Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
|
Roxi esti de coma |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2012 Mesaje: 6
| Cei care doresc sa se ingrase pot sa consume 800ml de lapte pe zi si vor lua in greutate 1 kg pe saptamana daca practicati si un sport |
|

Inregistrat: 10/13/2011 Mesaje: 36
| Si eu doresc sa ma ingras, dar nu stiu cum. Inr-un an de cand am nascut am slabit 10 kg, am ajuns la 40 kg, inca alaptez iar eu pun totul pe seama stresului si a oboselii mai ales cea de noapte. Sunt foarte complexata, ambsolut toata lumea care ma cunoaste si cu care ma intalnesc imi spune cat de rau arat, cat de palida sunt, ce boala am, daca sunt anorexica, sau daca o duc rau cu sotul. Am inceput sa iau niste vitamine, dar degeaba. Voi ce ati face in cazul acesta, ce ati face sa luati in greutate si sa va energizati putin, ca tot timpul arat de parca nu am dormit de o saptamana. Sfatul medicului ginecolog este sa mananc zilnic cartofi prajiti cu o halca de carne prajita, carnati, margarina multa pe paine, 5 felii zilnic, gogosi, etc -suna terifiant dar exact asta a spus - cred ca dupa 1 sapttamana de mancat asa, ajung si la spital - (oricum este exclus,nu mananc carne, nici prajeala, si nici margarina ) |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| MamiSerafim wrote: Si eu doresc sa ma ingras, dar nu stiu cum. Inr-un an de cand am nascut am slabit 10 kg, am ajuns la 40 kg, inca alaptez iar eu pun totul pe seama stresului si a oboselii mai ales cea de noapte. Sunt foarte complexata, ambsolut toata lumea care ma cunoaste si cu care ma intalnesc imi spune cat de rau arat, cat de palida sunt, ce boala am, daca sunt anorexica, sau daca o duc rau cu sotul. Am inceput sa iau niste vitamine, dar degeaba. Voi ce ati face in cazul acesta, ce ati face sa luati in greutate si sa va energizati putin, ca tot timpul arat de parca nu am dormit de o saptamana. Sfatul medicului ginecolog este sa mananc zilnic cartofi prajiti cu o halca de carne prajita, carnati, margarina multa pe paine, 5 felii zilnic, gogosi, etc  -suna terifiant dar exact asta a spus - cred ca dupa 1 sapttamana de mancat asa, ajung si la spital - (oricum este exclus,nu mananc carne, nici prajeala, si nici margarina )
la ce inaltime 40 de kg? eu am avut acum ceva ani 47 kg la 1.66 si era toata ascutita, toate oasele se vedeau. vezi sa nu ai ceva problema medicala totusi |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Ma inscriu si eu in club am 40 de Kg la 1,57 inaltime.Pana acum nu aveam probleme cu greutatea este adevarat ca aveam un pic mai mult dar acum ma simt si lesinata rau de tot. |
|

Inregistrat: 10/13/2011 Mesaje: 36
| La fel ca si Michi, am 40 kg la 1,57. Am inceput sa merg si pe la doctori pentru ca ma si doare capul destul de tare zilnic dar nu incontinuu. Am fost la dentist, ca poate era de la molarul de minte crescut in interior, la oftalmolog ca poate mi-au crescut dioptriile..nimic. In mai am sa merg la neurolog si poate la ORL. Analizele nu au iesit prea bine nici ele, vitaminele si mineralele sunt la limita inferiora sau sub. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Si eu am o problema cu greutatea... inainte sa raman gravida aveam 60 de kg ceea ce e relativ ok pentru inaltimea mea (1,75) dar acum am ajuns la 51-52 si nu stiu cum...de mancat mananc, probleme de sanatate nu am(mi-am facut analizele saptamana trecuta). Ma enerveaza rau situatia pentru ca nu mai arat nicicum, hainele care imi sunt bune la lungime stau ca pe gard pe mine, imi port blugii din liceu, nu mai am fund, nici urma de sani si oasele de la bazin si claviculele mi se vad groaznic. Am inceput saptamana asta o cura cu fier...sa vedem... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Adina wrote: Am inceput saptamana asta o cura cu fier...sa vedem...
Ti-a prescris doctorul fierul?Ai zis ca analizele le ai bune. Sper ca nu iei fier asa fara motiv ca e foarte periculos. |
|

| Ups! Nu mi le-a prescris dar mi le-a recomandat...sunt pastile efervescente cu fier si vitamine... nu le mai iau daca ii bai! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Adina wrote:Ups! Nu mi le-a prescris dar mi le-a recomandat...sunt pastile efervescente cu fier si vitamine... nu le mai iau daca ii bai!
Nu lua fier ca ti se depoziteaza peste tot in corp si nu-l mai scoti .Nu vrei exces de fier in sange mai ales ca ala iese cu sange cu tot la spital in pungutza.Analizele sunt bune, ai fier suficient cat celulele sa isi faca treaba, nu le da ce nu iti cer |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cand am vazut topicul activ primul gand a fost ,,Doamne eu ma chinui sa slabesc si cineva vrea sa se ingrase?!"Off! E o problema si cu subponderabilitatea,vad si pe strada scheletice si ma duc cu gandul ca ar avea o boala ,cum atunci cand vad obeze ma gandesc ca sunt lipsite de bun simt ca sa ma exprim elegant. Trebuie un echilibru nici supra dar nici subponderal.
|
|

| Mihaela...Sarumana de ajutor ... cred ca oboseala e de vina... Oana... sa stii ca sunt multe care si-ar dori sa aibe forme |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu la ora asta sunt cam cu prea multe forme! |
|

| oanamaria wrote:Eu la ora asta sunt cam cu prea multe forme! Esti mortala! Oare noi, femeile o sa fim vreodata multumite de felul cum aratam? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Ma gandeam ca numai eu sunt pe lumea asta care vrea sa se ingrase macar un pic....si cand ma gandesc ca in urma cu niste ani asa ma chinuiam sa slabesc sa arat ca si colegele mele. Tare bine ar fi daca am putea sa ne controlam tot timpul organismul . |
|
|