Vreau sa slabesc! - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, June 3, 2010 8:12 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici!
Pup fetele frumoase si ambitioase! bravo coeur pupici
kali
Scris: Thursday, June 3, 2010 8:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
De azi am si eu grija ce mananc... doar pana dau jos 2 kg. Asta inseamna fara carne grasa si prajeli ( pe care oricum le evitam )... fara dulciuri si mancat seara.
Nah, vine vara si tre' sa scap de colacei.maseluta
giulia_mamik
Scris: Thursday, June 3, 2010 9:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Liz e bun ca ai adus la actualitate topicul astahohot ...ne mai atragi atentia ca trebuie sa mai si slabimhohot .Acum,lasand gluma la o parte...eu chiar trebuie sa dau jos vreo 3 kile.Acum is f dereglata cu menstra ca intarzie rau ...dar dupa ce vine ma pun pe dieta si sport nitel.Haideti fetelor sa ne adunam mai multe... si sa declaram razboi kilogramelor in plusduel guns
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, June 3, 2010 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
...sorry1
ioana0023
Scris: Thursday, June 3, 2010 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Am inceput sa mananc in ultimul timp mai putina carne, mai mult salate fructe, fiindca mai tot timpul sunt la servici asa ca nu pot sa mananc ceea ce mananc acasa...
danamaria
Scris: Thursday, June 3, 2010 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
fetelor eu va anunt cu mareeee mandrie ca mai am de tinut dieta mea inca vreo doua luni si dr mi-a spus ca ajung la greutatea ideala (tinind cont de varsta, sarcini si apropierea de menopauza)yes yes yes yes

spor mult si voua la slabitfirstprize
kali
Scris: Thursday, June 3, 2010 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
ioana0023 wrote:
...fiindca mai tot timpul sunt la servici asa ca nu pot sa mananc ceea ce mananc acasa...

Offf, asta e "buba" mea. Eu mananc mai bine si mai mult la serviciu decat acasa... si am si colege de birou mancacioase... si nu ma pot abtine.
Ce bine imi era cu un covrig toata dimineata!
Ely
Scris: Thursday, June 3, 2010 2:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Eu doar la burtica, vreau sa se mai micsooreze am imbracat o rochita de acum 3 ani vine bine doar la burtica nu prea imi place,in rest sut multumita la doar 3 luni de la nastere.hearts
shirel
Scris: Thursday, June 3, 2010 4:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:

Offf, asta e "buba" mea. Eu mananc mai bine si mai mult la serviciu decat acasa... si am si colege de birou mancacioase... si nu ma pot abtine.
Ce bine imi era cu un covrig toata dimineata!

Nici eu nu stiu ce caut pe aici alcool alcool fiindca numai bine ajunsesem sa slabesc ca Yohanan cum spune el
"Am reusit sa te ingras din nou"hohot hohot hohot dar nu pentru asta am intrat aici ci pentru covrigi de care povesteai tu ,Oana .Vai ce pofta imi este de covrigei cei calzi care se vand pe sfoara in Suceava!banghead banghead sic

Danamaria,minunat ma bucur enorm pentru tine.Cat despre ambitie ,jos palaria!
bereea
Scris: Thursday, June 3, 2010 7:20 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Dana, felicitari, asa ambitie mai rar.

Eu am nevoie sa mai arunc cateva kg jos, dar nu vreau sa ma mai stresez si nici sa ma cantaresc toata ziua pentru ca se pare ca lucrul acesta ma face sa fiu tot timpul cu gandul la mancare.
Asa ca mamanc mai cu grija, mai putin dulce...sper s areusesc.
Dosara
Scris: Sunday, June 20, 2010 10:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dragelor, uite ca ma alatur si eu voua, celor care vor sa slabeasca. Am nascut acum 1 an si am ramas cu 15 kg in plus. am alaptat, asa ca n-am tinut pana acum nici un regim. Ideea este ca acum am luat horararea ca e momentul sa slabesc si eu. Problema este ca nu am suficienta vointa. Sper sa ne incurajam reciproc si sa gasim toate resursele necesare ca sa ajungem la greutatea dorita. Voi cum faceti cand aveti pofta sa mancati ceva interzis? Cum va infranati?
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 21, 2010 8:11 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Beau apa si strang din dinti! In dimineata urmatoare apare sentimentul ala minunat... nu am cedat!
Eu inca ma mai lupt cu kilogramele, dar fara dieta si program strict! Of, de s-ar termina serile pe la ora 19, ce bine ar fi, sa scap de foamea de la 22.
Fluturas
Scris: Monday, June 21, 2010 10:58 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si eu sunt inca in lupta,dar asa usor,cat pot,mai ales de cand sunt in romania... cu toate acele pofte care apar cand esti departe.in oric caz,surpriza imi va ramane pecand ma intorc,ca aici nu am de gand sa ma cantaresc
Maria & Mario
Scris: Thursday, July 29, 2010 10:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu tot la 59 kg semnez condica ! Mama lor de kilograme ! Scai se tin, nu alta ! De luni incerc iar sa " ratacesc " vreo doua !
oanamaria
Scris: Friday, July 30, 2010 9:01 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu sunt pe lista asta de muult timp !uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.