrea sa scada deloc,...banghead
Bafta la slabit,tuturor care si-au pus in gand,......pupici
alimami
Scris: Wednesday, September 7, 2011 6:56 AM
Nivel

Eu slabesc incet,dar sigur.Am 67kg acum,mancand obisnuit,doar ca nu seara.Si fara ciocolata :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.