Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Adriana, esti o frumoasa! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Multumesc fetelor !
Eu am avut copiii la socrii si cand i-am lasat acolo eram blonda. Ieri cand i-am adus acasa si m-au vazut au ramas masca. Andrei mi-a spus ca eu sunt frumoasa oricum, ca nu conteaza frumusetea exterioara, ci doar cea interioara , are texte multe la el .
Alice in schimb s-a bucurat ca m-am vopsit si nu mai sunt blonda, pentru ca ea nu a vrut din start sa ma fac blonda, dar mi-a spus sa mi-l fac mai brunet, pentru ca acest saten cenusiu ma imbatraneste .
|
|
| Si pentru ca ma plictiseam si simteam nevoia de o schimbare...
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Adriana, te prinde foarte bine!! Gata cu blondul? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce bine arati!Sa iti fie de bine! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ai revenit la vecehea ta culoare ! Te prinde tare bine pentru ca ai tenul deschis si curat ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Imi place mai mult asa !!! |
|
| Si tot eu pe aici... Vad ca numai pe mine ma chinuie schimbarea de look
Inainte (adica pe 1 martie 2013):
Astazi (4 martie 2013):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Adriana, te prinde foarte bine si culoarea si tunsoarea Si se vede ca ai slabit... |
|
| Multumesc ! Mie nu mi se pare ca e chiar vizibil ca am slabit, ca nu am slabit asa mult, dar multa lume mi-a spus ca se vede... Poate nu imi mai dau eu seama, ca ma vad zilnic in oglinda... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Super! Te-am admirat si pe fb Si-mi place si tenul tau, e luminos |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu te-am admirat pe fb. Imi place mult culoarea actuala si, da, se vede ca ai slabit.
Ziceai ca numai tu te revolutionezi... eu nu o mai fac de ceva vreme... de cand mi-am gasit culoarea care mi se potriveste si care mi-e comoda... Asa ca nu ma mai complic - si asa sunt intr-o continua dilema cu unghiile. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| adriana,wow ce bine arati.ce imi place culoarea parului...tenul...la tine nu trec anii deloc,esti la fel de tanara si frumoasa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Adriana,sa-ti fie de bine schimbarea,.....Imi place tare mult cum iti sta.Te arata ca o adolescenta,dar o adolescenta din vechea garda,caci ce mi-e dat sa vad pe strada nu pot spune ca-mi plac adolescentele din ziua de astazi Culoarea te prinde minunat,..... PS.Mie una mi-e frica sa ma mai vopsesc.Imi cadea parul foarte rau si coafeza mea mi-a spus ca s-a descoperit ca femeile care se vopsesc destul de des dezvolta o forma de cancer.Asa m-a speriat incat am zis ca nu ma mai vopsesc,....Oare asa este?Cica ar fi fost un reportaj nu stiu pe ce canal la Tv si acolo a fost larg dezbatut acest subiect,.... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, super! Ne place, ne place! Sa-ti fie de bine! |
|
|