Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| sexoasa mea eu ti-am zis de cand te-am vazut ca ai slabit! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Shirel multumesc, dar mai am de dat jos.
Raly, mi s epare ca si tu ai slabit binisor, nu?
Georgyana e bine ca esti asa hotarata.Succes! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shirel esti de nota 10! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SHIREL,arati traznet Eu am ,,fluctuatii'' de kg ,....nu stiu de ce???Acum am 60,peste 2 zile am 58,.... Acum am 57,800kg,.....nu mananc cu paine,mananc fructe dimineata,..... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor va multumesc ,sunteti niste dragutze si numai voi stiti cat am luptat cu kg in plus si inca mai lupt dar macar am puterea de a tine pieptul copiilor mei la alergat dupa ei fiindca tare mai oboseam si ma simteam greoaie inainte. In septembrie am nunta la cumnatul meu si o face la o vila enorma cu piscina ,acolo trebuie sa arat de milioane asa ca inca nu am terminat lupta. Succes tuturor si daca eu am putut toate puteti ,inceputul este mai greu dar de cum apar rezultate ....! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Shirel, Georgyana, |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumim fetele (Shirel cu siguranta ai sa arati ca o Diva la nunta am incredere ca asa va fi) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel arati super!Felicitari pentru perseverenta!
georgyana,mult succes!Arati super in rosu printr-e floricele |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| wow Shirel, nu ma pot abtine sa nu-ti spun...arati de milioane Georgyana, hai ca nu mai ai asa de mult, cu regim si sport dai repede jos Oana, multa bafta, pe tine o sa te ajute si mutatul , asa ca sigur te scapi de kg |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumesc ingerash , miriam |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| marivic si eu am problema fluctuatiei de kg. Azi am 70 maine 68 kg.. si nu am stricat cantarul. Mananc si eu numai fructe.. legume multe.. salate peste.. la carne am renuntat. paine nu mananc deloc.. sg lucru care inca ma tenteaza e dulcele.. cred ca datorita lui (mai pap) nu reusesc sa ajung la cele 57 de kg dorite. Shirel esti superba... imi plac picioarele tale si linia aia care se vede pe mijlocul burtii.. aia mi se pare tare sexi la o femeie.. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Credeam ca sunt singura,....ce mi-i se intampla,....credeam ca o iau razna O sa bag si eu in meniu,cat mai multe legume,.....si fructe |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| alinus wrote:marivic si eu am problema fluctuatiei de kg. Azi am 70 maine 68 kg.. si nu am stricat cantarul. Mananc si eu numai fructe.. legume multe.. salate peste.. la carne am renuntat. paine nu mananc deloc.. sg lucru care inca ma tenteaza e dulcele.. cred ca datorita lui (mai pap) nu reusesc sa ajung la cele 57 de kg dorite. Shirel esti superba... imi plac picioarele tale si linia aia care se vede pe mijlocul burtii.. aia mi se pare tare sexi la o femeie..
Of,doamne Alinus numai pentru linia aia fac cate 150 de abdomene o data la doua zile! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu ma laud cu 63 kg de la 70 kg in aprilie. Cum am reusit - am renuntat la dulciuri, consum mai multa apa decat inainte (acum am ajuns si la 2,5 l/zi0, un pic de sport in casa (rotatii de bazin, pentru burta). Sunt incantata pentru ca intru in rochiile de acum 7 ani am scapat de burta si cea mai mare parte din colacel. |
|
|