Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| oanamaria wrote:Shirel te-am vazut in poze .arati fantastic ! Mi-ai lipsit!
Aaa,da ! Multumesc ,surioara nu avem tot timpul net intram scriam si cand sa postez totul disparea,dar am mai citit. Am facut gimnastica si in concediu in camera plus ca faceam zumba cu Raly in fiecare zi dar coktelurile astea m-au terminat cred ca ! ....dar astazi am intrat in rutina si acuma m-am intors chiar de la aparatele de peste drum unde m-am topit era asa de cald afara am venit acasa toata o balta ....ufff dar se merita! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| auzi...ca tot io-s de vina! Si zumba cica faceam impreuna....ea facea....si noi ne uitam Shirel si eu aM TOT 1 KG in plus da scap rapid de el...problema e restul de kg,insa am revenit si eu la dieta....numai ca rasul asta de n-ar fi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am iar 59-60 .Cum am reusit,nu stiu.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu pe aici cu un kg in minus ,dar stiti cum este primul se duce cel mai usor . Haideti fetelor ca se poate ! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| VIN si eu sa ma laud am ajuns la 75 de kg ieri cantarit si vazut ma simt excelent si parca acum sunt eu cu adevarat desigur mai am de luptat dar pt mine este o mare realizare vorba lui Oana se pote fetelor asa ca nu va dati batute uitati si o poza facuta ieri georgyana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ufa,eu ar trebui in primul rand sa renunt la dulciuri si nu am destula vointa sa o fac .Ieri am facut 3 tavi de eclere .
Spor la slabit fetelor ! |
|

| Georgi felicitari si tine-o tot asa! |
|

| oanamaria wrote:Georgi felicitari si tine-o tot asa! multumesc Oana din suflet si va doresc la fel si voua sa slabiti pt ca stiu din proprie experienta cum e sa ai multe kg in plus sunt dovada vie eram enorma |
|

| Georgi cinste tie !Deci se poate ,dar cu munca si perseverenta . Mariana mia bine de mine ca nu stiu sa fac eclere. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ai nevoie de reteta ? |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Georgyana, felicitari! |
|

| Draga mea Mariana aici nu vorbim de lucruri sfinte .....gen eclere!Lesinam toate de pofta acuma!!
Georgyana,super ai slabit ,continua tot asa nu te lasa ,bine eu sunt cu tine!
Hai ca vin si eu aici cu o poza sexy!
 |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Woow, Shirel ce bine arati! Daca as avea si eu mai multa ambitie si as lasa dulciurile... |
|

| bereea wrote:Woow, Shirel ce bine arati!  Daca as avea si eu mai multa ambitie si as lasa dulciurile...
Daca asa de tare iti plac dulciurile incearca sa le mananci la micul dejun ,atunci ai timp sa le consumi caloriiile pe parcursul zilei.deci cafea cu o felie de tort nu ingrasa daca este mancata dimineatza!Succes si tu arati foarte,foarte bine,am vazut! |
|

| wow shirel ce sexi esti (cu siguranta nu ma las ambitia mea acum e mare ) |
|
|