Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| A doua si penultima DA. Imi mai place a treia inclusiv culoarea. Monica par mult nu am , e doar ondulat si pare des. Bereea parul meu nu i greu de aranjat...un pic de spuma si gata. Trebuie sa ajung la salon cat mai curand.Multumesc pentru pareri. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu demult am vrut sa ma fac papagal ! Deabia astazi am reusit ! Am in par 3 culori:albastru ,roz si mov!!Am sa pun poze trebuie numai sa-l prind pe Yohanan. !Aaaa si manichiura de la unghi este foarte colorata fiecare unghie este de alta culoare :roz,Mov deschis,portocaliu,albastru deschis si roz pal.
Am poze revin deseara!!Fug la ziua de nastere a cumnatului uite asa sa vad ce mutra face socrela cand ma vede pestritza in cap!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| 'na ca m-ai facut curioasa! |
|
| V-am promis asa ca vin cu pozele.Imi imi place cum a iesit si oricum incetul cu incetul voi pierde din culoare . Voi ce spuneti? eu una mi-am facut damblaua!
-si va asigur ca in realitate este mult mai frumos! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| E prima oara cand vad asa ceva, dar trebuie sa recunosc ca te prinde
p.s ce a zis soacra? |
|
| bereea wrote:E prima oara cand vad asa ceva, dar trebuie sa recunosc ca te prinde p.s ce a zis soacra?
S-a mirat de culori dar i-a placut!Imi era frica sa nu vrea si ea pe alb se prinde super! |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| shirel wrote:S-a mirat de culori dar i-a placut!Imi era frica sa nu vrea si ea pe alb se prinde super! Ce figura esti cu socrela ta , acuma mie sincer imi place, recunosc ca eram curioasa sa vad cum arati, dar nu e ceva strident, esti |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Imi place mult, Shirel! Si mi-ai dat niste idei pentru coafeza mea. |
|
| Adevarul este ca pozele au iesit mult prea sterse din cauza luminii cred ca. Eu m-am luat dupa aceasta poza in care tipa este blonda ,eu am numai suvitze dar imi place rezultatul!
shirel attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Waaaw, imi place tare mult Numai tu puteai face asa ceva si numai tie iti sta atat de bine |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Iti sta foarte bine.Nici eu nu ma asteptam sa arate asa bine, la cum ziceai tu de cele 3 culori... |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| superb !!!!! imi place cum vine am mai vazut acuma de pasti la o doamna cred ca avea peste 50 de ani si tot asa dar mai avea si un ton de verde care combina f bine ,,nu era ceva tipator,,mi-a placut enorm de mult |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Shirel, nebunatico, esti tare de tot!! Cum ar putea sa se plictiseasca iubitu' de tine? |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirel - esti foarte tare! dar unghiile nu ni le arati? |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Shirel esti !!! Nici eu nu mi te puteam imagina pana sa vad pozele, dar rezultatul e super!!! |
|
|