|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, felicitari pentru ambitie si perseverenta! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Liz multumesc! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Felicitari fetelor!!!Mult succes in continuare!!! Dana, la tine e izbitoare diferenta, felicitari pentru ambitie! N-am mai mancat nici eu seara decat un fruct si am dat un kg si jumatate in doua saptamani.Sper sa reusesc sa fiu cuminte in continuare... |

| Mada felicitari cu toate ca tu nu ai nevoie sa slabesti ca arati foarte bine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, eu m-am cantarit acum o saptamana pe un alt cantar decat cel de acasa si am avut o surpriza de proportii, am cu 4-5 kg mai putin decat credeam :018: Voi ati incercat?
Nu stiu ce sa zic, am mai multa incredere in cantarul al doilea decat in cel de acasa. Nici nu stiu ce sa mai cred. Chestia este ca ne-am cantarit toti membrii familiei si Antonia avea aceeasi greutate ca acasa, numai eu si sotul meu eram diferiti fata de ce ne arata cel de acasa. Ciudat ... |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Roxanel, si mie imi trebuie un cantar minune ca ala Ca eu tot calc in strachini, mai bine zis tot caut in strachini Acum e 3 noaptea si eu bantui pe langa frigider ca m-au innebunit fetele astea pe forum cu tiramisul lor si acum stau si pandesc la frigider Nah, cum sa mai slabesc eu ??? Tre' sa-mi trimit familionul sa ia masa in oras si eu sa ma mut sub un bolovan ca sa nu mai gatesc si sa nu mai vad bunataturi |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Roxanel wrote:Fetelor, eu m-am cantarit acum o saptamana pe un alt cantar decat cel de acasa si am avut o surpriza de proportii, am cu 4-5 kg mai putin decat credeam :018: Voi ati incercat?
Nu stiu ce sa zic, am mai multa incredere in cantarul al doilea decat in cel de acasa. Nici nu stiu ce sa mai cred. Chestia este ca ne-am cantarit toti membrii familiei si Antonia avea aceeasi greutate ca acasa, numai eu si sotul meu eram diferiti fata de ce ne arata cel de acasa. Ciudat ...
cred ca depinde de cate kg cantareste cantarul de acasa fata de cel pe care te-ai cantarit.Orice cantar are o marja de eroare si daca cel de acasa cantareste pana la 300 de kg , iar cel pe care te-ai cantarit a doua oara cantareste doar pana la 180 de kg , atunci marja de eroare de la cel de acasa este mult mai mare decat la cel de al doilea cantar.Deci greutatea reala este aratatat de al doilea cantar cu marja de eroare mai mica. |
|

| Eu slabesc incet,dar sigur. |
|

| Am mai calcat stramb ,dar sunt tot pe baricade. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oana, nu te lasa
si eu sant la regim din 23 ianuarie si am ajuns la 78 kg de la 83.vorba voastra, incet dar sigur azi sigur o sa calc stramb si eu... |
|

| Miriam super bine ai slabit!Iti fac galerie ! |
|

| oana, multumesc |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Felicitari pentru rezultate. fetele |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Vreau si eu in clubul asta,am 61 si vreu 55-56.Daca inainte de a naste puteam manca orice si oricat fara a adauga un kg in plus ,dupa ce l-am facut pe Robert totul s-a schimbat radical,adica oricat de putin as manca tot se pune ,parca recuperez acei ani din tinerete De la inceputul anului mi-am propus sa mananc mai multe fructe si sa beau mai multa apa( la capitolul asta sunt fenomen,pot sta extrem de mult timp fara apa poate doar un pahar de suc pe zi si restul lichidelor din cafea si mancare)dar nu am facut mare lucru pana acum si in curand vine vara asa ca...peste o luna sper sa ma pot lauda si eu cu ceva ,pana atunci spor la treaba fetelor |
|

| crinutza, bun venit in club! 5 kg nu-i mult, iti doresc sa reusesti ! |
|
|