vreau sa renunt la fumat!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxica
Scris: Saturday, October 3, 2009 7:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/26/2009
buna dragele mele; vreau sa scap de acest viciu pacatos si de fiecare data esuez..mereu zic ca de miine, de miine si uite asa trec anii; voi cum ati reusit cele care ati fumat si acum nu mai fumeaza? cit v-a luat sa scapati de dorinta de a vrea o tigare?
sweety
Scris: Monday, October 5, 2009 8:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2009
te lasi brusc...nu iti mai cumperi...le arunci daca mai ai...dak nu reusesti inseamna ca nu vrei...stii tu..."NU EXISTA NU POT, EXISTA NU VREAU"... sau "trebuie, pot, vreau si voi reusi"

bafta!!!! de fiecare data cind ai pofta de o tigare...ia o bombonik mentolata sau un covrigel ...cool
KRYS85
Scris: Monday, October 5, 2009 8:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Roxica daca exista ambitie exisata si pot sa ma las de fumat!!!!

Mult succes ,va fi greu la inceput dar ai sa vezi dupaceea ca este mai bine!!!!pupici pupici pupici

roxica
Scris: Monday, October 5, 2009 6:08 PM
Nivel

multumesc de incurajari...pare usor teoretic...dar practic????
KRYS85
Scris: Monday, October 5, 2009 8:19 PM
Nivel

angel angel Roxica si practic pare usor,eu am fost fumatoare de aproape 2 pachete pe zi si m-am lasat,ambitia Roxica,ambitia!!!!Succes!!!pupici pupici pupici pupici
carla
Scris: Monday, October 5, 2009 8:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Roxica,ai cartea cu metoda usoara a lui Allen Carr aici
roxica
Scris: Tuesday, October 6, 2009 6:45 PM
Nivel

multumesc carla dar nu a avut efect decat 3 saptamani aceasta carte; apoi am mai recito de zeci de ori dar m-a lasat rece;
cristina la tine cum a fost "dupa"?
cat timp ai suferit?
KRYS85
Scris: Tuesday, October 6, 2009 9:30 PM
Nivel

Roxica a fost cam greu ,poate si acum as mai fuma una de poftaras ,dar nu ,conteaza mult ambitia,si prea mult nu am suferit nici inainte!!!!Hai ca poti Roxica,gandeste-te si la ce ai putea sa faci cu banii care-i strici pe tigari si in primulsi in primul rand SANATATEA!!!Succes draga mea,iti tin pumnii!!!!Astept vesti!!angel angel angel !pupici pupici pupici pupici pupici pupici
raly
Scris: Tuesday, October 6, 2009 10:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Roxica,eu zic ca acest topic nu-si are rostul deoarece mai exista unu asemanator aiciva rog sa continuati discutiile acolo,si acolo vei gasi si informatii despre cum au reusit fetelesic sa se lase de tigari.Eu iti doresc mult succes majoreta majoreta Si rog un moderator de la aceasta sectiune sa mute postarile dincolo si sa inchida subiectul!pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.