|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am aflat de recent ca abdominalele ajuta pentru muschii spatelui si a burtii, dar nu te scapa de invelisul de grasime |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Am aflat de recent ca abdominalele ajuta pentru muschii spatelui si a burtii, dar nu te scapa de invelisul de grasime
Impreuna cu un regim alimentar adecvat si masaj binenteles intr-un timp mult mai lung ,dispare si invelisul de grasime! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Shirel, arati superb Marivic daca as avea greutatea ta, as fi cea mai fericita  Si eu as vrea sa slabesc, la 1,52m am 82kg. Merg destul de mult pe jos, daca alerg obosesc foarte repede, iar de abdomene nici nu se pune problema, mi-ar pocni operatia Uf, am luat foarte multe kilograme, sunt deja obeza Am un regim de la nutritionist, dar inca nu se vad rezultatele  Nici medicamente nu pot lua, am ficatul varza si cine stie ce reactii adverse au. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| wow Shirel arati beton |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| mhldvrc wrote: Shirel, arati superb Marivic daca as avea greutatea ta, as fi cea mai fericita  Si eu as vrea sa slabesc, la 1,52m am 82kg. Merg destul de mult pe jos, daca alerg obosesc foarte repede, iar de abdomene nici nu se pune problema, mi-ar pocni operatia Uf, am luat foarte multe kilograme, sunt deja obeza Am un regim de la nutritionist, dar inca nu se vad rezultatele  Nici medicamente nu pot lua, am ficatul varza si cine stie ce reactii adverse au.
Ai, intr-adevar, nevoie sa slabesti.E si normal sa obosesti repede daca alergi, dar incearca sa mergi in ritm alert macar cativa km pe zi.Regimul de la nutitionalist trebuie sa-l respecti intocmai daca vrei rezultate.Mult succes si vointa |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Waw, Shirel!! Felicitari pentru ambitie!! Esti sexoasa rau!!! |
| bereea wrote:Ai, intr-adevar, nevoie sa slabesti.E si normal sa obosesti repede daca alergi, dar incearca sa mergi in ritm alert macar cativa km pe zi.Regimul de la nutitionalist trebuie sa-l respecti intocmai daca vrei rezultate.Mult succes si vointa
Da, nu mi-e bine nici asa otova, iar oboseala nu-i numai de la obezitate. Regimul nu e foarte greu de tinut, doar cu orele fixe am o problema. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| mhldvrc si eu am avut 90 de kg la 1.60 inaltime eram enorma dar alergatul ma ajutat foarte mult ...si eu la inceput gafaiam si ma durea si in gat ...dar ma opream azi un pic maine mai mult iar acum am ajuns sa alerg o tura de 500 de m fara sa ma opresc si apoi iar inca o tura si iar o tura fac 4 ture in fiecare seara dar in aproape 2 luni pt ca pe 6 septembrie se implinesc 2 luni in cap am slabit 15 kg ..ajutat de o alimentatie bazata pe fructe si legume asa ca d-zeu sa iti de-a putere si vointa pt ca se poate |

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am dat jos 2kg in nicio saptamana -ufff! Treaba cea mai proasta e ca nu fac sport deloc -sper sa fac si eu miscare sa scap mai repede de kg. Am slabit doar din alimentatie -mananci mai putin si ce trebuie si slabesti. Usor de zis,greu de facut ! |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| mhldvrc mie nu-mi place,....la cata-mai fundul am,....imi vin sa mor,.... am o talie subtire si baritai fundul si burta. Dar astazi,.....stupoare, am 56,600kg,de la 59,800 |
| Marivic te-am vazut in foto postate si imi place cum arati , nu mi se par asa mari , dar daca tu spui , inseamna ca asa e
3,200 kg, felicitari |

| mhldvrc wrote:Marivic te-am vazut in foto postate si imi place cum arati , nu mi se par asa mari , dar daca tu spui , inseamna ca asa e
3,200 kg, felicitari Sa ma vezi de aproape,..... o iei la fuga,... Multumesc oricum pt.compliment,esti o draguta M-am conformat,....cum a spus Georgyana,....multe fructe si salate si apa,......dar seara dupa 6 mor de foooooame,si astia in casa mananca ca turcii |

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mari felicitari pentru reusita si ambitie .Si nu mai exagera ca esti o finuta nicidecum cum te descri tu . Eu mi-am luat si niste creme anticelulita de la Vichy ca este nevoie -niste crema mai exact 2 si am si inceput cu masajul dimineata si seara . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| o dedicatie haioasa pentru mamicile aflate la dieta
|
|

| Miha,este superba!Este dulce tare Ca off-topic,....trimite-mi si mie Pm cum sa pun asa ca tine,videoclip,...te rog. |
|
|