Vreau sa ma mai ingras!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, March 26, 2010 11:10 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Monique, saru'mana de compliment pupici, dar chiar ii povesteam si de dimineata lui Lenus, ca m-am imbracat ieri cu ceva mai mulat si parca sunt prea desirata. maseluta Plus sotul care imi tot atrage atentia de ceva vreme ca am slabit prea tare! oare Nu mai zic ca la capitolul tzitzi tare prost mai stau! uff
Maria & Mario
Scris: Friday, March 26, 2010 11:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Lizule, daca se vad oasele , atunci nu e bine ! Lasa ca vine Pastele si sigur mai pui ceva cozonacel, pasca pe tine ! Iti doresc sa ajungi la kilogramele dorite cat de curand si sa te mentii acolo fara probleme ! majoreta
Mela
Scris: Friday, March 26, 2010 4:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Liz,eu am 1,70 si kg tale (adica 55,5 de cand cu sarcina) ,nu mi se pare ca esti slaba...depinde si cum erai obisnuita...da eu zic sa te mentii macar asa,ai grija sa nu slabesti mai mult de-atat pupici
Ange blanc
Scris: Wednesday, February 9, 2011 2:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Nu vreau sa ma ingras, dar exista vreo metoda naturala de oprire din slabit?
Nu vreau sa ajung o stafie pale
oanamaria
Scris: Wednesday, February 9, 2011 3:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Irinuta daca slabesti aparent fara niciun motiv asta poate ascunde de obicei o afectiune serioasa.Eu zic sa consulti un medic !
Ange blanc
Scris: Wednesday, February 9, 2011 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
oanamaria wrote:
Irinuta daca slabesti aparent fara niciun motiv asta poate ascunde de obicei o afectiune serioasa.Eu zic sa consulti un medic !

computerlove computerlove computerlove
Mela
Scris: Monday, September 26, 2011 9:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
fetele,in afara de mine,vrea cineva sa se ingrase? n-as vrea sa fiu singura in clubul asta...
am slabit,din iulie si pana azi,4 kilograme jumate.n-am tinut dieta,am mancat cam tot la fel si...incep sa arat ca un bat.sunt necajita,rau cry macar de as ramane la 53 jumate cate am acum,dar,avand in vedere ca inca alaptez si ridic cele 10 kg ale Alexandrei de n ori pe zi,nu prea am sanse.ma gandesc cu groaza la cum o sa arat la 50 de kg cry
ce sa ma stiu face? oare niste vitamine n-ar fi bune? ca mai mult decat mananc acum nu ma vad in stare sa bag in mine...
mariana71
Scris: Monday, September 26, 2011 9:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Neaparat ia niste vitamine Mela,SUPRADYN,CENTRUM si te poate sfatui chiar o farmacista.Si soacra inainte si dupa operatie slabise 10 kg si i-am dat supradyn ,care ia priit f bine.Multa sanatatepupici .
bereea
Scris: Monday, September 26, 2011 9:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, probabil asa este felul tau.Am si eu o verisoara care dupa 6 copii are corp de manechin.
si , probabil, te-au "ajutat " sa slabesti si problemele prin care ai trecut.numai binepupici
raly
Scris: Tuesday, September 27, 2011 5:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mela mergi la dr sa-ti recomande el ceva care sa si mearga cu alaptatul!La noi ceva mai tari si foarte eficace sunt Extremvit si Vitamax!Aaa.....daca vrei ceva kg in plus iti donez eu cateva!sic sic computerlove
Ana
Scris: Tuesday, September 27, 2011 9:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
raly wrote:
Mela mergi la dr sa-ti recomande el ceva care sa si mearga cu alaptatul!La noi ceva mai tari si foarte eficace sunt Extremvit si Vitamax!Aaa.....daca vrei ceva kg in plus iti donez eu cateva!sic sic computerlove
aoleooooo am si eu de donathohot hohot ,cate vreisic ..acuma lasand gluma la o parte cred ca cel mai bine sa te indrume un medic ce vitamine sa ei,parerea mea.iloveyou
misha
Scris: Wednesday, September 28, 2011 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Si vin eu cu mai putin de 48 ale mele sa-ti dau sfaturi caci la teorie sunt bunaras : incearca sa alungi in primul rand stresul,evita sa te consumi pentru orice. Apoi incearca sa-ti faci program regulat de masa, macar cele 3/zi. Pe langa alte vitamine, ar fi bine sa iei niste polen dimineata pe stomacul gol. Produsele apicole stii ca ajuta mult la intarirea organismului, mai ales in cazul tau. Pune-ti nadejdea in Cel de Sus si lasa lucrurile sa mearga de la sine.
Mai era nu stiu ce tratament cu spirulina timp de 3 saptamani, in prima saptamana cate 9/zi, a doua 6/zi, apoi 3/zi dar nu mai stiu daca inainte sau dupa masa caci daca le luai invers slabeai.Multa sanatate draga mea!pupici
roxinthya
Scris: Wednesday, September 28, 2011 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
fetelor eu propun sa se inchida topicul asta!
e strigator la cer! banghead banghead hohot hohot
giulia_mamik
Scris: Wednesday, September 28, 2011 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mela,eu stiu ca laptisorul de matca luat dimineata pe stomacul gol ajuta la luarea in greutate.Sa ti spun eu cum m am ales cu 3 kg intr un an ?!hohot sic .In primul rand nu mai fac miscare de absolut nici un fel(acum ce ma agit ca am cam luat aripi si burtihohot ),nu mai lucrez de vreo 10 luni ci doar cateva acte acasa-deci un part time in fata pc-uluiras .Mananc sau mancam (!?)la orice ora din zi si din noapte,orice combinatie si cred ca si starea de bine-fericire a contribuit la kg in plus!Eu am 59 kg in prezent la 1,70cm si vreau inapoi la 56!Daca vrei si eu sunt dispusa sa fac transferulhohot ras sic
aurishta
Scris: Wednesday, September 28, 2011 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
roxinthya wrote:
fetelor eu propun sa se inchida topicul asta!
e strigator la cer! banghead banghead hohot hohot

hohot hohot ...te inteleg...alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.