|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Maria & Mario wrote:Oana , Giulia -  multam, da eu sunt pitica ..... ( Oana stie )
Oana stie, ca si ea se invarte pe la aceeasi altitudine. Giulia primesc eu in donatie tzitzi, ca uite... fix acolo nu ma ingras!!
Eu mi-am facut de cap zilele astea deci... nu mai spun nimic... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Kali...ofer doua numere .Asa ajung si eu spre normal cu un nr. 3 .Si ce crezi ca numai tu ti ai facut de cap sau cum!?La mine parca a fost concurs de mancat |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| buna fetelor ma primiti si pe mine in vostru? felicitari celor care au putut sa slabeasca si succes celor care mai au de slabit. ma chinui si eu cu cateva kg,as vrea sa i le dau cuiva,dar nu le vrea nimeni |
|
Inregistrat: 4/23/2012 Mesaje: 6
| Ziua buna Darina,
Poti sa incerci pastilutele Chilliburner, cu ardei iute !Chiar si gelul pentru celulita daca sunt doar cateva kg in plus. Eu le-am folosit pe ambele... trebuia sa scap de multe kg si am reusit in 4 luni( am facut si o detoxifiere rapida inainte). Mult succes!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| darina wrote:buna fetelor ma primiti si pe mine in  vostru? felicitari celor care au putut sa slabeasca si succes celor care mai au de slabit. ma chinui si eu cu cateva kg,as vrea sa i le dau cuiva,dar nu le vrea nimeni Vezi ca este, parca, un topic: "Vreau sa ma ingras" poate gasesti pe-acolo amatoare |
|

| aurishta nu vrea nimeni ralu eu nu am incredere in pastilute |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Darina,aia era o reclama ieftina la pastilele respective.Ignor o,sfatul meu! Si cantarul meu s a obraznicit azi si arata aproape 60 .Musai sa fac ceva...dar va anunt sigur cand iau initiativa in acest caz umil |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu sunt suparata:m-am facut cat o vacuta buna.M-am ingrasat pe bune si sunt extrem de suparata de mine insami.Sa vad daca sunt destul de suparata ca sa-mi misc fundul la alergat sau raman in nesimtirea mea |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Cat de curand ma voi inscrie si eu aici am de dat in jur de 10 kg jos |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am inceput sa merg la sala,la aerobic, si iau si un lichid cu extract de anghinare.Mai incerc si sa beau mai mult apa si sa nu mai mananc dupa 17.Sper ca toate astea sa aiba efect. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Petronella, tu mai ai de asteptat posibil sa se rezolve de la sine cu alaptatul. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Aurishta ?tiu ca mai am de a?teptat deja burtica incepe sa dispara pu?in câte pu?in .. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu am inceput in forta; mananc controlat si la ore omenesti. 0 dulciuri in casa, sa nu ma tenteze. Spor, fetele! |
|

| eu vreau sa scap de 6 kg ,macar la 58 sa ajung si as fi super multumita |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Si eu fetele de ieri am inceput iar lupta cu kg-mele. Aerobic SI TAEBO dimineata iar seara alergat ..am o febra de numai pot dar imi revin usor usor ..sa scap de astea 6 kg ... |
|
|