vreau sa fiu educatoare-invatatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihamihaela
Scris: Thursday, July 12, 2012 5:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/6/2011
multumesc marivic
marivic
Scris: Thursday, July 12, 2012 5:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Pt putin!Asteapta-te la mari cerinte,......ai mari profesori dar si foarte ,foarte exigenti.Dnul prof.Molan,la literatura,dnul prof.Rosu la matematica,sunt niste somitati in domeniu si te mananca de vie,.....
BAFTA MULTA!Sincer ai nevoie,.....sic
ligia27
Scris: Thursday, July 12, 2012 6:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
sa fii educatoare mi se pare o meserie de mare responsabilitate.

mama este cea care da nastere unui copil

Educatoarea este a doua mama , o mama calificata, ce trebuie sa vegheze la cresterea si educarea copiilor .ea are un rol foarte important in viata copiilor.

este o frumoasa meserie. imi pare bine ca ai posibilitatea si curajul sa-ti urmezi visul. felicitarile mele.
mihamihaela
Scris: Thursday, July 12, 2012 7:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/6/2011
multumesc ligia.am inteles marivic.e bine ca am astfel de profesori ,ca vreau sa fiu foarte bine pregatita.
floricica
Scris: Monday, October 22, 2012 10:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/22/2012
Ati putea sa imi spuneti cum e la credis?
vreau sa ma inscriu si eu dar cred ca la anul.
marivic
Scris: Wednesday, October 24, 2012 8:49 PM
Nivel

Iti poate raspunde mihamihaela,...ea s-a inscris la Credis.Eu am facut la zi,....nu stiu nimic despre Credis,decat ca este ID(invatamant la distanta).Am a vut colege care au terminat acolo,dar eu nu am fost multumita de aceasta forma de invatamant si am ales la zi,....
Bafta multa,floricica!
bereea
Scris: Wednesday, October 24, 2012 8:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu nu inteleg cum poti invata sa devii invatatoare...la distanta!
marivic
Scris: Wednesday, October 24, 2012 9:08 PM
Nivel

Da,Berre,....nici eu.Te duci la cursuri doar sambata si duminica,....dar sunt mari cerinte,.....Eu am facut la zi,si de abia am putut tine pasul,caci am si lucrat in domeniu din anul 2 de facultate si atunci bineinteles ca mai chiuleam din cauza serviciului,cateodata,....si tot nu am prins totul ca sa zic asa,darmite la ID.....dar na,fiecare face cum vrea,....sorry1 sorry1

Dupa mine, nu ar trebui sa existe aceasta forma de invatamant la aceasta specializare,...si ar trebui mai multa practica si mai putina teorie ,caci teoria nu se pupa cu practica sub nici o forma.Sunt multe chestii demagogice in facultate, de care nu ai nevoie dar ti se cer,....iar in practica nu ai nevoie de ele,....
floricica
Scris: Thursday, October 25, 2012 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2012
Poti sa te duci zilnic la facultate daca nu vrei sa inveti tot degeaba; daca vrei sa inveti o poti face si in weekend si oricand.Unii poate sunt deja educatori sau invatatori cu ani de experienta in spate ce ati vrea sa mearga zilnic?Ma intreb oare cand zilnic ?Cine nu ar vrea sa mai aibe timpul liber de odinioara ?
marivic
Scris: Thursday, October 25, 2012 8:53 PM
Nivel

