Vreau sa slabesc! - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, August 29, 2011 1:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
OANA,multumesc frumos pt.complimente!pupici computerlove
Am acum,55,700kgyes yes yes
oanamaria
Scris: Tuesday, August 30, 2011 8:44 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mari felicitari pentru reusita si pentru ambitie!newclap
marivic
Scris: Tuesday, August 30, 2011 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
OANA,computerlove pupici
Ana
Scris: Tuesday, August 30, 2011 12:49 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Bravo Mari!!!firstprize

si eu vreau sa slabesc,dar cum?plans plans nu am nici o tragere,dar nici retinereplans
alinus
Scris: Tuesday, August 30, 2011 2:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
felicitari marivic!newclap
Ana ce vrei tu sa dai jos? te-am vazut si arati bine, esti frumoasa foc!hearts hearts
mikaela
Scris: Tuesday, August 30, 2011 2:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
marivic wrote:
Miha,este superba!Este dulce tarelove love pupici
Ca off-topic,....trimite-mi si mie Pm cum sa pun asa ca tine,videoclip,...te rog.computerlove

Se poate posta la HELP o modalitate de a atasa videoclipuri? angel As avea ceva bun pentru silueta, numai sa le pot posta chitara

Fetelor, aratati super! computerlove
giulia_mamik
Scris: Tuesday, August 30, 2011 3:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Ana,calm down!Eu cred ca esti mumoasa si asapupici dar daca tu nu te simti bine asa,inseamna ca trebuie sa te pui pe treaba.Dar usor,sa nu exagerezi ca 3 puiuti si unul mai maresic au nevoie de o mamica si o sotie sanatoasa in primul rand!Succes,draga meapupici angel computerlove

Mari,felicitari pt kg data jos cu toate ca in ultimul timp ai trecut prin probleme mariuff pupici computerlove

Oana,asa te vreau,draguta meapupici

Eu la fel:stau pe tusa apalaud,incurajez...dar sa fac ceva ioc!Doar ca am pierdut 2 nopti si se simte putin la cantar(500 gr).Va pup si spor!pupici computerlove iloveyou
Ana
Scris: Tuesday, August 30, 2011 3:45 PM
Nivel

Alinus,Giulia trebuie sa dau,neaparat,ca poate vine vremea cand trebuie sa pun iaras vreo 10 kgras si atunci si cu cele care le am nu e binesic
aurishta
Scris: Tuesday, August 30, 2011 3:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ana wrote:
Alinus,Giulia trebuie sa dau,neaparat,ca poate vine vremea cand trebuie sa pun iaras vreo 10 kgras si atunci si cu cele care le am nu e binesic

Pai atunci, la dieta, mami!pupici
Ana
Scris: Tuesday, August 30, 2011 3:51 PM
Nivel

Da,stiu ca la dieta dar ce dieta,care sa slabesc intradevar si sa nu fac foamea ca nu pot rezista cu 3 micuti si unul maresic
Anelise
Scris: Tuesday, August 30, 2011 5:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ma bag si eu putin in seama pe aici, nu mult ... ca sa nu-mi iau bataie. sic N-am tinut in viata mea vreo dieta (sau poate am tinut fara sa vreau fortata de anumite imprejurari), dar ma apuc de mancat sanatos (deja o fac de ceva vreme) + sport pentru ca se pare ca am 57,7 kg si eu vreau sa ma mentin undeva la 55. angel Mai acum ceva vreme ma plangeam ca sunt prea slaba ca mi se cam vedeau oasele, dar atunci cantarul imi arata 50-52 kg ceea ce era prea putin.
Va tin pumnii majoreta si felicitari ambitioaselor! firstprize pupici
aurishta
Scris: Tuesday, August 30, 2011 6:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ana wrote:
Da,stiu ca la dieta dar ce dieta,care sa slabesc intradevar si sa nu fac foamea ca nu pot rezista cu 3 micuti si unul maresic

Eu am optat pentru dieta Montignac, tocmai pentru motivele mentionate de tinesic
Ana
Scris: Tuesday, August 30, 2011 9:49 PM
Nivel

sic sic ,si unde gasesc dieta?
shirel
Scris: Tuesday, August 30, 2011 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Anabella,fiindca te stiu in situatia mea cum am fost si eu la 76 de kg dupa nastere nu ca tu ai avea atatea dar stiu exact cum te simti nu iti trebuie o dieta anume ci un stil de viatza sanatos fara dulciuri ,fara prajeli doar cu paine intermediare si asta o limita de 3-4 felii de paine pe zi ,sa nu faci combinatii de genul carne cu cartofi ,multe legume fierte ,peste la aburi sau cuptor si sa mananci mese regulate .Binenteles ca trebuie si sport pe langa fuga dupa piticuti toata ziua dar intelegi nu exercitii sa te lase fara putere incepe cu putine si treptat eventual mareste reprizele.Aaa si inca ceva bea multa apa si daca se poate inaintea meselor ca sa nu ai cum exagera cu mancarea chiar daca simti nevoia de a o face.
Am ras de chestia cu inca 10 kg de ingrasat ,tu esti serioasa asteapta-ma si pe mine te rog la al 4 copilas macar sa fim impreuna la gravidutze!!ras sic hai ca nici eu nu mai am mult si ma ingrasa yohonan din nou!hohot hohot hohot
Ana
Scris: Tuesday, August 30, 2011 10:07 PM
Nivel

hohot hohot hohot hohot hohot Shirel m-ai amuzat,indata suntem "grasutze"sic ..eu te astept draga,dar nu prea mult,hai ca tu esti cu mult inaintea mea,Shiraz are deja 7 luni,cat mai astepti?ras

si ca sa nu fim off-topicsic .....apa incerc sa beau 2 litri la zi dar nu reusesc nici 1 litru,cat despre paine uite ca nu am renuntat inca la ea.bine ca inca nu m-am pus pe ceva serios,dar vreau sa incep ceva dar care sa nu ma "lesine"...

eu am acuma 69 de kg am ramas cu 4 kg in plus si vreau sa scap de eleplans plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.