Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Multumeeeesc, fetele
Oana, Foxy, da
Bereea, asta era si intentia mea - sa par mai tanara
Shirel, s-a mai deschis putin la spalat, iar in foto oricum a iesit 1-2 nuante mai inchis... practic, este un rosu-aramiu (nuanta spre portocaliu, in niciun caz spre visiniu ca nu-mi place). Asa a iesit... uite, atasez o poza cum vroiam eu
Eileen, da, cunosc sentimentul de plictiseala, dar mie imi place mult cum esti in foto - uite cine era tanar!!! aa, eu nu l-as tunde... inca imi place parul lung!
Cris-DL attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Cris As vrea si eu sa arat la fel de bine ca si tine ( la fel pt Shirel ) la varsta asta . Eu consider ca o persoana in varsta are 70 ani Eu trebuie sa-l tund periodic , sa-l scaresc ca sa se aseze buclele , la lungimea parului tau la mine nu s-ar mai aseza bine. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Criss te apropii de 40 de ani???unde mamii??de unde atatia ani ca tu abia pari de 30,esti o scumpa foc,ma bucur tare mult sa te revad si imi place tare mult cum iti sta revolutionata.
Eilleen ce finutza esti |
|
| Ana , multumesc , esti o draguta |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eileen wrote:Cris As vrea si eu sa arat la fel de bine ca si tine ( la fel pt Shirel ) la varsta asta . Eu consider ca o persoana in varsta are 70 ani Eu trebuie sa-l tund periodic , sa-l scaresc ca sa se aseze buclele , la lungimea parului tau la mine nu s-ar mai aseza bine.
Iubita am citit bine sau cred ca tu ai nevoie de ochelari atat in cazul meu care imi arat oricum varsta cat si in privintza ta ."Mai uita-te o data la fotografia ta ,esti asa de tinerica frumusica si cocheta"!!!Cum poti sa spui ca te consideri ca la 70 de ani (asta daca am inteles eu bine??).Sunt in drum spre tine sa-ti dau bataie!
Criss,daaa c-am la asa o nuantza m-am gandit si eu ptr tine!Totusi cred ca inca vreo cateva spalari si ajungi la nuantza dorita.Oricum esti superba ca intotdeauna! |
|
| Shirel , nu ai inteles bine Cum sa nu va considerati tinere ? Ziceam ca doar cineva la 70 de ani poate spune ca nu mai e tanar . Si mai spuneam ca mi-as dori si eu la 40 de ani sa arat ca voi
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eileen wrote:Shirel , nu ai inteles bine Cum sa nu va considerati tinere ? Ziceam ca doar cineva la 70 de ani poate spune ca nu mai e tanar . Si mai spuneam ca mi-as dori si eu la 40 de ani sa arat ca voi
Asa mai merge .Numai ca sunt multe care si la 70 de ani tot tinere se cred si se simpt.Astazi cum medicina si tehnologia inainteaza cu asa o viteza totul este posibil. |
|
| Shirel |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ana wrote:Criss te apropii de 40 de ani???unde mamii??de unde atatia ani ca tu abia pari de 30,
Ahaa ...eiii 30 de ani, esti tu o draguta mereu
Shirel,
Eileen, eu chiar ma consider un suflet tanar, dar fizicul ma da de gol
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...de mult imi doream o schimbare...asa ca uitati ce a iesit... ...inainte:
...si dupa:
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| New look
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana,imi place,te prinde |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cate aparitii pe aici!!! Cris, si eu tot fan negru de ani de zile... Iti sta super roscata! La fel de frumoasa cum te stiam! Eileen, finuta foc! Daca as avea parul tau, nu i-as face nimic... Ce mult as vrea si eu bucleee! Ioana, imi place mult tunsoarea! Adriana, te-ai tuns? L-ai scurtat sau am ramas eu in urma si ai mentionat deja pe undeva... Pupici cu drag! |
|
| Anelise Mi-ar placea sa te vad si pe tine Eu m-am tuns , trebuia ! Inca sunt in faza de asteptare , astept sa se aseze Si trebuie sa ma vopsesc , saptamana asta ! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eileen - esti o scumpa - si atat de tanara!!!! Ioana imi place la maxim culoarea parului si coafura! Adriana imi place mult!
|
|
|