|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Alinus nu iti recomand eu am incercat si pastile dar si cafea de slabit niciun rezultat asa ca uita de asa ceva ...iti recomand multa miscare si o alimentatie echilibrata Zaza multumim pt informatii eu una consum mult pepene verde ...si nici nu am pofta de mancare dupa, e ideal in curele de slabire cat si pt sanatate |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu chiar acum m-am intors de la Zumba ,haide-ti care incepe cu mine exercetiile.....au o energie in mine ca as face si in locul vostru antrenamentul! Nici nu-mi vine sa cred cum se poate simti un om dupa ce tine un regim de viatza sanatos ,am energie cat o 1000,sunt si arat slaba de se sperie toti de mine cand le spun ca in urma cu o jumatate de an am nascut si ca sunt mama de 3 copii. Deci ma simpt milion dolar! |
| Shirel bv si felicitari pt rezultate si eu ma simt mult mai bn si sunt mai slaba cu 11 kg. Sapatamana asta merg si dimineata si seara la o sala de sport apoi imi voi relua din nou alergatul seara ma simt excelent |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Shirel aveam aceleasi zile de facut exercitii. Eu le-am facut de dimineata fara exercitiile pt brate ca se trezise dav asa ca ma apuc sa le fac acum. E foarte adevarat ca slaba te simti bine, ai energie ff multa. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| gabyta wrote:Eu ar trebui sa slabesc vreo 4-5 kg AM 1,60 SI ACUM 62,5KG. Cu 57,58 de kg eu ma simteam f bine ,,nu vreau sa fiu f slaba doar sa reusesc sa tonific corpul mai mult tocmai am facut o repriza de 20 de min de exercitii ,diseara mai fac o tura incep usurel,sa nu ma rup Va atasez poza cu aparatul meu de ,,tortura,, in 12 min de lucrat cu el am dat jos doar 100 calorii ,,,nui nimic,,,continuam
Imi poti spune de unde ai achizitionat acel aparat? L-am mai vazut intr-un filmulet pe youtube si mi s-a parut super tare. Spor la treaba! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Gata!Mi-s bune hainele din tinerete! Am incercat o fusta marimea 36 si a intrat pe mine! Am o gramada de pantaloni pe care voiam sa-i fac cadou sau sa-i arunc,acum mi-s buni! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Carla, felicitari ,zic eu, desi ma gandesc ca nu ai tinut nici o cura de slabire.... si eu mai tin hainele din tinerete, tot mai sper ca o sa ajung sa intru in ele, dar din pacate am pus 2 kg inapoi, in loc sa dau jos ei, asta este, probleme, griji, stres.... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu vreau sa slabesc !Vacanta asa m-a costat 2kg in plus -asta da rasfat! Asa ca de azi la dieta pana ajung la 70kg si apoi pana la 65 .Cam 15kg in total . |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| eu am ramas cu aceleasi kg, adica 65.dar tare imi doresc sa ajung la 60 |
|
| Mult succes fetelor eu am ajuns la 77 |
|
| Georgiana felicitari draga mea! |
|
| oanamaria wrote:Georgiana felicitari draga mea! Multumesc Oana si o pozica poate va era dor georgyana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Un ceai pe care l-am gasit recomandat pentru slabit,pret normal http://sfaturipentrusanatate.ro/component/virtuemart/everest-ayurveda/5-everest-ayurveda---vidanga-100g.html
|
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Salut fetelor !!Nici o activitate pe aici .Eu m-am cantarit si am luat 1 kg in plus asta nu fiindca nu am facut sport sau am mancat prea mult in concediu ,ci pentru ca am baut prea multe cokteluri de la 9 seara in sus si de vina este numai Raly fiindca ea m-a invita! Nu aiurea glumeam ,oricum nici nu se observa si nici cantarul ala nu cred ca era prea bun ,oricum am sa va pun poze in costum de baie si poze cum eram cand am inceput dieta nici numi vine sa cred! Fetele ne intalnim deseara la exercitii,eu o iau de la capat trebuie sa ajung macar la 60 ,am 63 acuma! |
|
| Shirel te-am vazut in poze .arati fantastic ! Mi-ai lipsit! |
|
|