Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Multumesc asemenea!
Nu stiu cum se numeste, eu le explic cum vreau sa ma tunda. In Ro le spuneam ca vreau "in scari", filat foarte mult ca sa-mi ia din volum si "gherute" in fata.
Recomand permanentul intins. Eu ma bucur ca am facut aceasta alegere. Mi-e atat de usor sa-l aranjez si parca se coafeaza singur dupa un uscat banal cu feonul. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Gata si revolutia mea !
Am mers eu cu toate pozele la coafeza mea, i le-am aratat si dupa ce vroia sa ma ia la bataie ca vreau sa tai un par asa bun si frumos (cica), mi-a spus ca nu ma tunde nicicum, ci ma tunde cum vrea ea si cum ma prinde mai bine.
Pentru ca de fiecare data m-a tuns frumos, i-am dat mana libera, si i-am spus sa faca ce vrea ea 
Rezultatul:
Inainte: 
Acum:
_
Se aranjeaza extrem de usor, mi-a ramas in continuare destul de lung cat sa il pot ridica (in coada sau coc ) si sunt foarte incantata de ce i-a iesit.
Voi ce parere aveti? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| adriana,mie una sincer imi place mult cum te-a tuns.iti sta tare bine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| SA-ti fie de bine Adriana !!!!!!!!Dupa cum am anticipat ti-a iesit super schimbarea .
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Butterfly, Oanamaria, multumesc mult de tot ! Am avut niste emotii asa mari, dar am constatat ca nu mi-a parut deloc rau ca am taiat aproape 20 cm de par |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Hei, super, Adriana!!! Imi place tare mult cum a iesit! Tu oricum esti o frumoasa! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa iti fie de bine , Adriana ! Iti vine tare bine ! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| E frumos! Am fost si eu tunsa asa! E usor de intretinut!
Pune si o poza cu el prins ( numai cateva suvinte prinde-le in spate ). Nu stiu de ce iti acoperi fata...o ai foarte frumoasa si curata. Si contrastul e perfect daca o eliberezi putin. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, a iesit super! Sa-ti fie de bine revolutionarea! Arati foarte, foarte bine! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana arati super!Sa pui o poza si la avatar |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adriana,felicitari,ti-a iesit super,te prinde bine noua lungime a parului |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| A iesit super. Felicitari ptr alegere. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si mie imi place! Iti sta foarte bine, iar pe viitor- cum zicea si Taki- mi-as face carare intr-o parte, nu pe mijloc. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, iti sta foarte bine! Si eu as schimba cararea intr-o parte! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Oana, si tie iti sta bine. Si eu imi las parul lung pentru bob. |
|
|