Vreau sa slabesc! - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, August 26, 2011 8:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am aflat de recent ca abdominalele ajuta pentru muschii spatelui si a burtii, dar nu te scapa de invelisul de grasime
shirel
Scris: Friday, August 26, 2011 10:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Am aflat de recent ca abdominalele ajuta pentru muschii spatelui si a burtii, dar nu te scapa de invelisul de grasime

Impreuna cu un regim alimentar adecvat si masaj binenteles intr-un timp mult mai lung ,dispare si invelisul de grasime!
mhldvrc
Scris: Friday, August 26, 2011 10:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Wow Shirel, arati superb cool
Marivic daca as avea greutatea ta, as fi cea mai fericita yes

Si eu as vrea sa slabesc, la 1,52m am 82kg. Merg destul de mult pe jos, daca alerg obosesc foarte repede, iar de abdomene nici nu se pune problema, mi-ar pocni operatia plans Uf, am luat foarte multe kilograme, sunt deja obeza plans Am un regim de la nutritionist, dar inca nu se vad rezultatele cry
Nici medicamente nu pot lua, am ficatul varza si cine stie ce reactii adverse au.
Ana
Scris: Friday, August 26, 2011 10:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
wow Shirel arati betonlove love
bereea
Scris: Friday, August 26, 2011 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
mhldvrc wrote:
Wow Shirel, arati superb cool
Marivic daca as avea greutatea ta, as fi cea mai fericita yes

Si eu as vrea sa slabesc, la 1,52m am 82kg. Merg destul de mult pe jos, daca alerg obosesc foarte repede, iar de abdomene nici nu se pune problema, mi-ar pocni operatia plans Uf, am luat foarte multe kilograme, sunt deja obeza plans Am un regim de la nutritionist, dar inca nu se vad rezultatele cry
Nici medicamente nu pot lua, am ficatul varza si cine stie ce reactii adverse au.

Ai, intr-adevar, nevoie sa slabesti.E si normal sa obosesti repede daca alergi, dar incearca sa mergi in ritm alert macar cativa km pe zi.Regimul de la nutitionalist trebuie sa-l respecti intocmai daca vrei rezultate.Mult succes si vointapupici
kali
Scris: Friday, August 26, 2011 11:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Waw, Shirel!!
Felicitari pentru ambitie!!
Esti sexoasa rau!!!
mhldvrc
Scris: Friday, August 26, 2011 1:15 PM
Nivel

bereea wrote:

Ai, intr-adevar, nevoie sa slabesti.E si normal sa obosesti repede daca alergi, dar incearca sa mergi in ritm alert macar cativa km pe zi.Regimul de la nutitionalist trebuie sa-l respecti intocmai daca vrei rezultate.Mult succes si vointapupici

Da, nu mi-e bine nici asa otova, iar oboseala nu-i numai de la obezitate. Regimul nu e foarte greu de tinut, doar cu orele fixe am o problema.
georgyana
Scris: Friday, August 26, 2011 1:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
mhldvrc si eu am avut 90 de kg la 1.60 inaltime eram enorma dar alergatul ma ajutat foarte mult ...si eu la inceput gafaiam si ma durea si in gat ...dar ma opream azi un pic maine mai mult iar acum am ajuns sa alerg o tura de 500 de m fara sa ma opresc si apoi iar inca o tura si iar o tura fac 4 ture in fiecare seara dar in aproape 2 luni pt ca pe 6 septembrie se implinesc 2 luni in cap am slabit 15 kg ..ajutat de o alimentatie bazata pe fructe si legume pupici pupici asa ca d-zeu sa iti de-a putere si vointa pt ca se poatemajoreta
oanamaria
Scris: Saturday, August 27, 2011 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Eu am dat jos 2kg in nicio saptamana -ufff!
Treaba cea mai proasta e ca nu fac sport deloc -sper sa fac si eu miscare sa scap mai repede de kg.
Am slabit doar din alimentatie -mananci mai putin si ce trebuie si slabesti.
Usor de zis,greu de facut !sic
marivic
Scris: Saturday, August 27, 2011 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
mhldvrc mie nu-mi place,....la cata-mai fundul am,....imi vin sa mor,....banghead banghead banghead am o talie subtire si baritai funduluff si burta.
Dar astazi,.....stupoare,love love am 56,600kg,de la 59,800yes yes yes yes
mhldvrc
Scris: Saturday, August 27, 2011 4:38 PM
Nivel

Marivic te-am vazut in foto postate si imi place cum aratipupici , nu mi se par asa marisic , dar daca tu spuiras , inseamna ca asa epupici pupici
love 3,200 kg, felicitari firstprize firstprize
marivic
Scris: Saturday, August 27, 2011 5:09 PM
Nivel

mhldvrc wrote:
Marivic te-am vazut in foto postate si imi place cum aratipupici , nu mi se par asa marisic , dar daca tu spuiras , inseamna ca asa epupici pupici
love 3,200 kg, felicitari firstprize firstprize

Sa ma vezi de aproape,.....hohot hohot o iei la fuga,...
Multumesc oricum pt.compliment,esti o dragutapupici computerlove
M-am conformat,....cum a spus Georgyana,....multe fructe si salate si apa,......dar seara dupa 6 mor de foooooame,si astia in casa mananca ca turciiplans plans plans
oanamaria
Scris: Sunday, August 28, 2011 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Mari felicitari pentru reusita si ambitie .Si nu mai exagera ca esti o finuta nicidecum cum te descri tu .pupici
Eu mi-am luat si niste creme anticelulita de la Vichy ca este nevoie -niste crema mai exact 2 si am si inceput cu masajul dimineata si seara .
miha76
Scris: Sunday, August 28, 2011 10:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/16/2007
chitara chitara o dedicatie haioasa pentru mamicile aflate la dieta chitara chitara

marivic
Scris: Sunday, August 28, 2011 11:55 AM
Nivel

Miha,este superba!Este dulce tarelove love pupici
Ca off-topic,....trimite-mi si mie Pm cum sa pun asa ca tine,videoclip,...te rog.computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.