Este vb despre altceva,.....
Ducandu-te chiar zilnic nu poti invata atata materie ca sa fii foarte buna in aceasta meseie,....Dn pacate eu detest Credisul,...nu-mi inspira deloc inteligenta si acumulare de informatii la nivel maxim....Am colege care au facut Credisul,....dar nu-mi place cum gandesc,....cu toate ca in mare parte au avut aceesi profesori ca si noi,la zi.Sa faci cursuri doar sambata si duminica, aceea nu este educatie si formare a ta ca individ,pt ca la randul tau sa poti forma destine,personalitati,caractere.Imi pare rau,...asta este parerea mea si a multor altora ca mine,.....Mie imi pare rau ca nu am in CV-ul meu si Liceul Pedagogic ,....iar ca profesor eu una sunt mandra de Facultatea pe care am urmat-o.La zi se face carte,....asta este,...daca vrei s-o faci neaparat o faci si la zi,eu una am facut-o si nu am murit,....am avut timp de examene,de familie,de viata particulara,de studiat foarte mult,....apoi m-am si angajat,.....am trecut de la taxa in primul an la buget si am avut numai note mari,.....asa ca se poate.
La o facultate la ID,eu zic ca acolo nu mai e stiinta,...ci mai degraba,.....oameni care vor o meserie si care ies pe banda rulanta.
PS.Daaaa,si sa stii ca am avut colege cu 30 si 35 de ani de experienta in domeniu si care nu au ales Credisul,....ci au ales la zi,.....Cursurile sunt facute pt profesori,pt ce-i ce profeseaza in mod special,asa ca nu te mai crampona atat....
mikaela
Scris: Thursday, October 25, 2012 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
EU cred ca cine vrea sa invete, invata oricum si oriunde, cine nu, nu-si mai bate capul si buzunarul degeaba. In alte tari sunt mai multe sisteme de invatamant, exista si la distanta si la zi si la FF si on-line si home-schooling si pt copii si pt adulti. Se va ajunge si in Romania sa se implementeze mai multe sisteme, nu e nici o tragedie, nu inseamna ca unul e mai bun si altul mai rau. Important e cu ce cunostinte ramai dupa terminarea studiilor, tu ca individ. Oricum fetelor, felicitari pt ambitie, mai ales daca sunteti mame, aveti familie si un job pe deasupra, ma uit la mine ce diferenta mare e sa fac acum scoala in comparatie cu facultatea facuta in anii tineretii, eheee chitara
marivic
Scris: Friday, October 26, 2012 2:17 PM
Nivel

Daaa,Mikaela,....asa este,....eu mi-am spus parerea,atat.Fiecare alege ce crede pt el,....
Eu una,nu cred ca este o facultate care iti ofera un pachet intreg,ca sa zic asa, de informatii ci mai degraba ,fragmentari.
La Credis,...conteaza mai mult cine plateste,.....uff ca in rest,....termina la gramada ,toata lumea,....
dianacodruta
Scris: Saturday, November 3, 2012 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2012
Buna,
Numele meu este Diana.
Am absolvit Facultatea: Inginerie si Management in Alimentatie Publica si Agroturism in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoc.Am obtinut diploma de Licenta apoi am finalizat Modulul Pedagigic nivelul I si II in cadrul aceleiasi Universitati!
Nu am reusit sa intru in Sistemul de Invatamant Liceal si as dori sa ma reprofilez pe Invatamantul Prescolar si Scolar!
Va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi!!!!!!
Ce trebuie sa fac in continuare????
Este posibil sa urmez un Modul Psihopedagogic pe Specializarea de Educator / Invataor?????????
Se poate asa ?????????
Astept Sfaturi!!!
Va multumesc Anticipat!
mikaela
Scris: Sunday, November 4, 2012 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Intreaba la Ministerul Invatamantului, poate-ti vor spune ce si cum sa faci sa gasesti totusi in invatamantul liceal, eventual ce sa faci sa obtii post de educator.
miruna
Scris: Friday, May 31, 2013 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2013
Buna, am vazut ca au postat la acest subiect si foste studente la UBB Cluj, Pedagogia invatamantului primar si prescolar.As avea niste intrebari pentru voi.In prezent, sunt studenta la extensia din Nasaud la aceasta specializare si mi-as dori sa ma transfer la Cluj.Ma puteti ajuta cu niste informatii, pareri despre profi, modul de predare, seriozitate..atmosfera in general de acolo?Nu am o situatie financiara foarte stralucita si ar fi nevoie sa lucrez in timpul facultatii.Credeti ca m-as descurca si cu lucrul si sa pot merge la cursuri, dar si sa pot invata?
Nu sunt prea multumita in legatura cu seriozitatea dovedita din partea profesorilor la Nasaud, mi-as dori sa investesc in educatia mea asa cum ar trebui, dar lipsa banilor ma cam impiedica sa fac ceea ce imi doresc.Acum sunt la buget, credeti ca as avea vreo sansa sa raman la buget in urma transferului, chiar daca am medie mare?
Multumesc!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.